Itthon is a tévékre költözik a net

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
Így van. Nálam egy tévénél a képminõség és a design a legfontosabb, a többit úgyis megoldja az "ezeréves" media playerem.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Elég erre egy LAN-ba köthetõ tévé is, ami manapság már szinte mindegyiken van! Én most vettem egyet, egy 3D-s Plazmát, hálózatba kötöttem, AllShare megosztás a számítógépen és viszi az avi, mkv, sõt még az m2ts filmeket is 3D-ben is gyönyörûen, akár full HD-ban!
Ennél több nem kell egy tévét illetõen, elvégre az ember tévézni ül a tévé elé, nem pedig farmozni meg arckönyvezni stb.....
zola2000
hasznos lehet egy böngészõs tv, google+film cime+online, aztán olyan filmet néz az ember amilyent akar.

mondjuk ahhoz elég egy kínai andoidos 40dolláros set top box.

A

Egy újabb cikk, amibõl semmi hasznosat nem tudtunk meg a hülye statisztikán kívül, ami senkit nem érdekel.
Engem egy dolog érdekelne, hogy hogy oldják meg (milyen kontrollerrel) a kényelmes böngészést, fórumozást.
Mellesleg akinek van már PC-je az úgyis azon fog netezni. Ez inkább azoknak lehet alternatíva, akik nem "gépeznek" ezáltal nincs otthon PC, de néha lehet ránéznének valamire a neten.

Szóval a kedves cikkíró, ha legközelebb net TV-krõl akar cikket közölni, kérem legalább az én kedvemért írjon adatokat-, tegyen be képet a hozzá járó kontrollerrõl, távirányítóról, mert a statisztikákat pont leszarom, ha nincs mellette olyan infó is, ami tényleg érdekel.

Köszönöm.

Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)

Nekem is iptv-m van, de egyszer sem mentem fel a netes szolgáltatásokra! Pedig vannak hírek, rendelhetek kaját a netpincérrõl, faszbúk is van és még sok más, de valahogy ha tévé elé ülök, akkor én tévézni akarok! Furcsa mi?
De lehet pár év múlva majd megköveznek ezért, mert nem megyek a fejlõdés, trend után!
Na most szerinted ez érdekel valakit?
Na most én szarok erre a nyomorékságra...

AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR

Bújtatott tréhóm reklám.
egy jó hosszú cikk a néphülyítés tudományárol