4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
lammaer #231
"És meglátom hogy jobb oldalt ott egy ház.bemegyek és pár srác éppen kajál és nekem az kéne pont akkor lőszer fejében kapok pl konzervet/kenyeret/húst."
Sztem ilyenkor headshotot kapsz, nem kaját :)
-
#230 nem is a grafikán van a hangsúly, hanem magán a környezeten, a hangulaton, ahogy megteremtették a poszt-apokaliptikus környezetet... na attól van elájulva mindenki :D -
Toma123 #229 A játékélmény legyen jó, a grafika másodlagos:) -
#228 mondjuk en csak halkan jegyzem meg, hogy nekem egy kicsit muanyag a grafika, de nem kotekekedes keppen :) (csak mindenki el van ajulva) ^^
de legyen ez a legkisebb gondom :D -
Toma123 #227 Én úgy vagyok vele, hogy a normal és a hc annyiba térjen el, hogy normálon x ideig nem használhatod a karaktert, hc-n meg elveszik. Mert én nem szeretnék olyan könnyítéseket, hogy több lőszer stb, legyen ugyanolyan nehéz mint hc csak ne vesszen el a karakterem:D -
#226 hát ha kicsit követik a dayz nyomvonalát akkor a sátrakba vagy ilyen táboroknál azért le lehet pakolni a cumót.Nem lenne rossz.
Ez mind a két játékmódra ráférne. -
#225 A nehézséggel nincs gondom, azt szeretek. De megőrűlnék, ha 100 óra után elveszne mindenem. -
#224 Álmodozok csak:D -
#223 Szerinted :]
Másnak meg abban van kihívás hogy nem rohan ész nélkül mert ha meg is hal minden ott van ress után.
És és föld mint játékélményben mint nehézségben a két dolog.
Mindenkinek más tetszik ennyi. -
Toma123 #222 Teljesen egyetértek mindenben azokkal amiket írtál, csak sajnos szerintem örlhetünk ha ezek fele bekerül, bár adja az Isten, hogy ne így legyen:D -
#221 Elmondom akkor hogy lesz.
Sima szerver:nincs permadeath,nincs annyi tapasztalati pont,több lőszer,kevesebb z sebzés,és alap fegyverek,cuccok
Hardcore:permadeath,több xp,kevesebb lőszer,erősebb sebzés,rare cuccok.
És szerintem azért jobb mert így sokkal jobban beleélem magam és az egész nehezebb is lesz.Meg annak mi értelme hogy elbukom a küldit aztán respawn után újra nekifutok és így tovább míg sikerül.aztán csak rohangálok és újraéledek,meghalok.Így lehet megunni pár hónap után.
De ez az én véleményem.
De tisztelet a kivételnek akkor:) -
#220 Elnézést, de kikérem magamnak :D Miért lennék gyenge akkor, ha SZERETNÉM, HA MEGMARADNA, AMIBE RENGETEG IDŐT TESZEK!
De valaki egyszer elmondhatná, hogy mi jó abban, hogy ha meghal, kezdheti előről a karaktert... sosem fogom megérteni. Így teljesen értelmetlen játszani. -
#219 lesz hc és nem hc szerver.Egyiken permadeath lesz.Ha meghalsz kezded újból(ez a nekünk való),másik meg ugye a gyengéknek való:D
Stamina meg legyen csak.nem kell végtelen futás.Ha valaki felkelti a horda figyelmét és nem tud elfutni az így járt.Ettől lesz nehéz és jó játék.
Valszeg a hátizsák és tartalma is csökkenti majd a stamina fogyását/mennyiségét.
Kérdés hogy pihenéssel vagy ital(dayz) megivásával is lehet növelni.szvsz az ital azért szar mert kb így el lehet menekülni,de ha csak kicsit nő amivel épp átugrod az akadályt és időt nyersz akkor ok,de ha insta feltölti akkor szar.
Kíváncsi vagyok hogy lesznek olyan útzárak ahol szépen futunk majd és jobbra befordulva zsákutca lesz.Aztán mehet a suicide mert szintén befordul egy 15-20 fős Z sereg ami ellen nincs sok esély.
A heal tetszik nekem még,volt róla szó.Megölsz egy zombit és ki lehet venni a DNS-ét amiből később HP-t lehet csinálni(az egyik képen az injekciós tű).Gondolom kaja kicsit tol fle a hp-n és éhséget vesz el,míg ez azért nagyobb mennyiségben csúsztatja a hp-nkat.
És egyet akarok még.Erdőben is legyen zombi!
Amikor az ember kóricál a vadonban hogy lenyugodjon a városi hercehurcától egy kis házhoz érve benyisson mert aludni kell,éjjel rajtaüssön egy falka.
Ez is izgalmasabbá tenné.
Az egészet úgy képzelem el mint a TWD-ben amikor visszamennek a városba ellátmányért.Rizikós,csendes,gyors kell hogy legyen.Visszatérve meg leadható a küldetés,elosztható az XP.eladás/vétel is ott menne.
Esetleg lehetne játékosok között is trade.pl egyedül bandukolok:
És meglátom hogy jobb oldalt ott egy ház.bemegyek és pár srác éppen kajál és nekem az kéne pont akkor lőszer fejében kapok pl konzervet/kenyeret/húst.
Én nekem ez lenne a tökéletes.Valszeg jó pár évig játszanék vele.Főleg hogy ha jó eladást produkál akkor újabb helyszínek jönnek,supportolás ezerrel stbstb.
kicsit hosszú lett,de ennyire várom:) -
Toma123 #218 De azért szerintem annyira ne legyen "könnyű" normálon, azért ott is legyen kaja meg stb. az része a túlélés feelingnek.:) -
Toma123 #217 Tudtommal lesznek HC és normal szerverek külön, illetve vegyes is.
A fogyási sebességet meg belövik úgy hogy jó legyen, nem tudok jobbat:D -
lammaer #216 Ja, csak ugye milyen lassan/gyorsan fogy el?
Mert ha 1 perc alatt vagy hamarabb akkor irritáló, ha meg túl sokáig tudsz futni akkor meg értelmetlen (a zombik nem fognak tudni elkapni). -
Evoluti0N #215 Szerintem az lenne a legjobb megoldás, h lennének hardcore és nem hardcore szerverek. A nem hardcore szervereken több lenne a lőszer, könnyebb lenne megölni a zombikat, nem kellene kaját biztosítani magadnak, meg aludni. A hardcore meg pont az ellentettje lenne az előbb felsoroltaknak. Így mindenkinek kielégítenék az igényeit és amiatt se kellene félniük, h kevesen veszik meg, játsszák a játékot, mert túl hardcore nekik. Na meg csak a kemény arcok maradnának hardcore-ra :D -
Toma123 #214 Igazából meg lehetne ezt oldani úgy, hogy ne váljon unalmassá pl. betesznek egy ilyet, hogy "kitartás" és ha futsz akkor az folyamatosan csökken, és mittudomén mondjuk nem töltődne vissza - vagy nagyon lassan - ha megálsz és mondjuk evéssel vagy akármivel ezt vissza lehetne tölteni.:) -
lammaer #213 Jaja, ezen gondolkodtam én is... ahogy az "életben" is, a zombik előnye ugye a végtelen stamina és a nagy létszám. Nekik ugye nem kell megállni pihenni, de az átlagember ugye nem tud órákon keresztül szaladgálni (sztem jó ha a többség - beleértve magamat - 10 percet tud egyhuzamban futni), muszáj megállni, kifújni magunkat, aludni stb.
Persze ezt játékban szimulálni nehéz, mert akkor megrohadt unalmas lesz....
-
Toma123 #212 Igen, és ha hozni akarják a túlélő hangulatot akkor ammoból tényleg kevésnek kell lennie.
Eric Nordin a zombik sebességéről: ,,Our zombies are moving slightly slower than you - so with enough patience and enough stamina you can lose them, but it’s not easy to do." -
lammaer #211 Ehhez tényleg csak annyi kell hogy lőszerből legyen kevés. Ugye alapesetben 1 zombi nem tétel, a horda is csak akkor gond ha nincs lőszer. Ha megcsinálják hogy nem fog úton útfélen lőszeresláda heverni meg a zombikból nem lehet majd lootolni :) akkor ezzel nem szabad hogy gond legyen.
Ja, remélem itt nem szupergyors zombik lesznek, az mindíg olyan kiábrándító... -
#210 Hát remélem azért az elkövetkező 2-3 hétben legalább valami videóanyag kikerül abból már elég sok mindent le lehetne szűrni :] -
#209 leakelhetnének már valamit
Majd beta/alpha teszt alatt! -
#208 Videót a népnek -
#207 meg a hangja is vonzza a szomszéd tömbből a zombókat.
Mondjuk egy kép alapján nem vonok le egyből ekkora következtetéseket.Csak eddig nem mutattak ennyit egy képen.
De ahogy látom sidearm is lesz(miért ne lenne).Colt 1911 ha minden igaz.
Az alsó képen viszont passz hogy milyen fegyver lehet. -
Toma123 #206 Tényleg nem lenne jó, ha egy egész zombi csoportot lazán le lehetne darálni, de gondolom mivel a lőszerrel spórolni kell majd, ezért nem lesz célszerű sokat lövöldözni szerintem.:) -
#205 lesz prone?hurray!
a Z-horde remélem nem lesz ilyen sok és könnyen ölhető.Az nálam mínusz pont lenne. -
#204 Borzalmas... a várakozás teljesen megöl. -
Nekrofil #203
-
Toma123 #202 Így van:D Nekem nagyon felkeltette az érdeklődésemet és ezt a kockázatot bevállalom. Egyébként IGN en sok érdekességet lehet olvasni a játékról.
Már borzasztóan várom a gamet!:D -
Evoluti0N #201 Azon ritka játékok közé tartozik, amit rögtön, megjelenéskor meg fogok venni. Aztán majd max szidom a fejlesztőket ha szar lesz :D -
Toma123 #200 Nálam tuti vétel lesz a játék. A képek alapján a látvánnyal nem lesz gond, viszont elég sok a hiba lehetőség egy ilyen játékban, ettől egy kicsit félek. De ha betartják az ígéreteiket és a hangulat is meglesz akkor nem lesz baj.:) -
mike01010101 #199 Gyönyörű képek, sőt túl szép, hogy igaz legyen. Láttunk már ilyet számtalanszor, bár tévednék. -
#198 Ezekkel a képekkel már félig eladták nekem... :/ -
Noodlee #197 Valami ilyesmit akartam írni én is.
Akarom!!! -
#196 Eddig 5 csillag, nagyon hangulatosak a kepek, remelem a jatekmenet is lesz olyan jo :) -
#195 -
#194 -
#193 dragunov a bal oldalinál , a jobbnál benelli m1 talán.Táskák ugyanazok,viszont jó hogy ennyire eluralkodott a természet.
A busz meg Bay Ridge, Brooklyn.
Létező járat!
itt lehet megnézni az útját -