4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
Evoluti0N #831 Név, email cím, lakóhely gondolom világos :)
Card type se szorul különösebb magyarázatra. Card number az a hosszú szám a kártya elején (ha jól tudom, akkor talán 16 számból áll, üres helyeket nem kell írni), az expiration date (mikor jár le) azt is írja az elején (csak év és hónap van), a cvv kód pedig egy 3, vagy 4 számból álló sor, amit vagy a kártya elején, vagy a hátulján ír valahol. Mindent beírsz, rámégy a contuine-ra, vársz egy kicsit és kapod a kulcsot mail-ben. -
#830 És esetleg valaki le tudná írni,hogy mit hova kell írni a megvételnél,ha Visa kártyám van?Még nem csináltam ilyet. -
#829 Nem baj,úgy is az alapot venném meg! -
#828 De csak okt 31-én tudod majd kipróbálni! -
#827 Üdvözletem!:) Én is szeretnék kérni egy kódot,ha lehetséges!Szeretném kipróbálni mielött megveszem:)Előre is köszönöm! -
EiZZeNx762 #826 Igen, én kérnék egyet a haveromnak ha van. Kösz a felajánlást :) -
petecz #825 Igen, szerintem ez jó ötlet. -
#824 kiírjuk a neveket akiktől lehet kapni.
És lehet náluk jelentkezni.Bannerba berakom majd,ha az jó lesz. -
#823 Szerintem a kulcsokkal ráértek még, úgy is csak következő hónapban lehet felhasználni. -
#822 Esetleg valakinek kell holnap megveszem öcsémnek is abból is tudok 1-2kulcsot felajánlani... csak szóljatok -
köszönjük szépen a felajánlást!
-
Árnyvadász #820 Mivel ma úgy néz ki játszható a dolog, emiatt megvettem (Pioneer csomagot). Az egyik kulcsot felajánlom belőle:
BSBF-DQRV-EDPF-TPDS
Ezt a vendégkódot aki akarja vigye. Másik kettő kell két ismerősömnek. Ezt a kódot az októberi béta kezdetén lehet beváltani és 2 napig érvényes. Utána csak akkor folytatható a játék, ha megvetted.
-
#819 Végül is ha várjuk a letöltést akkor jól járhatunk hisz Amerikában is azért délután 1-2ig tanítás van:D ha nem tévedek:O -
Árnyvadász #818
9 óra az eltolódás. (GMT +1)
Kérdés a játékfájlokat (2-3GB), meddig fogja tölteni. Azért jó eséllyel ma késő este már lehet játszani. -
#817 Ez nem ide illik:D de keresek egy másik admint TS-re:)
-
#816 Amúgy nem nagyon izgat a játék, de épp most néztem meg a TWD-et és nagyon jó volt... szóval kicsit meghozta a kedvem... ha meg nem jön össze, nem zavar. -
#815 Na most ezt az időzóna dolgot én sose értem.
mert igen gtm+1-be vagyunk de ugye +1 a nyári időszámítás miatt elvileg.
De valószínűbb amúgy az este 9.
-
#814 Aham.
Amit lejjebb írtam utolsó mondatban azt nyilatkozta.
Ezt én is most tudtam meg amúgy.
Azt hittem ez a fórumos link lesz az.
Más:
Aki a 100 db(vagyis ha ma összejön a 80k like akkor több)
Cd-kulcsra vadászik annak a rossz hír hogy először le kell tölteni a klienst és utána beregisztrálni a kulccsal.Így a más országokban lévő hipernetek miatt sok esély nem lesz szerintem.persze azért próba szerencse! -
#813 Tehát akkor este 9kor nekünk, mivel mi gmt+1 vagyunk. -
#812 Most volt egy orosz nyilatkozat miszerint:
"Itt Los Angelesben nagyon jó az idő,süt a nap, de mi az irodában ülünk és mindenki felkészülve várja a játék indulását.
Mindenki töltse ma le a klienst,várja hogy fellőjék a szevereket és indulhat a zombi invázió!
Ez október15-én Délben fog megtörténni(pacific time) az Egyesült Államokban.
A tengerentúli játékosoknak GTM -8 az időzóna.
Mindenki kérdezi tőlünk, hogy szerintünk lesz probléma az elején?
Igen,kb 99% hogy lesz hiszen egy alpha/beta start se indul zökkenőmentesen.Valószínűleg szerver oldali hibák lesznek úgy 60%ban de ezt azonnal kiküszöbölik órákon belül ha megtörténik.
Én ezért személy szerint elnézést kérek(szergej titov közölte, ő a leader),ha az első élményetek nem lesz olyan jó ahogy gondoltátok.Ígérem megteszünk mindent hogy gőzerővel tökéletesre csiszoljuk teljes verzióra és ezért kérlek legyetek türelmesek.
A térkép 30% lesz először elérhető,okt 31-e előtt már a teljes térképet élvezhetitek.
A szerverekre a mai napon maximum 30! fő léphet be amit naponta növelünk(stress test) egészen amíg eléri a 70-100 főt.
A Shop szinte nem lesz használható!
kevés GC termék lesz benne(ez ugye a fizetőeszköz amit kapsz a kinyert zombik génjéből) Leginkább "dollár"ért vehetsz magadnak dolgokat.Ez természetesen nem igazi dollár hanem a zombik megöléskor ritkán(nagyon ritkán) esik dollár.Ezeket lehet felhasználni.(ha perkálsz akkor kapsz ilyet,de találhatsz is ha napi pár órát belefeccölsz a játékba)
A küldetések nem elérhetőek.Ez addig nem lesz meg amíg nem 100% stabil a kiszolgáló.Ez 25.-ig remélhetőleg már nem lesz.
Nincs védelem és npc szolgáltatás sem.Mindenki szabadon építkezhet.
A barikád anyagok ritkák lesznek most,és a fegyverek szuper ritkák.
Ez majd változik a nehézségtől függően.
A BETA okt31.-én indul.itt már a Friends & Clan opciót teszteljük illetve bekerül a ranglista,a dedicated server és a Personal Fortress is.
Így novemberre már egy letesztelt játékot adhatunk ki a kezünkből.
Ekkor már országokban lévő szerverek is lesznek(gondolom németeknél franciáknál angoloknál,meg bérelhető lesz majd)
A Klienst pedig mindneki töltse le és ossza szét torrenten vagy bárhol ezzel is megkönnyítve a gyors letöltést bárkinek.
A játékhoz majd akkor kell beírni az érvényes !Serial számot! így nem ütközik akadályokba a kliens megosztása.
Folytatjuk!"
Oroszul volt,tehát ha vannak hibák akkor bocsi.Az angol - orosz ordító még nem az igazi. -
#811 Akkor ha jól értem, le kell tölteni majd az 5mbos launchert és oda kell beregelni a kulcsot, meg egy email címet.
? -
#810 Közben megtaláltam.
De akkor ezek szerint nem itt kell beregelni az ingyen kulcsot? -
#809 Az a fórum badge biatt volt elvileg(a neved mellett ott van hogy pioneer stb.) -
#808 De aki megvette a kulcsot, az beírta már valahova a fórumban, nem? -
petecz #807 Azt hiszem azt olvastam hogy majd a launcherbe lehet. -
#806 Valaki megsúgja, hol lehet redeemelni a kulcsokat? Hova kell beírni? Hivatalos oldal? -
#805 a faq-ban leírták hogy az ai finomhangoláson ment keresztül.Amit változtattak a mennyiségük!
nem cseréltek le semmit. -
#804 azt írták, hogy a jó fegyverek ill kiegészítők+ lőszer ritka lesz viszonylag.
Amúgy én a dayz vel is nagyon sokáig elvoltam, elvagyok, pedig az sem egy kész játék, szépen megfogalmazva:D
Titok nyitja, hogy egy multi játékról van szó, tessék többen játszani!:D -
Árnyvadász #803 DayZ-ről csak olvasgattam, meg megnéztem pár videót belőle. Azzal viszont így látatlanba is egyet tudok érteni amit írsz az utolsó mondatodban.
Szerintem itt is meglehet az, hogy addig lesz izgalmas a játék ameddig kell kóricálni és csak alap felszerelésekkel rendelkezik a játékos. Mert addig van motiváció is. Meg van adrenalin, a közelharci fegyvereknek köszönhetően.
Na meg az sem mindegy, egyedül vagy társaságban tolja valaki. Én azt terveztem el, hogy csinálok 3 karaktert. Egy megy hardcore módban és később mindenképpen csatlakozik valakihez/valakikhez. A másik egy baráttal füles-mikrofonnal szépen felfedezve a világot, békés célokkal. A harmadik meg kizárólag lone wolf módban és kifejezetten emberek gyilkolásra specializálódva, olyasmi módon, mint egy vadász, csak a szarvas jelen esetben itt vissza is lő. -
#802 "Az alfa eléggé le lesz korlátozva sajnos. Tehát abból sem lehet mindent leszűrni. Ahhoz elég lesz talán, hogy meg lehessen mondani, érdemes e egyáltalán ezzel foglalkozni. "
Ahhoz képest a legolcsóbb csomagért is hasonló kategóriában teljes, nem alfa/beta játékokat adnak :)
A DayZ-ben is onnantól, hogy tudtál vadászni meg volt egy újratölthető kulacsod (ezeket elérni nem nagy kunszt), már nem volt értelme a városok és zombik közelébe menni :) -
Árnyvadász #801 Lehet később (jövő évben)lesz valami bővebb tartalom. Mondjuk az inváziós ötlet amit írtál. Alapjaiban viszont ez egy szimpla túlélő játék és egészen biztos, hogy éjszaka is mászkálni kell, hacsak nem akarod magad halálra unni* egy elbarikádozott házban. (*Nagyjából 2 óra az az időtartam amíg sötétben leszel.)
Éjszaka lesznek kint a speciális zombik, amikből kinyerhető az az anyag, amit a piacon el lehet adni, vagy magadnak vakcinaként beadhatsz.
Itt a hangsúly azon van, hogy keresd meg az ételed, italod és a felszereléseket amik nélkülözhetetlenek a túlélésben. Meg a fejlődés. Talán ez az ami valami célt ad. Egy idő után meg az emberekre vadászat. Még később meg a hardcore játék válhat izgalmassá.
Az alfa eléggé le lesz korlátozva sajnos. Tehát abból sem lehet mindent leszűrni. Ahhoz elég lesz talán, hogy meg lehessen mondani, érdemes e egyáltalán ezzel foglalkozni.
Képek, videók alapján a hangulat már megvan. -
#800 Hát a küldik a játékosok találékonyságán múlik majd sztem 99%ban:)
Én inkább lefekszem 8kor:D fél3kor kelek xD:$
-
#799 Nagyon remélem, hogy a fél éjszakával töltött értelmetlen futások itt nem lesznek jelen. Illetve a DayZ kb nem szól másról, csak szedd kisit össze magad az alap városban, majd menj fel a bazi nagy reptérre, és szerezz jobb fegyvereket ..... aztán kb vége a játéknak, mert egyébként mi értelme van a zombik közelébe menni? Semmi ...
Remélem itt lesznek normális küldik (meg ha playerek is adják), esetleg invázió, valaminek a bevédése, stb-stb. Normális chat, barát lista és egyebek .... a legfontosabb, legyen célja a játéknak, különben kva hamar unalmas lesz. -
#798 Na, kíváncsi leszek. Nem veszem még meg, úgyis 20-áig élnek ezek az árak, addig még van 5 nap, majd kiderül milyen a játék :) -
#797 estére mindenki készítse az energiaitalt...:D -
Nekrofil #796 pl zombie AI-t lecserélték, irták hogy 7* annyiszor haltak meg a tesztek során, mint pl a megjelent alpha videkban. És mivel ez a játék egyik alapköve, ezért sokat számít gyanitom :)
btw ahogy nézem ebből inkább holnapi móka lesz, nemigen van pontos start se... -
#795 Elméletben én is megváltoztam:)
amúgy nem sok minden változott meg az alfa videók óta.Finomhangoltak de teljes csere vagy kihúzás szinte nem volt!
meg ugye mi alapján tájékozódjon az ember,ha nem a kép anyag szerint.Nem?de.
Amúgy a lista itt van:
http://forums.thewarz.com/showthread.php?20912-Ocotber-15th-Release-notes -
#794 alapvetően ez is mint minden játék egyedül meglehet unni:D
de ha csapattal játszol akkor azért máris jobb... sőt... :D
Én nem sajnáltam rá a pénzt mert érdekel és ha csalódok hát akkor leszűröm a tapasztalatot :)
és ez a 6ezer nem pénz érte:D mondjuk még akciós meg alpha de akkor is mikor más gatyibb dolgokért is elkérnek 2szer ennyit:d -
Nekrofil #793 mi az a kettő? -
Nekrofil #792 elméletben sokminden változott már, a videók nem a jelenlegi állapotú alpha-t mutatja