Meghiúsult filmadaptációk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Witcherbõl volt tv sorozat..nem is értem,hogy nem karolták fel újra,nagyvászonra..
warcraft? akkor már inkább starcraft, esetleg diablo ezekben már a sok perces átvezetõ videók is kurva jók voltak, ha kitolnák õket másfél órára, akkor alsó hangon milliók ülnének be a moziba rá...

amúgy egy teamfortress 2 animációs film is jöhetne simán 😄
Meet the Pyro 😄
narumon
Szerintem szart csinálni bûn. Én egy jó adaptációnak nagyon örülnék. (Mint már írtam is.)

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

jatekbol filmet csinalni bun, faszert nem vezetik mar be a kivegzest erte

anti hero

Azért a HALO esetében az MS-nél van akkora tõke, hogy csak egy profi írót és egy rendezõt kellene szerzõdtetniük, a kreatívok meg már ott vannak, akik a játék készítésénél is bábáskodtak. Persze más egy film, de így legalább nem kell stúdióval szerzõdni, akik mindenbe belepofáznak. Van annyi rajongó a világon, hogy ne legyen veszteséges a film.
Mass Effect-nél meg egy jóféle animációs filmet megnéznék, természetesen a játék sztoriját végigmesélve. Nem háborognék, ha más befejezése lenne, mint ami nekem tetszik...
Witcher 1-2, vagy Metro2033 -ból lehetne oan filmet össze hozni hogy a nézõk nem is pislognának nehogy lemaradjanak bizonyos jelenetekrõl, csak tényleg olyan embernek kellene megírnia a forgatókönyvet aki játszott is ezekkel a játékokkal. Nameg nem kellene sajnálni a pénzt a film készítésekor.

AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.7 GHz|SAMSUNG HD753LJ 750GB| NVIDIA GeForce GTX 550 TI 1GB DDR5|4GB DDR2 800Hz RAM|WINDOWS 7 64-bit|

Zombee
C&C jó ötlet, legalább az arcok és hangok miatt fanyalgók is befoghatnák a szájukat, össze lehetne csõdíteni az élõszereplõs átvezetõkben szereplõ színészeket 😊.

HOgy érted, hogy láttál képeket Samaráról? A játékbéli karakter arcát kölcsönzõ modellrõl beszélsz, ugye? Mert mást nem láthattál. De éppen ez a legnagyobb baj, hogy a legtöbb karakter egy model (aki nem feltétlenül színész) és egy a hangot adó színész elegye. Egy film egy harmadik kombináció lenne, melyben a megszokott szereplõknek sem az arca, sem a hangja nem szereplne. Ez az én bajom minden filmadaptációval. Lehet, hogy neked nem számít, de a tiltakozóknak igen.
A könyvvel, legalább is az egyikkel az a bajom, hogy egy öreg faszi írta, aki sosem játszott a játékkal és csak hallomásból ismerte az összeföggéseket, így olyan hülyeségeket írt, hog az kiverte a biztosítékot az olvasóknál. a kiadó, sõt az író is elnézést kért.
A filmeknél ez a második probléma, hogy behoznak egy divatos írót, aki abból él, hogy rebootokat ír meg adaptál, de úgy, hogy fingja sincs a játékról. A film készítõje, megrendelõje meg még örül is ennek, mert nekik nem 2 millió rajongó a célközönség, hanem 50 millió olyan ember, aki csak egy jó filmet akar látni - más kérdés, hogy nagyon kevés kivétellel a munka olyan silány, hogy aok számára is nézhetetlen, akik nem játszanak az adott játékkal.
Míg egy Tom Raider esetében elmegy, hogy olyan ordenára szart írnak, ami még a játékban is arcpirító lenne, filmen meg siralmas, addig a Mass Effect írói oldalról nagyon magasra tette a lécet.
De még egyszer mondom, a filmkiadók általában szarnak erre magasról. Ki a most divatos színész? trendi forgatókönyíró? Na ezek számítanak csak.
Max Payne is az Sam Lake-tõl volt zseniális, meg a hangját kölcsönzõ James McCaffreytõl. Erre kaptunk egy maszlagot és a herélt hangú törpe szánalmas elõadását. Kösz, de kösz nem.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Egyetértek, egy Warcraft világban játszódó filmnek legalább avatar-szintû sikere lenne, ha megdobnák effektekkel meg hype-al.
C&C széria bármelyik világáról el tudnék képzelni egy filmet. Talán a Generals-ról nem mert az eléggé "szokványos" 😊

narumon
Egyetértek. A Mass Effect 2-nek már a trailere is olyan, hogy filmbemutatóként élõ szereplõkkel már akkor összefosnám magam gyönyörben.

Vagy ahogy a Mass Effect 1 kezdõdik... már akkor libabõrözött a kezem, nem véletlenül tartják a valaha volt egyik legjobb játék kezdésnek.

Csak sajnos mivel még egyetlen normális játék-film adaptációt sem láttam, így nagyon fosnék, hogy ezt is elbaltázzák. Pedig csak annyi kéne, hogy maga a játék sztorit írók írják a forgatókönyvet, ténylegesen a játék sztori alapján, mögé rakjanak csillió millió dollárt meg egy komoly rendezõt és akkora bankot lehetne robbantani, hogy a konkurencia csak pislogna.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Palinko
igazából eddig csak samaráról láttam képet és az megszólalásig hasonlított.

és nem a játék története lesz. hanem az elsõ kapcsolati háború, azt pedig csak említették a játékban. jobb is így, nem hozza meg helyettünk valami színész a döntéseket, és akik játszottak a játékkal azoknak is érdekes lesz, nem csak az újaknak. a könyveknél is gond volt számodra, hogy nem a játék történetét írja le? 😄
"Mass Effectet kihagyni több mint bûn"

Lófaszt, már megbocsáss. Miért jó az neked, hogy teljesen más arcú és hangú szereplõkkel leforgatnak valami idióta (aki nem játszott soha a játékkal) író által összehányt forgatókönyvet? A játékokat csak is kizárólag animált formában volna szabad vászonra vinni, az eredeti fizimiskával és hanggal. Minden más mészárlás.

De hogy örüljél, az idióta japánok csináltak egy Mass Effect rajzfilmet, igaz a 20 éve is elavultnak számító technikával.

Az Assassin's Creed is szentségtörés elhollivúdizálva, mikor a Lineage bebizonyította, hogy ismeretlen, de a játékban is szereplõ színészekkel is lehet jó filmet készíteni, nem kell hozzá túlfizetett divatszínész, mint a szánalmas brit ripacs, akit hírbe hoztak a filmmel.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Én a pasziánsz filmváltozatát várom..

Viccet félretéve: hajrá MechWarriors!
Egyedül a Warcraftnak lenne értelme. Mármint a WC3 Reign of ghaos és a The frozen throne önmagában egy olyan történet, ami klasszikussá tenné.
Palinko
Mass Effectet kihagyni több mint bûn
Pedig egy Bioshock-os filmet megnéznék.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun