4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
#871 amit leszedtem a klienst én felrakom -
Evoluti0N #870 Ne trollkodj :D -
#869 Mégsem. :D -
Evoluti0N #868 Mi? Az oldal igen. De a letöltés még nem. Legalábbis nálam :P -
#867 töltöd?
tolhatod is fel mediafire-re vagy addatra!
-
#866 MEGY! -
#865 nem tudtam.Köszönjük! -
#864 Aki esetleg aktív a gamersplatoon.com-on, az ott is tud kulcsot igényelni, bár gondolom aki aktív az tud róla. :) -
nikopeti #863 Be se jön az oldal :)
-
#862 9től-3ig;) -
Evoluti0N #861 Nem vagyok türelmetlen, de nem 9-től lehet tölteni? Már 4 perccel elmúlt -
xalyy #860 Szerintetek WePayel lehet fizetni valahogyan? :D Thanks -
#859 mármint a honlap! -
#858 na most már működik -
#857 Annyira nem, hogy megvegyem. De ingyen, persze... -
Nekrofil #856 nem úgy volt, hogy téged nem érdekel? :D -
#855 áháá!
Tehát te vagy az aki miatt fagy az oldal:D
-
#854 ja hogy az oldal... csak mert link még nincs rajta. Én 7 böngészőből nyomom a refresht kétpercenként :D -
#853 Várunk Mindenkit TS3 ra:) -
#852 Itt -
#851 http://www.thewarz.com/download.html
majd itt! -
#850 Hol van letöltési link? -
Árnyvadász #849 Az a baj, hogy a letöltési linkre kattintva sem történik semmi. Illetve arra egyáltalán nem, a weboldal azért be be jön.
Persze lehet valamit újítanak a webes felületen az alfa kijövetel végett, de inkább tűnik túlterhelésnek. F5 hegyek.
-
#848 Gondolom nem spamelik sokan az F5 gombot:D
csak a kliens jöjjön le normális sebességgel.Én mondjuk eleve torrentre raknám fel. -
Árnyvadász #847 Tisztában vagyok vele, csak erre konkrétan nem számítottam, hogy már jóval korábban akadozik/bedöglik a sima weboldal is. 9-kor omoljon össze, az nem gond, de most?
-
#846 szerintem le van lőve az oldal -
#845 alpha start.nem lepődök meg.
csoda lesz ha le lehet majd tölteni.
Nagy neveknél is ez szokott lenni -
#844 7 óra óta ezt csinálja, jó reggelt :D -
Árnyvadász #843 "Hoppá! A Google Chrome nem tudott csatlakozni a www.thewarz.com webhelyhez
A többi felhasználó is nehézségekkel küzd a webhelyhez való csatlakozás során, ezért előfordulhat, hogy várnia kell néhány percet."
Pedig még 9 óra sincs. Nem túl jó előjel.
Mondjuk nagy ritkán azért bejön, de eléggé lassú. -
#842 akkor elnézést nem szóltam. -
#841 A többi játék árához viszonyítottam. -
#840 Köszönöm a segítséget! -
#839 nézd azért hogy Amerikában a 70dolcsi se sok!!
mig azért itthon rosszabb a helyzet -
#838 Én is akörül veszem meg:) -
#837 Mondjuk el nem tudom képzelni, hogy ezen árak fölé mennének ...
De így még lehet beruházok ha jó lesz a következő napok visszhangja :)
20-áig még van idő :) -
petecz #836 Nem, a játékot lehet most megvenni akciósan, plusz kapsz alfa/beta hozzáférést csomagtól függően. -
#835 bezony.
Megvették azt a pack-ot amiben már alfázhatnak majd béta és a végleges is. és ráadás 3 próbakulcs amit odaadhatsz havernak.
Tehát igen,minecraft modell alapján van felépítve.Most olcsó de később ugye drágább lesz,mert több a munka meg minden. -
#834 Most akkor aki megveszi valamelyik csomagot, az tulajdonosa is a végleges játéknak (like MineCraft)? Csak az ingyen kulcsosoknak fog lejárni? Vagy ezzel a fizetéssel csak garantált a béta belépőd, de később meg kell venned majd a megjelenéskor (mondjuk ilyen áraknál ez fura lenne)? -
Árnyvadász #833 Survivor csomag és Visa kártya esetén gyere el ide:
War Z vásárlás bankkártyával
Beírod az elektronikus (olyat amit aktívan használsz) levelezési címed, majd újra megerősítésképpen. Neved, címed, város nevét. Irányítószámot, országot, az államot nem kell, meg úgy is inaktív lesz, ha kiválasztod a Hungary-t a listából. Kártyád típusát, bankkártyád számát. Lejáratát: hónap, év. Majd a végén a háromjegyű titkos kódot. Ez ott van a kártyád hátulján az aláírásod után.
H a tranzakció megtörtént az összeg (19.49 dollár) automatikusan levonódik a számládról, Te pedig nézd meg az e-mail-ed és ott lesz a levél amiben benne lesz a kulcsod, amit majd a játék indulása előtt be tudsz ütni. Persze majd október 31-én.
Meg a link is ott lesz a levélben, ahonnan a launcher-t le lehet tölteni. Aztán az meg a játékot kezdi el letölteni. Meg időként fog frissíteni, hogy naprakész legyen a játékod. Nagyjából ennyi. -
#832 Igen,köszönöm!:)Majd találkozunk a zombik világába!