4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
#191 -
#190 -
#189 off:
siman kiraly volt! Te is tudod mitol RPG egy RPG... benne is van a neveben... szituacioban jatszol el osszetett szemelyisegeket... lehetoleg olyan karikat amik nem hasonlitanak rad :) (Ezert imadom a Cthulhut, lehet borzongani, nyomozni meg modern eraban kutakodni, jo meselo, jok a tagok es voala jo a party is)
A zombis tema nalam nem merul ki a splatterben... En nagyon is szeretnem, hogy a WD ebben az iranyban folytatodna :P (posztapok extrem szociodrama, vagymiaszosz)
de ugye masok vagyunk :) -
#188 +1!!!!!!! -
lammaer #187 A walking deadban már az első évadban is rengeteg állóvíz idő volt, volt amikor komplettt részek másról sem szóltak csak a beszélgetésről.
A második ebben sztem nem lett rosszabb, itt is ugyanúgy sok az üresjárat - bár tény a farm létezése már önmagában teljesen irreális hülyeség (gyak egy fegyveres ember - otis - megvédte volna annyi időn keresztül?)
Nem véletlen hogy a sorozat nem acsak horror hanem DRÁMA kategóriában is szerepel.
FElirattal szerencsére jó nézni, amikor trécselnek 2x vagy 4x sebességgel pörgetem.
-
Noodlee #186 Kétségtelenül egy rakás szar volt a második évad, tele faszsággal, és idegesítő dolgokkal. Rengeteg karakter olyan dolgokat csinált, amit senki más nem tett volna abban a helyzetben.
-
#185 trú.Ne legyen olyan.
Annyira feszült lettem az évad végére hogy kaszáltam is a sorozatot!
Úgyhogy tényleg fontos volt a feszültségkeltés úgy 12 részen keresztül...
Ha követik az első évad feléig tartó stílust akkor igazán jó lenne.
Vagy ha legalább egyszer beleolvasnak a képregénybe!! már a nézhető kategóriát is megüti.Így sajnos az új részek is kétségesek.szerintem persze. -
#184 Mivan? Az egész évad egy nagy rakás szar volt... nem keltettek itt semmi feszültséget. Simán szar volt. -
ratgab #183 Ha már második nap megtörtént volna, ami egy idő után megtörtént, akkor nem ütött volna ekkorát, mint így, hogy kicsit elaltatták a nézőt. -
ratgab #182 Annak az volt a lényege, hogy hamis biztonságérzetet keltsen a nézőben. Te se értesz a feszültségkeltéshez... -
Evoluti0N #181 Ááá, megelőztél :D Pont ezt akartam írni. -
#180 Remélem nem lesz olyan, mint a walking dead, mert akkor egész idő alatt egy kurva farmon fogunk drámázni :D -
ladista #179 Szerintem sokan a The Walking Dead című sorozatot szeretné viszontlátni a játékban.
De én is inkább úgy gondolom, hogy változatosságképpen jó lenne bele főszörny meg más fajta zombi is.
Remélem, elindul a béta a hónap végén.
-
lammaer #178 Hát akkor ott van ugye a resident evil filmsorozat... ott a vírus mindent fertőzött (viszont ahogy halad előre a sorozat egyre jobban elhülyülnek az ötleteikkel) -
Noodlee #177 Én is akartam már írni régebben is, amikor itt írta valaki, hogy az zombis film, de valóban semmi köze a zombikhoz. -
#176 nem az a lényeg, hanem, hogy voltak benne zombi (vámpír?) kutyák :D -
SZU #175 A legenda vagyok inkább alternatív vámpírfilm, mint zombi.
Fény égeti őket. Csapdát állítanak, tehát intelingesek.
Ráadásul az alternatív befejezésben kiderül értik is a beszédet és kalkulálnak. -
#174 mekkora ratyinak kell lenni ahoz hogy ezért beírjál ebbe a topicba :D lool -
#173 legenda vagyok
abban pl. vannak zombikutyák -
#172 -
lammaer #171 Nagyon jó ötletek, de sztem hosszútávon (egy MMO hosszú távra készül) az hogy szabványellenfelek vannak egyszerűen nemteszi életképessé a játékot egy szélesebb réteg számára, lapos lesz.
Egy kis változatosság a szabvány zombikhoz képest sztem előnyére válik - mittomén' kutyatelepen is fertőzött a vírus, azt lehetnének zombikutyák (érdekes módon az átlagos zombiirodalom nem foglalkozik a fertőzés emberren kívüli élővilágra gyakorolt hatásával). -
#170 igazából egy troll.majd megnyugszik ha pár tröcsöt bekapott. -
Evoluti0N #169 Ez a #163-ra ment. -
Evoluti0N #168 Kinek a pap, kinek a papné. Amit leírtál az a te véleményed, a te igazságod, nem egy általános igazság. Csak azt nem értem, h ha szted igénytelenség, akkor miért foglakozol vele? Miért erőlteted meg magad azzal, h ezt beírd ide? Trollkodás, flamekeltés? Próbálj máshogy szocializálódni. -
SZU #167 Egyébként a L4D is akkor lett igazi para játék, amikor bekapcsoltuk az only headshot módot és hardra raktuk.
No ott hiába kaszáltuk ész nélkül a hordát, bizony letaroltak. Pontos fejlövések és közelharci fegyverek kellettek a túléléshez. -
SZU #166 A Zombi (nevezzük egyszerűen Z-nek) nem fegyvertelen. Egy normális játékban szétkapnak pikk-pakk.
Mekkora ratyi igénytelenség kell ahhoz, hogy valaki a CODban buta német katonák zászlóaljainak gyilkolásában lásson kihívást? -
#165 Mekkora ratyi igénytelenség kell ahhoz, hogy sajnáljak egy bomló tetemet aki minden zsigerében darabokra akar tépni?
Te is majd azok közé tartozol akik a függetlenség napja filmben az ufókra rejszoltak aztán szarrá is lőtték a beammel;) -
#164 huhuu mit fogsz te ezért kapni :D -
dzsagon #163 Mekkora ratyi igénytelenség kell ahhoz, hogy valaki fegyvertelen zombik gyilkolásában lásson kihívást? -
#162 ezt a kettőt nem láttam.azt hittem új:) -
#161 Teljes mértékben csak egyetérteni tudok veled. Bízom benne, hogy a készítők is valahogy így gondolkoznak :] -
ladista #160 Az oldalukon a media/screenshots menüpont alatt is fent vannak a többi, már megjelentetettel egyetemben.
Egyre jobban várom :) -
#159 innen szedtem:
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?p=40562386 -
#158 -
SZU #157 Minek főellenfél? Azért, mert a többi mmo-ban széttápolt karaktereknek kell a kihívás?
Legyenek a fontosabb helyeken sokkal masszívabb hordák? Nem ilyen L4D1-2-s 20-50 rohanó őrült.
Hanem ha van egy elhagyatott bázis vélhetőleg jó adag élelem, lőszer és fegyverrel, akkor legyen körülötte akár 200 zombi is. Ahol ha egyet lősz hangosan, akkor rádcuppan mind és nincs az a lőszermennyiség, ami megvéd. Hiába vagytok 5-10en.
Ergó, sunnyogás, vagy csapatmunka.
A, thiefet megszégyenítő ninják beosonnak a zombik között bújkálva, elvesznek amit el lehet és kiosonkodnak
B, Egyik srác motorral elmegy a főúton, lő párat, a zombik rácsatlakoznak a sebesvonatra, kiviszi őket pár utcával feljebb oszt leszakad a sebesség fölényével.
Addig lelkes társai kiírtják a csendes fegyverekkel a bent maradt lézengőket és lootolnak.
C, Összeszednek egy komoly tűzerejű csapatot, lopnak egy kisbuszt, utatszántanak az ajtóig, a csapat java része folyamatosan osztja a halált, a kisebbik meg zsákolja befelé a pet palackokat, meg a snickerst és elhúznak.
Nem kell ide boss.
Akkor ott a dead island, vagy a L4D2. Vigyázz hunter és smoker a tetőőn! Ááá Taaaank! -
#156 -
#155 Találtam egy ilyet a fórumon. Elvileg egy dev írta...
Valaki kérdezte, hogy menne-e a gépén a játék:
Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit
Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ (2 CPUs), ~2.6GHz
Memory: 4096MB RAM
Card name: NVIDIA GeForce 8800 GT
Yep, you'll be able to run it with good frame rates .
Also: Welcome to the forum! .
dafuq -
sublimaze #154 Szerintem inkább szituációkkal kéne, hogy nehezítsék a helyzetet. -
#153 NAGYON max en is... -
#152 Resident Evil(film) féle spéci zombi bossokat eltudnék képzelni benne.