50
-
#10 Nem ezt a telefont egy tetűhintás cég találta ki, a sok birka pedig pénzeli őket az apple szemetek vásárlásával..
Egy olyan céget akik szabályzatba foglalták mely népcsoportok (például Perzsa) nem vehetnek a termékeikből... -
Ferrer #9 Sajnos ezt a telefont nem csóróknak találták ki :) neked valószínűleg sose lesz. -
Linkout #8 Nem hiszem, hogy microUSB lenne, nem arról híres az Apple. Egy Apple készülékbe olyan elit áram megy, amit egy mezei pór microUSB képtelen továbbítani! (Bocsássatok meg, ezt nem hagyhattam ki :D) -
okosan gyerekek #7 ha már csatlakozó csere lesz, nagyon remélem, hogy nem leszálva a magas lóról a szabványos micro-USB csatlakozó lesz az. -
TheCunami #6 készült magyarország kormánya megbízásából felelős döntés! a rezsi fontosabb mint az i-diót -
TheCunami #5 aztaaaaa milyen komoly cucc figyeldd má üvegbe van hangcóró hű de dizsájnos de nekem nem kell fizetni kell a rezsit me kartondobozból a szabad ég alatt mégsem olyan szépen néz ki -
attes #4 Eléggé ez megy mostanában.
Vannak az Apple-nek innovációi, de a picit vékonyabb és nagyobb felbontás mellett elég sokszor már csak az adnroidos funkciókat másolgatják.
Ez a részvényárfolyamukpon is kezd látszani, és sztem még jobban is fog.
Meló Pisti már biztos valami nagy durranáson törné a fejét. -
M2 #3 Hát ha Apple belemegy ebbe a felesleges képernyőméret háborúba (nagyobb telefon, kisebb tablet) és ők kezdenek menni a piac után, akkor ez már a lejtő kezdete. -
Sir Ny #2 Mi ez a csönd? Ha már az alma nem engedi, hogy a terméke terroristák amerikai állampolgárok kezébe kerüljön, akkor nem is kell emiatt aggódni? Én azt mondom, hogy komoly veszély, hogy esetleg a perzsák is megszerzik a készüléket. -
dzsagon #1 idióták vásároljatok!