Külföldön élő magyarok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Armin & Ayu fan
Persze embertol is fugg egyertemuen kit hova tesznek...
Kenyer 1.4E 700Gramm, tej 1L 1.2E, nutella 2.3E
Azert tanulnom kellett egy keveset, meg evente meg 1-2 vizsgat csinalok most is (CCNA, MCP, VMWARE, ect)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Ja és mennyi ott az alapvetõ élelmiszer? Kenyér, tej, nutella? D:
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
de valamit valamiért. te kint laksz?
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
1. bejelentett német lakcím
2. német folyószámla (Girokonto)
3. betegbiztosítás (Krankenkasse), nyugdíjbiztosítás (Rentversicherung)
4. adóosztály (Lohnsteuerklasse)
Amúgy itt Belgiumban még takarítónak is megéri elmenni, õket is rendesen megfizetik.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Armin & Ayu fan
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Az elmúlt 4-5 évben, ha nem járt 30 országban, akkor egyben sem. Volt, ahol hónapokat tölött el és többször is visszatért. Asszonyt is kintrõl hozzott. <#zavart1>#zavart1>
(Madagaszkári a felesége.)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
★★★★★
Leginkánn japán meg dél korea. De szivesen mennék usába vagy egy észak europai országba is. Vagyaz egyik örök favorit egy tropusi siget. 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
<#eplus2>#eplus2>
jó nektek.. kívánom, hogy sikerüljön odakint az ami ebben a zártosztály bíírka országban soha nem jönne össze
Németország Baden-Württemberg tartományba. 😊