London 2012
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez most mégjobb lett pedig 13 arany összejött volt 2 ezüst és 6 bronz is. Súlyemelést 210 kg-al sikerült megnyerni, ami csoda. Valahogy összejött most. Távolugrás most pedig pont nem...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A németek nálam is "jól" játszottak, élen is zártak az éremtáblázaton. USA-val én követtem õket a második helyen.
Arany:
- Men's Trampoline
- Men's Skeet
- Men's Javelin Throw (OR 95.37)
- Men's Shot Put
Ezüst:
- Men's 100m Backstroke
- Men's 25m Rapid Fire Pistol
Bronz:
- Women's 10m Platform
- Men's 200m
- Men's Keirin
- Women's 50m Freestyle
- Women's 100m Breststroke
- Women's Beach Volleyball
- Men's Weightlifting over 105kg
- Men's Archery Individual
- Women's Vault
- Men's 100m
Az úszás ez elég vegyesen sikeredik nálam. Egyik elõfutamban olimpiai rekordot úsztam (sikerült jól elkapni a ritmust), aztán délután a döntõben toronymagasan az utolsó lettem tetemes hátránnyal...
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Íme néhány dicsõség:
Arany:
50m gyorsúszás/férfi/
Trampoline/férfi
Asztali tenisz/férfi
Diszkoszvetés/férfi/világrekord 75m
Gerelyhajítás/férfi
Súlylökés/férfi/világrekord 23,67m környéke
Strand röplabda/nõi
100m vegyes úszás/férfi
100m futás/férfi
200m futás/férfi
Távolugrás/férfi/világrekord 9,04m (Ezen lepõdtem meg a legjobban, hogy betaláltam vele)
Ezüst:
Evezés/férfi
Skeet/férfi
100m hátúszás/nõi
110m gátfutás/férfi
Bronz:
100m mellúszás/nõi
Aki szeretné nem xboxos gamepaddal tolni az töltse le a lenti videon látott programot majd ki kell kapcsolni a Force feedback-et
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ha már nincs off topic, akkor ide írom. Elindítanám a játékot, de ezt írja ki: "Az eljárás belépési pontja (UnregisterPowerSettingNotification) nem található a DLL-ben (USER32.dll). Ez mi a fenét jelent?
Köszönöm elõre is a segítséget!
Súlyemelésnél egyszer sikerült valahogy az egérrel húzkodni gyorsan kell eléggé és akkor jó lesz...
magasugrásnál egyszer kell egy A-t megnyomni és mûködni fog az.
Evezés, ami nem kajak az pedig baromi nehéz ott a plusz erõt nem tudom hogyan lehet gyorsabban felhasználni...
Lehet érdemesebb lenne kontrollerre váltani:S:S hard szinten billel vért izzad az ember kb
Magasugrásnál a szög sem mindegy, h milyen. Ha túl nagy vagy ha túl kicsit, akkor is leveri a lécet, meg persze az sem mindegy, h mikor ugrasz el.
A kajak sajnos nekem sem ment, pedig tetszene.
Amúgy a Tutotialt irtó szarul csinálták meg. Sokkal jobb lett volna, h ha a gombok puszta szájbarágása helyett szabadon lehetne gyakorolgatni az adott számot.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
- Súlyemelést hogy kell jól "belõni? (Lefelé még sikerül jól lehúzni az egeret, de mikor tolom vissza, akkor már ferdén sikerül, s nem bírja a versenyzõm felemelni a súlyt.)
- Nõi magasugrásnál sikerül elrugaszkodni a talajtól, de hiába nyomkod az "A" gombot, a lábát nem húzza fel, s mindig lelöki a lécet. Tipp?
- A kajaknál (remélem jól mondom, nem a vadvízire gondolok), hogy lehet a ritmust jól elkapni (mit kell nyomkodni), hogy versenybe legyek a többiekkel?
A többi szám úgy ahogy megy, a sportlövõ számokkal nálam sincsen baj. :)
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
nõi strandröpi
trampoline/férfi
50 m gyorsúszás/nõi világrekorddal (furcsa mód összeállt)
Ezüst:
nõi skeet
gerelyhajítás/férfi világrekord szintén
Bronz:
100 m futás/férfi
sok 4. helyem lett, diszkoszban újabb olimpiai csúcsot döntöttem, de ott meg az egerem miatt fõleg kiestem...:S
100 m futás/férfi
200 m futás/férfi
110 m gátfutás/férfi
Gerelyhajítás/férfi
Diszkoszvetés/férfi/71.53 m OR rekord
Skeet/nõi
Rapid pistol/férfi
Vadvízi kajakozás/férfi
Trampoline/férfi
Ezüst:
Terem kerékpár/férfi
Bronz:
Íjászat/férfi
Többi vagy nem jött össze, vagy balszerencsém volt és elnyomtam egy egy gombot pedig a nõi mûugrásból pl simán szerezhettem volna érmet. Úszást tragikusan rossz kezelni. Súlyemelés is kellemetlen valahogy, pláne a magasugrás...
Rúdugrással nem találkoztam pedig az milyen poén volt az Athéni játékokon eddig nem láttam. Kajakos vadvízi evezés nagyon poén, ahogy a trambulin és a mûugrás is.
Úszást, magas ugrást, távol ugrást elég nehéz betájolni mindegyiküknél a fokot.
Diszkoszvetésben sikerült olimpiai csúcsot is döntenem és majdnem a gerelyhajításban is. Azok és a lövõ sportok nagyon mennek (íjászat, kis pisztoly és a skeetek)
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Vivimos por ti, vence por nosotros.
A többire nem emlékszem.
AeroCool S9 PRO | ASUS P5B Premium | Dual-Core E5200@4500Mhz | Noctua NH-D14 | 4Gb Kingmax DDR2 800Mhz | ASUS ENGTX260 896Mb | FSP Everest 800 Watt | Logitech G25 + Xpit Red cockpit
Vivimos por ti, vence por nosotros.
3 számban csináltam világrekordot,gerely,távolugrás és diszkosz:)

videokari meg ATI Radeon HD 3600
ám 512 videokari 3-as proci

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)