4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
Drope #3958 Légyszi valaki ha van 1 felesleges kulcsotok valaki küldene privátban? Fontos nagyon -
Sotyka #3957 Fenn van steamen, ugyanúgy ha rákeresel kidobja, van community oldala, store page, csak épp megvenni nem lehet. Mivel a steam nem örökre állította le a vételt, csak egy időre. -
Drope #3956 Skacok,valakinek nincs véletlen egy 24 órás kulcsa? Hálás lennék:) -
#3955 Nem Tito hanem Titov és a "valamelyik kórea" is komoly tudásra utal :D
Tudod a vélemény (főleg a tiéd) olyan mint a segglyuk, mindenkinek van , de senki nem kíváncsi rá :)
Jelenleg Te beszélsz arrogáns faszként mindenkiről aki játszik a játékkal és szerinted birka.
Benned nem gerinc van hanem egy sértődött kisfiú akinek nem tetszik valami és így mások szórakozását is el szeretné rontani.
És igen, neked ajánlatos mással játszanod. Legfőképp azzal amit a Jóisten adott neked.
Lehet kritikát megfogalmazni mert van is miért/miről, de szerintem ezt a stílust hanyagolni kellene.
Aki csalódott a játék jelenlegi formájában az jegelje pár hónapig nyugodtan hisz "enni nem kér" és majd ha jövő évben sem lesz haladás akkor joggal ütheti az asztalt mint ahogy én is fogom ha fél év múlva sem lesz számottevőn több tartalom a játékban.
-
#3954 Zsír tényleg működik.
Jól mutat a játékok között a Steam listámban :) -
Evoluti0N #3953 Működik. Én már aktiváltam is. -
#3952 én is most nézem.
Miért van steam kulcsos link ha nincs is fenn? -
#3951 Most ez működik az után, hogy leszedték a játékot a Steamról? -
precise #3950 "azok akik sírnak meg nyaljanak sót mert az nem normális h nyilvánosan utálnak valamit és abba fektetnek energiát hogy szidalmazzák az interneten"
Pont, hogy ez a normális. Örülni kell annak, hogy megtehetjük, elmondhatjuk a véleményünket, nem úgy mint pl valamelyik koreában. Szerencsére napjainkban, ha egy cég, vállalat átb*ssza a vevőit akkor az ehhez hasonló fórumokon azt elmondhatják, és esetleg az új potenciális vásárlóik mégsem lesznek a vásárlóik. Ez az oka annak, aki terméket árul az próbál az emberek szemébe becsületesnek tűnni.
Tito gyerek meg azt hitte, hogy ellopott egy ötletet amitől kicsit híres lett már arrogáns parasztként beszélhet a vásárlóival. Aki ezt benyeli az a szememben mindenképpen birka, bennem meg van annyi gerinc, hogy egy ilyen tito embernek egy vasat nem adok többet, és remélem, hogy a lehető leghamarabb mennek csődbe még akkor is ha ez egy jó játék lehetett volna. Max játszom mással. -
Evoluti0N #3949 Minden játéktulaj kap egy kulcsot erről az oldalról, ha beírja a felhasználónevét és a jelszavát, amivel aktiválhatja a játékot Steam-en. -
#3948 Én konkrétan már úgy játszom, hogy keresgélek, aztán amint van egy minimális alap felszerelésem, vadászom az embereket ... cuccot már csak akkor mentek ki, ha olyan emberkét szedek le, aki fullosan meg van tömve ... de néha még így sem, mert a GI-m megint tömésig van mindennel ...
Jah, és a legutóbbi törlés óta a cuccaim nem szerverugrálásokból vannak, hanem egyszerűen emberektől ... sokkal egyszerűbb és gyorsabb loot szerzés :)
Egyébként fullos GI-vel már egy táskányi jó cucc elvesztése sem okoz problémát ... könnyen jött, könnyen megy :D -
Hosszu84 #3947 Szerintem még igy bugosan is jó. Bár igazából nem érzékelem ezeket a bugokat csak olvasok róluk. Egyedül a csiterekkel kellene csinálni vmit. -
Vityo89 #3946 Mennyit tudtok vergődni ezen. Étel is van olyan, amit megkóstolsz és nem ízlik. Többet nem eszel, de megvetted előtte. Ezt is megvetted, ha nem tetszik, nem játszol. Millió ilyen játék van, amit megvesznek, de nem tetszik nekik. És? Nehéz olyat csinálni, ami 7 milliárd embernek tetszik. -
andrue #3945 s1lkforrent eddig énis ezt gondoltam de szerintem biztosan nem hagyják veszni egyenlőre azért mert alapbol egy ZOMBIS MMO!! ezzel a koncepcióval bármit ellehet adni a mai embereknek én hiszem ha 1-2 hónapon belül összehozzák azt amit promotáltak (screenshotok stb + jelenlegi bugok nagyrészének kijavításával) lehet belöle valami.. azok akik sírnak meg nyaljanak sót mert az nem normális h nyilvánosan utálnak valamit és abba fektetnek energiát hogy szidalmazzák az interneten a játékot ha steamon vetted meg kérd vissza a pénzed ha meg egyenesen tölük akkormeg megkelett volna nézni h mit veszel meg bakter:D -
#3944 Van ott már bőven bevétel, itt az idő virítani valamit belőle. Pl megfelelő számú fejlesztőt alkalmazni, hogy haladjon is a projekt. -
#3943 Mondjuk nem kéne már keverni a szezont a fazonnal ... még hogy CoD2 ... ennyi erővel Plants vs Zombies :D -
#3942 "három hete csak a fika megy,ha ennyire nem tetszik minek hergelitek magatokat még mindig?" -> "..ezeknek a WarZ-s hulladékoknak nem ad egy vasat sem. Sajnos én megtettem, mert naív voltam."
Úgy látom főleg azok vannak legjobban elkenődve, akik szeretik a zombis túlélőhorrort, bejött nekik a DayZ, és egy jobb változatának fogták fel a WarZ-t és ezért megvették alfa állapotában is, ne adj isten kezdeti lelkesedésből még in-game pénzt is fizettek. Aztán jött a pofára esés.
Szó se róla, sok ember csak azért száll be a szájtépésbe, hogy elfoglalja magát, de a vásárlók egy része(akik nem elégedettek a játék jelenlegi állapotával) tényleg erősen IJ, ebből a játékból biztosan nem lesz az, mint ami be volt harangozva még a régi szép időkben, ezután a botrány után biztosan nem. Ilyen mód a botrány öngerjesztő, mert minél kisebb a bevétel a játékból annál inkább nem tudják továbbfejleszteni, pedig akár még valami értelmes is kisülhetett volna belőle. -
#3941 Ha valakinek kellene fegyver, kötszer vagy gyógyszer akkor szóljon! Legalsó safe zónánál van egyik karakterem amivel nem is szoktam távolabbra menni ott át tudok adni cuccot.
-
Syskillerhun #3940 Sziasztok!
Felesleges azon lovagolni, hogy ki találta fel a spanyolviaszt és ki lopta kitől!!!
Már a Cod2-ben is volt zombi mod és zombi szerverek ahol csak a zombikat lehetett kifüstölni!!! és kérem nézzétek meg ,hogy azt mikor adták ki!!!
Aki megvette a The War Z játékot tudta, ( tudhatta hogyha utána nézett és nem csak a vásárlás gombot nyomogatta )hogy ez csak egy alfa stádiumba lévő játék jelenleg!!! hogyha tudtad és megvetted akkor csak magadat szidjad! ha nem néztél utána akkor, megkérdezem ha elmész vásárolni a boltba csak leveszed a terméket a polcról, és fizetsz meg se nézed mi van a csomagolásra / termékre írva?
A csalók az más dolog arra tényleg lépniük kell majd sürgősen a fejlesztőknek valamit. -
#3939 Tegnap találtam Colt Anaconda pisztolyt 2 tárral. Úgy érzem hamarosan elpuffogtatom :P
Ezek az új Kruger fegyverek nem rosszak csak kár, hogy olyan légpuska/légpisztoly feelingjük van :(
Remélem a Coltban nem csalódok :) -
#3938 Fölösleges egy bughalmaz modot és egy félkész játékot hasonlítgatni úgy is mindenkinek a 'saját' játéka fog tetszeni. -
#3937 1.
Miért? Ha ők direkt arra mentek, hogy azt az élményt adják meg, akkor igenis össze lehet hasonlítani. -
nikopeti #3936 Tetszik a hozzászólásod. De valószinű csak azok hangoztatják véleményük akik nincsek megelégedve azzal amit kaptak,a többiek egyszerűen csak elvannak a játékkal. De tényleg felesleges ezen pörögni hiszen még nem teljes a játék,szerintem a legnagyobb hibát azzal követték el a fejlesztők,hogy beengedtek mindenkit tesztelni,valószinű sok játékost vesztettek ez miatt. Én inkább a csalók miatt aggódom,ha azt nem oldják meg akkor tényleg annyi,majd meglátjuk.Mindenesetre amikor játszom vele én jól szórakozom. Ja és a legfontosabb Mindenkinek kellemes ünnepeket! :) -
#3935 Sosem fogják :) -
#3934 1.Ez a warz-dayz hasonlítgatás a világ legnagyobb marhasága halkan megjegyezném!
2.A nagyobb élménnyel azért vitatkoznék!
3.Az áll ki aki szerint amit most nyújt a játék az neki jó és azt a pénzt amiért megvette ár-érték arányban jónak találja.
ZordKaszás-nak igaza van,neki tetszik,játszik is vele.Ennyi!
Mi jogon támadjátok őt?
három hete csak a fika megy,ha ennyire nem tetszik minek hergelitek magatokat még mindig?
Lassan le kéne nyelni a békát. -
#3933 Hót fölösleges ezen pörögni, ha neked nem jött be és úgy érzed, hogy egy félkész (vagy inkább negyedig kész) játékkal átvertek akkor nincs mit tenni addig el kell tenni amíg nem változik a helyzet. Enni nem kér a pénzt már így is bele tetted, semmi nem történik ha pár hónapig pihenteted és addig elmész Day Z-t játszani. Ez szerintem mindenkinek a legjobb megoldás.
Fölösleges belekeverni a politikát, kettő nem ugyanaz felesleges is párhuzamot vonni közöttük.
Úgy érzem jelenleg a fröcsögésen meg a rettegésen kívül semmi nem történik a politikában, tök mindegy, hogy valaki a köztörvényes komcsik oldalán áll akik elherdálták az országot vagy fülkeforradalmár. Mind a két oldal egy kutya, mehetnének a levesbe a pár éve elfeledett és most hirtelen visszatérni vágyó rablóval akarom mondani politikussal együtt.
Az, hogy te lebirkázod azokat akiknek tetszik a játék ugyanolyan arrogáns emberré tesz mint amilyenek szerinted a készítők (és abban részben igazad van, hogy olyanok nyilatkoztak eddig akiknek nem kellett volna de az elmúlt napokban/héten jó irányba változott a kommunikációjuk -szerintem- ).
És kösz de én szeretném ha fejlesztenék a játékot és nem menne tönkre, szerintem még pár ezer ember így van vele aki felismerte a játék korlátait és pár órára ki tud vele kapcsolódni :)
-
precise #3932 Tévedsz.
A probléma csak annyi, hogy aki kitalálta ezt a permadeath-es zombis mókát, az egy egyszerű egyéni modder, aki belenyúlt egy jó ötletbe ami tetszik a játékosoknak. Az ő verziója sokkal nagyobb élményt nyújt, jobban készen van, több lehetőség van benne mint a WarZ-be. A WarZ készítői meglátták a pénzt a dologban, és egy az eredeti DayZ-nél jóval kisebb élményt nyújtó fosért szedik be a pénzt pl tőlem is. Ráadásul mindezt arrogáns bunkó stílusban teszik mert jók az eladásaik jórészt annak köszönhetően, hogy átvernek embereket, mást adnak a pénzemért mint amit ígérnek.
A társadalmunk azért(is) hanyatlik mert még az ilyen undorító dolgokat is benyelik sokan mint a birkák, sőt ki is állnak érte. Most nem szeretnék politikai szálat is fűzni a dologba pedig lehetne.
Akinek még minimálisan is számít az erkölcs az ezeknek a WarZ-s hulladékoknak nem ad egy vasat sem. Sajnos én megtettem mert naív voltam. A legtöbb játékom eredeti, elítélem a warezt, de remélem ezeket tönkre teszi az illegális letöltés. -
#3931 Felesleges újra elkezdeni ezt ... egyelőre azért jó ez a játék, mert a jól bevált receptet fel tudja használni. A valódi helye és sorsa később fog eldőlni ... azért is, mert ugye fejlesztés alatt van (bár a tartalmi frissítések már egy végleges, megjelent játék nyugalmával és sebességével jönnek) ... a fejlesztés további haladása fogja kikövezni az útját. -
ZordKaszás #3930 a Tekkent imádom ezt csak szeretem de am azért állok ki a játék mellett mert attól hogy koppintottak pár vagy jópár dolgot attól függetlenül jó játék és az emberek csak azt nézik a be gyepesedett agyukkal hogy húúú ezt innen lopta azt onnan lopta milyen szar játék hogy mindene lopott stb stb azt egyszer se próbálták ki nem tudják milyen játék élményt ad csak kapásból rávágják hogy sz*r mert koppintás közben szerintem egy nagyon jó játék még így is hogy vannak benne bugok és csak egy alpha státuszban levő játék -
#3929 Azt nem tudom... nem biztos. Viszont én hányok az olyan játékoktól, amik arra játszanak, hogy többször végigjátszassák magukat... az ilyeneket utálom, mert fene se fogja újratolni csak azért, hogy 1%nyit változzon történet. -
#3928 A névadó sorozatban is így néznek ki a kisboltok, ők is biztos koppintották ... a DayZ-ben is vannak járművek körül loot helyek, illetve az egyébként sem egy élettől való elrugaszkodás, hogy ilyet koppintani kelljen.
Értem Én, hogy szereted ezt a játékot, csak azért az imádatnak is vannak határai :D -
#3927 van topikja!
casual lesz innen látszik -
Vityo89 #3926 Én nem követem, hogy ki lopott kitől. Ez a The War Z elég élvezhető játék. Nagyon leköt. -
Zero 7th #3925 Ezt a játékot tényleg így fél év alatt brikkentették össze? Május-júniusban lett a DayZ igazán népszerű, kb júliusban jelentették be hogy elkezdték lekoppintani, aztán már meg is jelent?
És jó egyébként? -
ZordKaszás #3924 Hát pl a katonai autó és az előtte található tárgyak, a kis bolt szerkezete csak jobban ki vannak dolgozva ennyi a különbség :) -
#3923 Eléggé konzolos az irányítása... ha egy konzol átirat lesz akkor sokat nem fog érni. -
Vityo89 #3922 Még munkában is van idő egy kis lootolásra. :D Most 10 perc alatt találtam 2 gerilla páncélt, nagy táskát, lőszereket, egészségügyi dolgokat, pisztolyt. -
#3921 Ezt is végignyomjuk tuti. Vagy legalábbis aki szereti a sorozatot :)
Nekem mondjuk eléggé elnagyolt a grafika, zombik feje/haja olyan mintha műanyagból lenne :) -
#3920 "Ebben a vidiben azért a war z elemek befigyelnek :D"
Mik azok a 'war z elemek'? Kíváncsi lennék ... bár biztos van aki kizárólag 2012-ben kezdte a játékos pályafutását ;) -
#3919 Ne fárassz... például?