4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
lammaer #151 Hát, főellenfél vagy nehéz ellenfél (aka BOSS) sztem pedig kell, amúgy marha monoton lesz az egész. -
lammaer #150 Tökéletesen egyetértettem veled.
Sztem a DayZ mod kb jól hozza a zombi hangulatot. Összefuthatsz emberekkel is - értékesebb helyeken akár gyakrabban is - de alapvetően csak te vagy meg a zombik.
Az tényleg szar lenne ha úgy menne mint a legtöbb MMO, hogy egy adott területen annyi player van mint zombi, és a spawnra kell várni mert tucatjával írtják a játékosok őket.
-
#149 mondjuk nekem szemely szerint ezek a "raidek" annyira nem passzolnak bele a "hangulatba"... en ugy tudok elkepzelni egy sessiont, hogy hangulatos legyen: max 3-5 foig kommandozunG elelemert es vizert kutatva :) -
SZU #148 Megoldás lehet még ha sokkal de sokkal több zombival árasztanák el a városokat. A játékosok meg városokon kívül spawnolnának be kis településeken, ahol alig lézengenek.
Aztán semmi probléma nem lenne, ha nyüzsögne a sok játékos. Szedjenek össze egy jó 50 fős raidet, menjenek be a citybe, oszt talán eljutnak a marketig, ha bent az utcákon százas hordák grasszálnak... =) -
#147 Hát de nem így adná vissza a zombis/postapokt hangulatot?
Elégé élményromboló lenne ha több játékos lenne mint zombi :D általában a túlélők vannak ilyen esetekben kevesebben eleinte :D
Nagyon nem lenen jó ha egy "WOW" lenne zombikkal... -
lammaer #146 "De ott az a steames free játék a (megtaláltam) Fallen Earth."
Jaja, az kb olyan, hogyha nem haverokkal mész akkor szinte csak singleplay az egész. Óriási a terület, csak a városoknál meg az utakon közlekedve lehet emberekkel összefutni, illetve a fontosabb quest dungeonokban elvétve. -
#145 SZU-val értek egyet.Ha túlélőhorror akkor néha néha lássak túlélőt.
tehát akivel pl ts-en beszélek és vele játszok csak azokkal mozgok majd.
Így szerintem még frusztrálóbb lesz.
De ott az a steames free játék a (megtaláltam) Fallen Earth.
Ott is egy idő után már csak elvétve lát az ember valakit.így a posztapok feeling megmarad.
#144 ˆ ladista: Azt hittem már hogy csak magamnak írogatok a survarium topikba:D -
ladista #144 Az oldalukon olvastam, hogy további un. "világok" fognak megnyílni később. Az első ez a Colorado elnevezésű lesz. Mindegyik világ 400 km2-es lesz...lesz mit bejárni, az tuti.
No mindegy is, a béta alatt minden kiderül, de az eddigi infók alapján jó kis játék lesz (Survarium mellé tökéletes):) -
Nekrofil #143 tegnap vagy tegnapelőtti hsz-ben írták, hogy a videó a köv 2 hétben várható, akkor lesz lehetőség a pre-orderre is, alpha/beta a köv 4 hétben -
#142 mikor lesz ebből beta?:)
tolnám:D -
SZU #141 Azt azért megnézzük majd béta alatt. Nem tartom valószínűleg hogy bedobnak minket egy kontinensnyi területre és ha szerencséd van pár naponta összefuthatsz egy másik túlélővel. Aki lehet hogy nem lő le és kereskedhettek
Bár reálisabb lenne, az tény. De mindenképp fontos lesz csapatba verődni, egy zombivilágban egyedül addig jó, amíg könnyen találni élelmet a gyéren lakott területeken. De amint be kell menni a nagyvárosba, bizony kell a csapat! =) -
ladista #140 Ha csak egy város (illetve terület) lenne a későbbiekben is, akkor el tudnám fogadni. De a világ meg fogy nyílni a fejlesztők szerint is.
Most olvasom, hogy a szerverek legkisebb slotszáma 70 lesz. -
SZU #139 Tudod, egy város, 20.000 zombi és 250 túlélő. Egész reális.
Most gondold el, hogy wowosan 2-10K játékoshoz mennyi zombit kellene bedobni, hogy túlélő játék legyen. Mert ügye nincsenek bossok, amikhez iszonyat összefogás és létszám kell.
-
ladista #138 Hát igen. Elméletileg hamarosan indul a zárt béta, nem ártana kiadniuk egy jó kis videót. Várós nagyon...de a 250 fős szerverekkel akkor sem vagyok kibékülve. :D -
#137 Zsír... bár nem vagyok nagy rajongója, amikor ilyen faszbuk meg twitten kell nyomulni. Mondjuk ahogy látom steamen, már nyomom is a preorder gombot... ez lesz első steam preorderem :D
Mondjuk azt olvastam, hogy ELŐBB lesz gameplay trailer, utána lesz előrendelés. Jöhetne már az a videjó :D -
#136 GUARANTEED BETA SLOT CONTEST! :D Share this post or RT our Tweet for your chance at a beta slot. You can do both to increase your chances.
The contest: If we hit 10k likes TODAY we will give out 10 beta guarantee's to Facebook users that share this post. We will also give out 10 beta keys to people that retweet our tweet about the contest. I will link it in the comments. The more people that share+tweet the faster we will hit 10k. .
Winners will be picked at random from the shared and retweet list. Winners will be picked later today, provided we hit 10k likes
https://www.facebook.com/warzmmo -
lammaer #135 Jaa... akkor nem belogolni akarsz a fórumra, csak olvasni. I seeeee :) -
#134 Csak arra utaltam, hogy a minap tudtam olvasni a fórumot reg nélkül. Most meg már reget kér. -
lammaer #133 Nos igen... regisztráció nélkül igen nehéz értelmetlen beoggolásról beszélni :D
Mivel logolnál be ha először nem csinálsz egy accountot? :D -
#132 Csak akkor lehet belogolni fórumra, ha regelt az ember... dejó. -
ladista #131 Hát...akkor már kevés lesz, ha elérhetőek lesznek más városok is. Azért 250 ember egy egész világra...én ennél nagyobb nyüzsgést látnék szívesebben. -
#130 Remélem azért az SGsek és a magyarok beférnek egy szerverre :D -
Evoluti0N #129 Sztem nem kevés. Jobban áthozza az apokaliptikus hangulatot, ha nagyok a területek és kevés az ember. -
#128 Np :D -
#127 hál istennek.Örülök hogy steames lesz.
Trailert egy pillanatra én is keresni kezdtem:D -
#126 sry sry, csak elírtam :D -
#125 Bazz én meg kerestem hogy hol a trailer mert ne hiszem el hogy elsiklottam felette ... :P -
#124 Nem kell itt flame, meglesz hamar.
Amúgy most olvastam, hogy STEAMes lesz... ha még nem írta senki. -
#123 :DD -
#122 akkor flémeljük szét a topikot 500 hsz-ig -
#121 jaja most olvastam.kár. -
#120 Tudtommal 500kommentnél lehet HG-t választani, addig meg csak a modikat kérheted meg, hogy rakjakan be ezt-azt a topikba... banner meg ilyenek. -
#119 Viszont egy kis segítség kéne.
Mint témaindító vagyok itt,de nem tudom testreszabni a topik kinézetét.Úgy tudtam hogy 100 kommentnek kell meglenni,de ez nem jött be.Modiknak írtam emailt hogy kéne a HG jog,de eddig semmi.Mit kell tennem? -
#118 a fórum eddig is volt(én barom elfelejtettem belinkelni) csak nem volt direkt link a honlapon.onnan szedtem az infókat én is párszor. -
#117 trailer? Mi a baj velem? Természetesen FÓRUMot akartam írni... lol -
#116 De van fasza trailer, úgy hogy beraktam a könyvjelzőkbe. Köszi, hogy szóltál. -
#115 hmm.
250 nagyon kevés, nem? -
Gabor113 #114 Kicsit átalakitották az oldalukat, már ott vannak a screenshotok és rövid leírás, FAQ, fórum.
Szerintem a legfontosabbak:
Ha előrendeled a játékot (amit még nem lehet), akkor korai hozzáférést kapsz az alpha teszthet, garantált korai hozzáférést a bétához és kapsz legalább 3 kódot 7 nap játékidőval amit a barátodnak lehet adni.
A játék idén ősszel érkezik, a zárt béta meg a nyár végére várható.
A szervereket csak bérelni lehet. Ők kezelik a szervereket, a bérlő csak "testreszabhatja" azokat. Egy szerver "befogadóképessége" 70 és 250 játékos között lesz.
Ezek és még sok más a FAQ-ban megtekinthatők. -
#113 kosz az infot!
meg mindig atomva'ro's :D -
Noodlee #112 Remélem így is lesz.