Bemutatták az új Microsoft Office előzetését
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mar le is csereltek, ipaden van eger? a telefononodn van eger?
ponthogy errol szol a MetroUI is, zsenikem,
tartalomfogyasztasra felesleges az eger, max munkara kell egyelore,
de ezt mar 10000xer vegigragtuk...
>kakamatyinak amilyen a neve, olyanok a gondolatai is 😊
no comment😊
Azaz nem mobil, és nem biztonságos.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
LZ forever
(lemaradt)
Az egérrõl jut eszembe. C-64-en kezdtem, és ott még nem volt egér... 😄
Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)
Nos nekem még a régi jól bevált CRT monitorom van. 😊 Persze most már én is LCD-t vennék, mert már jóárasították, de amíg tönkre nem megy nem kukázom ki.
Ha már itt tartunk. Megéri LED technológiás monitort venni? Gondolom a fogyasztás az elõnye (árban nem tudom hogy néz ki), de képben mennyivel rosszabb, mint a TFT\LCD? A LED mintha nem terjedt volna úgy el.
Minõ irónia, hogy pont gazdaságnak hívják, amikor épp hogy a pocsékolásra ösztönöz...
Bocsi, csak egy gondolat volt
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Az eger elott hogy mertek gondolni, hogy minenkinek lesz egere, uramisten😊
Ma se vesz senki CRT monitort, mert mar csak LCD-t lehet kapni...
1-2 ev, ahogy felfut a technologia es elobb utobb CSAK touchos monitort lehet majd kapni...
Ez a fogyasztoi tarsadalom lenyege, minig csereled le a meglevot es fogyassz😊
Nem mellesleg ettol mukodik a gazdasagunk...
Egyébként úgy általánosságban gondoltam azt a részt. Bevallom õszintén nem nagyon érdekel az új office, mert a régi is tökéletes számomra. Viszont a taperolós rész felbosszantott, hogy mégis mibõl gondolják, hogy mindenkinek tapis képernyõje van, és "tollat" ragadtam. A többi meg jött magától. 😊 Úgy látszik ma ilyen kritikusan ébredtem. 😊
Microsoft Office 15 Preview
"Az ujjaink simításával görgethetjük, vagy nagyíthatjuk és kicsinyíthetjük olvasás közben a dokumentumokat és prezentációkat."
Nem tudom mibõl gondolja bárki is, hogy nekem érintõképernyõs a PC-m? Nem kellene általánosítani, mert sok monitor max. zsírfoltos lesz, ha taperoljuk! Oda kell szépen írni, hogy olyan eszközön, ahol van érintõ képernyõ. Tudom apróság, de engem zavar.
A másik a mások által is kifogásolt felhõ szolgáltatás. Ja, és ha elmegy a netem, akkor baszhatom. Nem beszélve azokról, akinek eleve nincs, vagy szarakodik.
És végül. Olyan büszkék rá mindig, hogy új a felület. Kérem, aki megszokta a régit, annak az tetszik, és éppen hogy hátrány, ha egy új felületet kell megszokniuk. Fõleg az idõsebbek nem szeretik az új dolgokat megszokni, hanem ragaszkodnak a régi jól beválthoz.
Tehát a régi lecserélése újra nem mindig erény, csak ha a régi szar volt.
És a többibe jobb is, ha nem megyünk bele, hogy sajnos az egész fejlesztõsdi soha nem arról szól, hogy a régi szar volt és csináljunk egy modern jó valamit, csak hogy Neked jó legyen, hanem mindig csak és kizárólag a pénzrõl szól. Ha nincs új, akkor nincs pénz. Csak úgy tudnak évrõl-évre újabb pénzeket kihúzni a pénztárcákból, ha elõállnak új verziókkal. És ugyebár innen ered az erõlködés, hogy valami új legyen benne (felület, funkció, akármi), hogy le tudják nyomni a vásárlók torkán.
Persze akit be lehet hülyíteni valamivel, mert az trendi és új, az meg is érdemli. Akinek meg tényleg szüksége van rá, az majd úgyis megveszi.
Durván lassabb az elõzõ verziókhoz képest, illetve elég sûrûn crashel :S
Felhasználó: mindig a gép a hibás Rendszergazda: a hibát először ne a gépben keresd.
1. 26 órán át nem volt netem, mert a UPC átvette a Rubicom hálózatát és arra az apróságra nem figyeltek csupán, hogy ha kényszerített frissítési parancsot adnak ki a modemeknek, nem ártana, ha megfelelõ firmware lenne a megfelelõ mappában.
2. Közel 24 órtán át nem volt netem, mert a közeli városban egy ügyes munkás gödörásás közben széttrancsírozta az optikai kábelt meg még hozzá valami komolyabb összekötõ elemet a gerinchálón és külföldrõl kellett berendelni a javításhoz szükséges pótelemet.
3. Közel 1,5 hónapon át viaskodtam a szolgáltatómmal, hogy esetleg talán ha modemet cserélne, mert állandóan leszakad a hálózatukról, újraindul és belefagy az inicializálásba. Már egyik technikusuk is megmondta, hogy hibás, a hibabejelentõ ügyfélszolgálatos mégis egyfolytában azzal érvelt, hogy hiába a modem akad ki, ez belsõ hálózati hiba.
Ez csak 3 olyan dolog, ami miatt tartósan nem volt internetem.
Kérdem én, ilyenek mellett tényleg mûködõképes megoldás a felhõben való munkavégzés?
Felhasználó: mindig a gép a hibás Rendszergazda: a hibát először ne a gépben keresd.
Keresd Magad Degeszre
Vagy ha nincs aram...
Vagy ha meghalsz😊
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Nothing Ever Changes
A fene sem tudja, hogy a felhõben ki fér hozzá rajtam kívül az adataimhoz, és mire használja.