Man of Steel
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy Supermen filmet sok CGI nélkül összehozni pedig szinte lehetetlen.
pedig simán lehetne: szerintem ebben a filmben a megöregedett superman lesz (russel crowe, nah...)
a trailer alapján is szerintem ez a logikus, gondolom lecsengett a szuperhõs korszaka, vívódik mint valami vietnámi veterán a régi idõkön, most halásként tengeti életét, aztán még egyszer megkell mentenie a világot, stb-stb.
pedig simán lehetne: szerintem ebben a filmben a megöregedett superman lesz (russel crowe, nah...)
a trailer alapján is szerintem ez a logikus, gondolom lecsengett a szuperhõs korszaka, vívódik mint valami vietnámi veterán a régi idõkön, most halásként tengeti életét, aztán még egyszer megkell mentenie a világot, stb-stb.
Mutasd.
Nolan-fan vagyok, és sajnálom, hogy nem õ rendezi majd (de rendkívül örülök, hogy részben õ írja), de ha belegondolunk, Nolan sosem volt oda a CGI-ért, ahol tudja ott mellõzi. Egy Supermen filmet sok CGI nélkül összehozni pedig szinte lehetetlen.
Snydert nem csipázom (a Watchman jó volt), de a teaserek alapján úgy tûnik, a Nolanes formulát akarja megfogni. Amúgy szerintem azonos felszereléssel forgatnak, mint a Dark Knight-ok vagy az Inception esetében, amiért nagyon nagy pluszpont jár. 😊
Snydert nem csipázom (a Watchman jó volt), de a teaserek alapján úgy tûnik, a Nolanes formulát akarja megfogni. Amúgy szerintem azonos felszereléssel forgatnak, mint a Dark Knight-ok vagy az Inception esetében, amiért nagyon nagy pluszpont jár. 😊
ugy látszik csak engem zavar, hogy "gatya nélküli" lesz a ruhája 😞
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"comic con-on trailer jobb volt. az tele volt akcióval."
Ja, hogy neked sasszemed van, és láttál valamit abból a bélyegnagyságú képbõl is valamit? Akit érdekel, itt megnézheti.
Ja, hogy neked sasszemed van, és láttál valamit abból a bélyegnagyságú képbõl is valamit? Akit érdekel, itt megnézheti.
Nem vagyok egy Snyder fan.De így is azt mondom, hogy szerintem kaphatunk tõle egy jófajta Superman filmet, ami kissé más mint az eddigiek, csak tényleg felügyeljék a faszit. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dawn of the Dead zombi horrorhoz képest nemrossz.
300 filmként rossz, vizuálisan jó koncepció, csak monotónná válik a töménység miatt.
Watchmen elég jó úgy önmagában nézve, mínusz a sokszor felesleges gore festet, adaptációként kissé csalódás.
Sucker Punch ezer sebbõl vérzik, egy-két ötlet jó lehetne benne, meg az akciók is látványosak, csak a feszültséget teljesen nélkülözik.
300 filmként rossz, vizuálisan jó koncepció, csak monotónná válik a töménység miatt.
Watchmen elég jó úgy önmagában nézve, mínusz a sokszor felesleges gore festet, adaptációként kissé csalódás.
Sucker Punch ezer sebbõl vérzik, egy-két ötlet jó lehetne benne, meg az akciók is látványosak, csak a feszültséget teljesen nélkülözik.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
az álomháborút szerintem lehetne külön kezelni....az snyder szüleménye volt teljesen és kiélhette minden íroi/rendezõi vágyát anélkül hogy baszogatták volna...
itt meg van egy producer (bár nemtom mennyire vett aktívan részt a készítésben) és egy elképzelés, amit követnie kell...nem hiszem, hogy elbassza...ha igen, akkor majd Nolan rendezi a köv részt 😄DD
amúgy úgy tudom, hogy Nolan fogja felügyelni az egész Justice League projektet....
itt meg van egy producer (bár nemtom mennyire vett aktívan részt a készítésben) és egy elképzelés, amit követnie kell...nem hiszem, hogy elbassza...ha igen, akkor majd Nolan rendezi a köv részt 😄DD
amúgy úgy tudom, hogy Nolan fogja felügyelni az egész Justice League projektet....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Biztos, hogy megvannak a képességei, arra nem lehet egy filmet építeni, hogy közben alakulnak ki :-)
De pl az elsõ Superman film is úgy indul, hogy az apja halála után utazgat a világban. Aztán végül az Északi-sark környékén köt ki.
Annyira ott nem mentek bele ebbe a részbe, de biztos nem úgy volt, hogy megfogta a zöld kristályt, és érezte el kell mennem az Északi-sarkra :-)
Szóval szerintem belefér ha így indul a dolog.
De pl az elsõ Superman film is úgy indul, hogy az apja halála után utazgat a világban. Aztán végül az Északi-sark környékén köt ki.
Annyira ott nem mentek bele ebbe a részbe, de biztos nem úgy volt, hogy megfogta a zöld kristályt, és érezte el kell mennem az Északi-sarkra :-)
Szóval szerintem belefér ha így indul a dolog.
+ Az õrzõk legendája is jó, és nagyon látványos az is.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Holtak hajnala elég jó volt.
300 jó volt
Watchman jó volt csak nem akciófilmként kell tekinteni rá. Lassú, angolul egész kellemes film volt.
Álomháború is nézhetõ volt bár kb 7/10.
300 jó volt
Watchman jó volt csak nem akciófilmként kell tekinteni rá. Lassú, angolul egész kellemes film volt.
Álomháború is nézhetõ volt bár kb 7/10.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
képregény alapján is...
gondolom majd kiderül, hogy miért nem használja õket
(pl lehet, hogy súlyos sérülést okozott vele valakinek és gátlások alakulnak ki benne, hogy használja a képességeit)
gondolom majd kiderül, hogy miért nem használja õket
(pl lehet, hogy súlyos sérülést okozott vele valakinek és gátlások alakulnak ki benne, hogy használja a képességeit)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
comic con-on trailer jobb volt. az tele volt akcióval. Az elején miért halász a Clark és miért stoppol? én ugy tudom (Smallville alapján), hogy már elejétõl fogva meg vannak a képességei.
Nolan meglepett ezzel a véleményével (TDKR kapcsán): Látva az alábbi videót, már nem is csodálkozom annyira.
Zack Snydernek is összejöhet végre egy nézhetõ film (oké, a Watchmenben is volt egy negyedóra, ami egész jó volt), de fõszereplõnek ismét sikerült egy fura kinézetû fazont találni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
I will cop to this: \'The Lord of the Rings\' trilogy was in the back of our minds the entire time we were making these. What Peter Jackson did was completely different. He had the whole story for all three films; he was physically capable of shooting it all at once. I can\'t imagine doing it myself. It\'s one of the great achievements in movies.
Zack Snydernek is összejöhet végre egy nézhetõ film (oké, a Watchmenben is volt egy negyedóra, ami egész jó volt), de fõszereplõnek ismét sikerült egy fura kinézetû fazont találni.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
← ElőzőOldal 3 / 3