Egy rekordot már megdöntött az új Batman

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szekrény
õszintén ki néz herripottertot ? igen õk a szivárványzászlósok ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Pretorian
A Harry Puttyer a 3D-vel hozta azt az összeget, lefelejtettem a "nem 3D-s" szavakat az éjféli nyitás elõl.
A jegyelõvételeket nyilván nem érintette a lövöldözés, de a teljes hétvégi bevételt valamennyire biztosan.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Attól azért nagyon messze volt. A Harry Potter 43 milliót produkált éjszaka. A lövöldözés pedig a jegyelõvételek miatt akkora hatással közel sem volt, mint gondolná az ember.
USA nem kis létszámú ország, nem tudják megakadályozni, hogy egy seggfejnek ne boruljon el az elméje és ne lövöldözzön valahol. Az én szempontomból - lévén, hogy filmbuzi vagyok - sajnálatos, hogy ez az eset olyan változtatásokat von majd maga után a filmek terén az elkövetkezendõ idõszakban, hogy csorbul a (mozis) filmkészítés eddig is korlátozott szabadsága.

Batman-hez: engem nem zavar, hogy alulmaradt az Avangers-szel szemben. Bár az új részt csak hétvégén fogom megnézni, számomra Nolan Batman-filmjei 100x szórakoztatóbbak és jobban összerakottak, mint a Marvel-filmek. Valahogy a Vasember 1 óta nem igazán tudom felhõtlenül élvezni a marveles képregényhõsök filmjeit, csak részleteket belõle.
Pretorian
Az viszont kimaradt a cikkbõl, hogy a legjobb éjféli nyitást produkálta a film odaát + a coloradoi lövöldözés nyilván beakasztott valamennyire a a produkciónak az elsõ hétvégén. Sokan csak késõbb mennek el megnézni a filmet, pont a lövöldözés miatt.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?