17
  • xido
    #17
    Witcherből volt tv sorozat..nem is értem,hogy nem karolták fel újra,nagyvászonra..
  • nlght
    #16
    warcraft? akkor már inkább starcraft, esetleg diablo ezekben már a sok perces átvezető videók is kurva jók voltak, ha kitolnák őket másfél órára, akkor alsó hangon milliók ülnének be a moziba rá...

    amúgy egy teamfortress 2 animációs film is jöhetne simán :D
    Meet the Pyro :D
  • narumon
    #15
    Szerintem szart csinálni bűn. Én egy jó adaptációnak nagyon örülnék. (Mint már írtam is.)
  • Bhalage
    #14
    jatekbol filmet csinalni bun, faszert nem vezetik mar be a kivegzest erte
  • Wittgen
    #13
    Azért a HALO esetében az MS-nél van akkora tőke, hogy csak egy profi írót és egy rendezőt kellene szerződtetniük, a kreatívok meg már ott vannak, akik a játék készítésénél is bábáskodtak. Persze más egy film, de így legalább nem kell stúdióval szerződni, akik mindenbe belepofáznak. Van annyi rajongó a világon, hogy ne legyen veszteséges a film.
    Mass Effect-nél meg egy jóféle animációs filmet megnéznék, természetesen a játék sztoriját végigmesélve. Nem háborognék, ha más befejezése lenne, mint ami nekem tetszik...
  • Kisjuszker
    #12
    Witcher 1-2, vagy Metro2033 -ból lehetne oan filmet össze hozni hogy a nézők nem is pislognának nehogy lemaradjanak bizonyos jelenetekről, csak tényleg olyan embernek kellene megírnia a forgatókönyvet aki játszott is ezekkel a játékokkal. Nameg nem kellene sajnálni a pénzt a film készítésekor.
  • Zombee
    #11
    C&C jó ötlet, legalább az arcok és hangok miatt fanyalgók is befoghatnák a szájukat, össze lehetne csődíteni az élőszereplős átvezetőkben szereplő színészeket :).
  • Ender Wiggin #10
    HOgy érted, hogy láttál képeket Samaráról? A játékbéli karakter arcát kölcsönző modellről beszélsz, ugye? Mert mást nem láthattál. De éppen ez a legnagyobb baj, hogy a legtöbb karakter egy model (aki nem feltétlenül színész) és egy a hangot adó színész elegye. Egy film egy harmadik kombináció lenne, melyben a megszokott szereplőknek sem az arca, sem a hangja nem szereplne. Ez az én bajom minden filmadaptációval. Lehet, hogy neked nem számít, de a tiltakozóknak igen.
    A könyvvel, legalább is az egyikkel az a bajom, hogy egy öreg faszi írta, aki sosem játszott a játékkal és csak hallomásból ismerte az összeföggéseket, így olyan hülyeségeket írt, hog az kiverte a biztosítékot az olvasóknál. a kiadó, sőt az író is elnézést kért.
    A filmeknél ez a második probléma, hogy behoznak egy divatos írót, aki abból él, hogy rebootokat ír meg adaptál, de úgy, hogy fingja sincs a játékról. A film készítője, megrendelője meg még örül is ennek, mert nekik nem 2 millió rajongó a célközönség, hanem 50 millió olyan ember, aki csak egy jó filmet akar látni - más kérdés, hogy nagyon kevés kivétellel a munka olyan silány, hogy aok számára is nézhetetlen, akik nem játszanak az adott játékkal.
    Míg egy Tom Raider esetében elmegy, hogy olyan ordenára szart írnak, ami még a játékban is arcpirító lenne, filmen meg siralmas, addig a Mass Effect írói oldalról nagyon magasra tette a lécet.
    De még egyszer mondom, a filmkiadók általában szarnak erre magasról. Ki a most divatos színész? trendi forgatókönyíró? Na ezek számítanak csak.
    Max Payne is az Sam Lake-től volt zseniális, meg a hangját kölcsönző James McCaffreytől. Erre kaptunk egy maszlagot és a herélt hangú törpe szánalmas előadását. Kösz, de kösz nem.
  • Fhenrir
    #9
    Egyetértek, egy Warcraft világban játszódó filmnek legalább avatar-szintű sikere lenne, ha megdobnák effektekkel meg hype-al.
  • liberty2
    #8
    C&C széria bármelyik világáról el tudnék képzelni egy filmet. Talán a Generals-ról nem mert az eléggé "szokványos" :)
  • narumon
    #7
    Egyetértek. A Mass Effect 2-nek már a trailere is olyan, hogy filmbemutatóként élő szereplőkkel már akkor összefosnám magam gyönyörben.

    Vagy ahogy a Mass Effect 1 kezdődik... már akkor libabőrözött a kezem, nem véletlenül tartják a valaha volt egyik legjobb játék kezdésnek.

    Csak sajnos mivel még egyetlen normális játék-film adaptációt sem láttam, így nagyon fosnék, hogy ezt is elbaltázzák. Pedig csak annyi kéne, hogy maga a játék sztorit írók írják a forgatókönyvet, ténylegesen a játék sztori alapján, mögé rakjanak csillió millió dollárt meg egy komoly rendezőt és akkora bankot lehetne robbantani, hogy a konkurencia csak pislogna.
  • Palinko
    #6
    igazából eddig csak samaráról láttam képet és az megszólalásig hasonlított.

    és nem a játék története lesz. hanem az első kapcsolati háború, azt pedig csak említették a játékban. jobb is így, nem hozza meg helyettünk valami színész a döntéseket, és akik játszottak a játékkal azoknak is érdekes lesz, nem csak az újaknak. a könyveknél is gond volt számodra, hogy nem a játék történetét írja le? :D
  • Ender Wiggin #5
    "Mass Effectet kihagyni több mint bűn"

    Lófaszt, már megbocsáss. Miért jó az neked, hogy teljesen más arcú és hangú szereplőkkel leforgatnak valami idióta (aki nem játszott soha a játékkal) író által összehányt forgatókönyvet? A játékokat csak is kizárólag animált formában volna szabad vászonra vinni, az eredeti fizimiskával és hanggal. Minden más mészárlás.

    De hogy örüljél, az idióta japánok csináltak egy Mass Effect rajzfilmet, igaz a 20 éve is elavultnak számító technikával.

    Az Assassin's Creed is szentségtörés elhollivúdizálva, mikor a Lineage bebizonyította, hogy ismeretlen, de a játékban is szereplő színészekkel is lehet jó filmet készíteni, nem kell hozzá túlfizetett divatszínész, mint a szánalmas brit ripacs, akit hírbe hoztak a filmmel.
  • Deus Ex
    #4
    Én a pasziánsz filmváltozatát várom..

    Viccet félretéve: hajrá MechWarriors!
  • Bannedusermail
    #3
    Egyedül a Warcraftnak lenne értelme. Mármint a WC3 Reign of ghaos és a The frozen throne önmagában egy olyan történet, ami klasszikussá tenné.
  • Palinko
    #2
    Mass Effectet kihagyni több mint bűn
  • Gyuszopapa
    #1
    Pedig egy Bioshock-os filmet megnéznék.