4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • tutituti
    Értem.

Amúgy annyi videóanyagot linkeltünk hogy érdemes bele agy végignézni és így szinte biztos eldönthető hogy megvegye az ember vagy sem.Többet ma még mi se tudunk.
  • Fpocok
    Kétlem. Két dolog miatt gyűlölöm a dayz, de itt is meglesznek ugyanazok...
  • EiZZeNx762
    Helló!
    Tervezem megvenni a játékot, de nincs sok cashem, úgyhogy Survivort veszek, viszont (nem akarok követelőzködni) tudna majd valaki adni egy db guest keyt hogy a haverom kipróbálja? Csak ha nagyon felesleges, nem fontos, de megköszönném :)
  • petecz
    Tapasztalatom az mondja, hogy inkább holnapután. :)
  • tutituti
    Ott a hivatalos honlap.Benne az extended faq.
    onnan veszünk mindent!

De meg se értem miért is törnék fel???
    Úgy törik fel ezt is mint bármelyik játékot.

Fpocok meg csak Dulifuli,ő lesz az aki beta alatt ide fog írogatni :D
  • xalyy
    De ez biztos forrásokból tudod vagy csak úgy mondod? Biztosra kell mennem, nem szeretnék potyára kiadni 20 dolcsit, hogy aztán pár hónap múlva feltörve lássam ráadásként!
  • Fpocok
    Egyelőre ne vedd meg, mert semmi nincs benne. Az egész egy day-z2. Amúgy pont emiatt eléggé meg is utáltam: Pár hete még a legjobban várt játék volt, most meg, eh... talán majd belenézek.
  • Nekrofil
    TS3. ki használ a mai világban TS2-t?
  • oneal1
    ts3
  • oreal
    Jovok en is holnap :)
    Ez a teamspeak ip ami itt felvan tuntetve ts2 vagy ts3 IP ?
  • tutituti
    Más emberek adnak neked questet.Ahogy majd te is adhatsz másnak.
    Gondolom a questekért a kitaláló kap mondjuk pénzt vagy xp-t.

Itt már nem csak dróthálóval védheted meg a területed hanem teljesen elbarikádozhatsz egy adott házat amit védeni lehet stb.

Sok benne a lehetőség viszont még nem tudjuk mi se milyen lesz!
    De szerintem a napokban itt olvashatsz pár véleményt.(képet videót sajna nem mert a szerződés tiltja!)

Tudni kell róla hogy alfa verzió ez még és később jönnek azok a tartalmak amikkel teljes lesz.
  • xalyy
    Hello! Nagyon azon vagyok, hogy megvegyem-ne vegyem meg ez azért van, mert úgy vagyok vele, hogy ha ez is olyan lesz, mint a dayz, hogy csak túl kell éld és semmi több akkor nem látom nagy értelmit. Nagyon bejött a dayz is csak pár napon belül meguntam mivel semmi cél nem volt és annyira sok lehetőség se volt, hogy most pár hétig lekössön vagy ilyesmi. Tehát ebben lesznek questek vagy valami bármi, ami adhatna egy kis célt neki a túlélésen kívül? Kösz!
  • Nekrofil
    holnap indul a móka
  • tutituti
    nope.
    Ez egy teljesen más fejlesztő játéka.

De lesz standalone dayz is.
  • Amaymon
    Lehet noob kérdés. De ez a standalone Dayz lesz?
  • XanaxCore
    Igen Barátnőm itt volt és nem nagyon voltam gépnél:O ha ilyen van inkább irj és bocsi.
  • quattro7
    Délután voltam fent TS-en,gondoltam beköszönök,de nem válaszoltál aztán néztem hogy levoltál némitva.
  • Árnyvadász

Benne a kolorádói Auschan, néhány megmaradt(zombi)pénztárosával karöltve.

• tutituti
    Állítólagos kezdés(nem 100%)

EU:

15/10/2012
    Iceland: 19:00pm - 01:00am (Currently the only country on GMT)
    UK/Portugal - 20:00pm - 02:00am
    France/Belgium/Sweden/Germany/Austria/Norway/Denmark/Poland/Spain/Italy/Czech/Serbia/Bosnia/Hungary/Slovakia: 21:00pm - 03:00am
    Finland/Latvia/Lithuania/Ukraine/Greece/Turkey: 22:00pm - 04:00am
    (Western Russia) Moscow: 23:00pm - 05:00am

16/10/2012
    (Australia) The Settlement (CXT): 02:00am - 08:00am
    (Australia) Perth (WST): 03:00am - 09:00am
    (Australia) Sydney (EST): 05:00am - 11:00am
    (Australia) Adelaide (CST): 05:30am - 11:30am
    (Australia) Lord Howe Island (LHST): 06:00am - 12:00pm
    (Australia) Kingston (NFT): 06:30am - 12:30pm
    New Zealand: 07:00am - 13:00pm

Canada:
    15/10/2012
    Vancouver (PDT) - 10:00am - 16:00pm
    Edomonton (MDT) - 12:00pm - 18:00pm
    Regina (CST) - 12:00pm - 18:00pm
    Winnipeg (CDT) - 13:00pm - 19:00pm
    Halifax (ADT) - 15:00pm - 21:00pm
    Newfoundland (NDT) - 15:30pm - 21:30pm

USA:
    15/10/2012
    Key:
    Hawaii - 10:00am - 15:00pm
    Alaska - 11:00am - 17:00pm
    Blue = 12:00pm - 18:00pm
    Green = 13:00pm - 19:00pm
    Yellow = 14:00pm - 20:00pm
    Orange = 15:00pm - 21:00pm

• XanaxCore
    Sziasztok
    Tessék itt a TS3 szerver adata:)
    Aki saját szobát szeretne szóljon egy Adminak:) várunk minden leendő The War Z jatékost.

95.140.35.100:9400
  • tutituti
    olyan mint a glock a jobb felsőben:)
  • XanaxCore
    sztem a hardcore hoz kis tapasztalat kell de fene tudja:)

esetleg befektető lenni?:O mondjuk ez lehet nagy hülyeség amit most mondtam:O de csakakkor szoktam reklámozni.
  • Evoluti0N
    Emberek, ugye hardcore szerveren akartok majd játszani?

Más: Mi az a rejtett Pepsi reklám a banner bal sarkában? :D
  • oneal1
    vasárnapig nem leszek gépközelben, csak telefonról, szóval TS-re addig sajnos nem tudok menni, de majd érkezem valamikor:D
  • XanaxCore
    Hát Persze hogy beférsz:D szóval ez azon múlik ép kivan fewnt de ts ez meg lehet majd beszélni kikivel stb.
  • quattro7
    Megyek én is már ha beférek a csapatba.:) DayZ-ben amúgy is csak egyedül lődörögtem,de az úgy unalmas volt.:)
  • Árnyvadász
    Találtam olvasgatás közben egy régebbi videót, amit eddig még nem láttam.

október 4. - IGN First PVP Footage
  • XanaxCore
    majd akkor amint megvan TS várlak:) meg persze mindenkit:)
    és akkor lehet csapatoknak külön szobát nyitni:)
  • oneal1
    jelen:D én így tervezem:)
  • XanaxCore
    hát akkor én keresek olyan csapat tagot aki tudja miaz hogy csapatban dolgozni:D
  • oneal1
    jaja, mindenképp csapatban lesz a menő:)

Így tudjuk segíteni egymást lőszerrel, kötszerrel meg ilyenekkel is ha épp valaki kifogyott.
  • XanaxCore
    Most már csak a játékosoknak kell kibírni az a pár napot:)
    Amúgy ha téll ilyenek a zombik:D akkor 2-3fős csoportokban érdemes közlekedni:d
  • oneal1
    Mellesleg remélem a sok sok emberre is készenállnak!:)

Azért ez nem kis bug volt, jó hogy ki tudták javítani időben!

Meg az is jó hír, hogy jobban észlelnek ezentúl. nagyon gagyi volt ahogy csak pár méterről vették észre az embereket.
  • Árnyvadász
    Jött egy újabb levél Sergey Titov-tól. Először is leszögezi, hogy egy igen csúnya hibát sikerült kijavítaniuk. A zombik beragadása, ami főleg azon területeken jelentett problémát, ahol sok zombi volt "lerakva". Számbelileg 1000 körüli értéket határozott meg. A városokban lévő zombik számát drasztikusan megnövelték, így igazi kihívás lesz ezen területeken keresgélni. Komoly életveszély lesz ide bemerészkedni mostantól.

Igazítottak a zombik közelharci tudásán. Keményebbek az élőholtak, nem lehet csak olyan egyszerűen leverni őket, mint azt Titov tette a zseblámpával korábban. Illetve nem lehet csak úgy sétálgatni a közelükben, mert tuti kiszúrnak és akkor muszáj lesz futni, de akkor meg csökken az állóképesség, szóval inkább azt ajánlja Titov mester, hogy guggolva, kúszva közlekedjünk.

A launcher 5MB lesz, az azt követő letöltés 2-3GB. A játék indulásánál kell megadni az adatokat (kulcs amit kaptatok), aztán a launcher frissíti magát az aktuális verzióra és utána mehet a túlélés.

A játékban korlátozva lesznek az elérhető területek, tehát az alfában nem lehet mindent bejárni és a szervereken is lehet megkötés a 70 ember helyett, mondjuk 30-40.

Az alfa célja a játék finomhangolása, bennmaradt hibák kijavítása, amit nem találnának meg addig ameddig több ezer játékost rá nem engednek a szerverekre.

Mellesleg, készen állnak az indulásra.
  • oneal1
    Kiraly!!!:) koszi!

Hetvegen nem leszek, ugyhogy gyorsan el fog tellni:)
  • XanaxCore
    Na akkor holnap meg lesz a TS szobákat lehet nyitni akinek kell... mondjuk 2-3ember akar együtt menni az tudjon külön szobába lenni...
    jelszóval védhető meg minden majd nekem kell írni...
    és holnap kiteszem a ts- adatait...

Természetesen senkinek se kényszer használni a TS-t meg semmi... szóval ez annak szóét aki igényt tart rá.
  • petecz
    Hello! Én is csatlakozom a pioneer csomagot megvett emberek táborába! Nagy reményeim vannak a játékkal kapcsolatba, fejlesztők okosan csinálják sok potenciál lehet ebbe a cuccba.

SG-s klán-t vagy csoportot támogatom nagyon!
  • XanaxCore
    akkor nem ígérem hogy holnapra.. de szombatra lesz szerver:)
  • oneal1
    én azt mondom, hogy kezdj:)

mindenképp, kell egy szerver, ne tétlenkedjünk:)

• XanaxCore
    hát megoldható adok több embernek admint-t és akkor ha olyan kilehet dobni vagy szobát létrehozni és akkor jelszóval lehet csak belépni...
    Meg ilyenek!
    szóval kezdjek intézkedni vagy hagyjam?:D