A Diablo III jövõje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Forditas: Kibaszott jo jatekot hoztunk ossze, de mivel sok a rinya, hat atirjuk A-tol Z-ig....
"Regarding the real-money auction house, our primary goal for including this in the game was to provide convenience and peace of mind for those players who might otherwise turn to third-party services to buy items"
Forditas: Nehogy mar ne nekunk tejeljetek....(ha igaz lenne, amit ir, a Bli$$ nem vonna le %-ot..)
"More important to us is that the online requirement is critical for the long-term integrity of the game experience."
Ez meg szimplan: Dafuq?
"Diablo III was designed from the beginning to be an online game that can be enjoyed with friends, and the always-online requirement is the best way for us to support that design."
Milyen kar, hogy co-op-ban csak hatranyok vannak, de nincsenek elonyok (pl. GF es MF eloszlik a csapatban..ha nekem van 200% es nekik 0 es 4-en vagyunk, akkor mindenkinek 50% lesz..yippi...)
"We’re also working on a gameplay system that will provide players who have max-level, high-powered characters new goals to strive for as an alternative to the “item hunt.”"
Kar, de a H&S jatekok mindig is errol es csak errol szoltak...Ez nem 1 kibebaszott mmo...Csak hat azokban az ujrajatszasi faktor "hangyanyit" nagyobb volt...
Alapjaban veve kiallt a CEO, beboffentett par bullshitot es par mar ismert tenyt...
Egy hónap alatt feleannyian ha játszanak még vele.
Mesés.:)
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
(Én 10.500 Ft-ért vettem a CE-bõl származó verziót, természetesen nem használtan, a D3 megjelenését követõ 5-6. napban.)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A "done whenever is done" mar a multe es az eddigi bizalom ami a bli$$ (akkor meg blizz:P)jatekait jellemezte eltunt...
Én is majd pofátlanul alacsony áron megveszem, egyszer. Az sem érdekel, ha Legjobb Választás-szintû dobozban adják majd.
Ez csak azt mutatja, hogy mennyire várták a játékosok a játékot, és azt, hogy mennyire nagy bizalmat elõlegeztek meg a Diablo 3-nak.
Az alant látható statisztikai "merítés" meg azt mutatja mennyire jött be az embereknek a játék...
Régebbi:

Viszont mi a bánat az a "elrendelési adatokat. " szokásos SG minõség hogy még a word helyesírási ellenõrzõt sem eresztik rá ?
practitioner of the forbidden arts of death
Arról beszéljünk hányan játsszák MOST.
Statisztikai mintavételnek tökéletes: