Európai uniós vizsgálat indulhat a Windows RT miatt

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

>mert apple gépekre nem lehet faszarin kívül más böngészõt rakni?
mer winrt-re nem lehet, mi?

kukkot se fogtal fel a cikk szakmai tartalmabol, csak a szokasos agyatlan erzelmi alapu mshater trollkodas... es a hulyeseg mar terjed is tovabb...

Elarulom, hogy a winrt-s restriction-oket az MS az IOS-rol masolta, szoval jogos a kerdes, hogy az Apple-t miert nem panaszolja be a firefox, mikor gecko-t nem tehetsz az Ios-re???? Sot a chrome se hasznalhatja a sajat webkit verziojat😊

Csak nem ennyire fosnak a WinRt sikeretol?😊

Forras:
http://news.cnet.com/8301-1023_3-57439936-93/browser-choice-a-thing-of-the-past/

Cikket elolvastad?

"a Windows RT képességeit kizárólag az Internet Explorer 10-es verziója tudja maximálisan kiaknázni, miközben a Firefox, a Chrome és a többi böngészõ kénytelen egy korlátozott környezetben futni"

OSX-en semmi baj nincs a tobbi bongeszovel, nincs korlatozva semmilyen kepesseguk.

http://gaborszantai.co.uk/

Vagy teszem azt a Chrome-ot? Vagy a Firefost?

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Mert ott elsõ telepítésnél KÖTELEZÕEN felkínálja az Internet Explorert is? Okoska. 😊

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Narxis
<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nemmindegy? Úgy is kuka lesz...
Jön nemsokára asztalin az android,aztán utána csõ windóz.
😊

&#24448;&#21069;&#30475;&#21516;&#24535;

,,Ugyan lehetõség lesz a Firefox vagy a Chrome telepítésére és használatára a Windows RT-n, de ehhez elõbb ki kell kapcsolni az Internet Explorert és alapértelmezett böngészõnek kell beállítani a kiválasztott programot. "

tyõ.

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Narxis
Ennyi.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

mert apple gépekre nem lehet faszarin kívül más böngészõt rakni?

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Adok egy tippet, hogy ezek a bürokrata retkek mit ellenõrizzenek még: Apple.

← ElőzőOldal 2 / 2