Man of Steel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
késõbb, a képregények és a DC Comics aranykorában alakult ki, hogy Superman-nek szinte végtelen ereje van, tüsszentésével bolygórendszereket söpör el, gyorsabb a fénynél és hasonlók...ez a verzió már gyerekként köpönyegben rohangált Superboy néven...nos, õ volt képes több bolygó eltolására is...
végül maga a DC is megunta, hogy több változata van a hõsöknek, a föld történetének, és az Infinite Crisis nevû 12 részes kötettel "nagytakarítást" végeztek, összehozták a párhuzamos universum-okat, amibõl egy maradt meg, és közbe eltettek a láb alól jó sok alternatív DC szereplõt, köztük az über-Supermant is... az "Earth-Two" féle verzió maradt meg, az eredeti gyengébb verzió, aki "csak" olyan 100 000 Tonna megmozgatására képes.. persze egy busz odébb rugdosása tényleg nem kellene, hogy gondot okozzon neki, de egy anyahajó megemeléséhez már erõlködnie kell
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Nekem superman sose tetszett. Õ már tényleg túl szuper. Inkább a Batman világ elfajzott gonoszai, akiket, ha elüt egy busz, akkor az fáj, szóval emberfelettiek, de nem szuperek. Xmenben is már túl erõsek néhányan. Jó tudom senki nem kíváncsi erre ez nem az a topic. 😄
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
"Miért? Miért? Mi lesz a következõ? Egy depresszív “komoly” Donald kacsa élõszereplõs? Értem én, hogy a hipstereknek ez kell, de az, hogy Batman után ezt a képregényhõst is megerõszakolják az durva…"
Ti értitek az ilyen embereket? <#fejvakaras>#fejvakaras>
na igen..ordított is végig egy Gladiátoros epikus felhang..bár a trailer muzsikák nem az adott filmekbõl vannak..
Még mindig várós! Trailer zene meg majdnem Now We Are Free
Ha meg emberfeletti ereje van, nem az a lényeg benne, hogy nem feltûnõ?
Ja itt egy kis videó, hátha érdekel valakit:
Ha nem menne a beágyazás, ez egy hogyan készült videó, a vizuális effektekrõl.
Ez az vékony erõtér teszi egyébként sebezhetetlenné is a testét a külsõ erõkkel szemben. De elnyeli a különbözõ káros sugárzásokat, radioaktív sugarak, gamma sugárzás stb...
Egyedül a kriptonit sugárzását nem tudja elnyelni a mezeje... ugyanis egy vékony tartományban van egy áteresztõ képessége a mezõnek, a kriptonit részecskék pedig pont olyan hullámhosszon sugárzanak amelyet a biomátrix nem tud elnyelni és így megsebzi a testét, vagy akár meg is ölheti ha hosszabb ideig van kitéve neki.
Batman az egyik képregény fejezetben pont ezt a bioerõteret használta ki ellene. Superman Gothamba tévedt, mert egy gothami rém nevû bûnözõ tartotta rettegésben a környéket, Superman meg szerette volna minél hamarabb lekapcsolni mivel túl sok embert tett már el láb alól, de Batman maga akarta elkapni, ezért kivonta Supermant a forgalomból. Az övére volt erõsítve egy elektromos kütyü, ami mesterséges erõteret hozott létre a teste körül. És mikor Superman felszólítására sem tett le róla hogy õ fogja el a rémet, Superman el akarta fogni, de õ elmondta neki hogy amennyiben megpróbálja megállítani, és a bioaurája ütközik a kütyüje által létrehozott erõtérrel, akkor valahol a városban mûködésbe lép egy elrejtett bomba, ami sok ártatlan embert fog megölni. Superman elõször nem akarta elhinni, de aztán a szuperlátásával átszkennelte a testét és észrevette hogy tényleg ott az erõtér, és ezután már nem merte megkockáztatni hogy elkapja Batmant és félreállítsa az útból.
A fejezetbõl nem derült ki hogy Batsy blöffölt-e, de nagy valószínûséggel igen, mivel miután elkapta a gothami rémet egy kriptonitot talált nála, szóval valószínûleg csak meg akarta óvni Supermant a felesleges kockázattól.
Ezért jók a képregények, sok infót meg lehet tudni belõlük... persze a filmekbe ezekbõl vajmi keveset ültetnek át.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Hulk esetében sem érdemes azon filózni, hogy neki milyen edzésterve lehet, meg mikor jár a kondiba.
Persze egy ilyen felépítésû színész elég groteszk módon mutatna a vásznon, és hiteltelenné tenné a filmet.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
hogy body-builder alakkal rendelkezzen, szerintem minimum kamionokkal kellett volna emelgetnie.. és hát erõs a gyanúm, hogy akinek ilyen izomzata van, az testtömegnövelõnek és táplálékkiegészítõnek nevezett hormonbombákat eszik reggelire... Clarkra meg idegen eredetébõl adódóan nem minden dolog hat úgy, mint a földi emberre... ha jól rémlik, akkor képregényben be se tudott rúgni, ahogy beteg sem volt soha, míg a Superman 3-ban valahogy csak leitta magát...

Mind a rajzfilmekben mind a képregényekben Superman egy jól megtermett izomkolosszus, akirõl el lehet hinni hogy képes azokra a dolgokra amire képes. Végre egyszer szakíthatnának a filmesek is ezzel az anorexiás Superman vonulattal és a képernyõre dobhatnának egy kigyúrt fickót aki hasonlít Superman karakterére és van némi színészi vénája is hozzá... én kb. ilyesmi alkatú Superman-re gondolok:
http://www.rippedworkouts.net/wp-content/uploads/2011/06/male-bodybuilder.jpg
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Teaser alapján itt is "hogyan lett..." szerûséget látunk (gyermekkor) aztán ugye ott van Nolan is a háttérben, a képi világ is elég komor, komoly mint a Batman-nél.
Ez lesz a kezdet aztán jön még pár rész.
Sajnos Costnernek nem Kõszegi a magyar megfelelõje..megboldogult Szakácsin kívül Kovács István szinkronizálta legtöbbször..
Maximus hangjától engem is kirázott az a bizonyos hideg...😄
Nem voltam biztos benne, hogy mit mond ott (elsõre rise behind yout értettem) és direkt rá kerestem, mások race behind you-t értettek ott.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Egy példaképet fogsz adni az embereknek.
Versengeni fognak a nyomodban, megbotlanak és elesnek.
De idõvel, csatlakoznak hozzád a napfényben.
Idõvel, a segítségeddel csodákat visznek véghez.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ha nincs ott a szmájli, még könnyem ki lehet jelölni a linket de igy
de van videó beszúrása gomb is nem véletlenül.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem csak egy akárki vagy.
Egy napon döntened kell... el kell döntened, hogy milyen emberré akarsz felnõni.
Akárki is legyen az, jó természetû, vagy rossz... meg fogja változtatni a világot.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Itt a comic conos-trailer na ez nagyon hangulatos:
http://www.youtube.com/watch?v=lOXZq1yCR1k 😊