24
-
tomcsa4 #24 WP8 hatalmas siker lesz. Az android meg oda kerül, ahová való, a kukába. Teljesen újra kell írni az Androidot, mert elavult. -
mysterion #23 legyél -
#22 Hát az eladási mutatók szerint nyugaton sem jobb a keletje. Azt hiszem ez a fenti cikkből is kiderül. -
Papichulo #21 "nyugatabbra kissé jobb a keletje"
Csodalatos koltoi kep... bar oxymoron is egyben :) -
Elemir #20 Hát nem tudom, nyugatabbra kissé jobb a keletje ennek, sőt, kifejezetten jól megy!
Én már próbáltam, isten egy teló szerintem. -
#19 Szerintem sokaknak, végülis egy "mindenre" jó zsebgépről beszélünk. -
sanyicks #18 egyébként ez hanyadik: "na majd következő frissítéssel/telefonnal nagyon belehúz a wp7" failja volt? :D 2 hónapja a fanok éppen erre a lumia 900-ra ugráltak hogy az majd mindent visz, aztán bukta lett. -
#17 Ezzel megint nagy hülyeséget mondtál, köszönjük!
Milyen fejlesztésről beszélsz amúgy?
A statisztikák alapján én nem vergődnék, hisz a HTC és a Samsung olyan brutál módon elverte a Nokiát hogy nevetnem kell!És kb volt több mint egy év előnyük? -
#16 Szemjuel
"wp 8 és w8. szerinted milyen tervei vannak? "
Költői kérdés volt, és csak a WP vonalra koncentrálva. Nyílt titok, hogy a Microsoft az eddig bukott (és a WP8 után az is maradó) WP7.x platformtól sokkal-sokkal többet várt. Szerintem még sokan mások is (Nokia) de nagyon úgy néz ki, hogy nem jött be. Kíváncsian várom, hogy a halott WM platformot mikor sikerül beelőzniük. Akár WP7, akár WP8 oldalon... -
tomboy013 #15 Nah úgy látom megint itt vannak már az okosok -
strogg #14 vagy linux kernelt kéne használniuk :DDD -
sanyicks #13 értsd már meg, attól hogy hasonlóan neveznek el két os-t attól még nem lesz azonos platform :D
Amúgy nem is lenne olyan jó azonos platform. Inkább új os-be kéne kezdeniük, mert a win nt is borzalmasan bánik az erőforrásokkal, hát még a win ce... -
#12 2013 meg desktop linux izé mobil win8 éve lesz.Höhö -
#11 Hol az a pfuudejó nokia? :DDD
Mi értelme a csempéknek ha nem érdemes rá fejleszteni? senki se hülye.
Kutyának nem kel az egész a nokia kockatelefonokkal együtt.
De azért legyek én a hülye mert igazam van :D -
#10 A wp8 es a w8 minden csak nem azonos. A picipuha foshat inkabb, mert hamarabb turjak ki desktoprol minthogy a mobilszegmensben megvesse a labat, elnezve az elmult par ev szerencsetlenkedeset -
Szemjuel #9 wp 8 és w8. szerinted milyen tervei vannak? a picipuha előbb megcsinálja azt, amit az apple még 5 évig nem fog, "azonos" platformot mobil és desktop fronton -
#8 Csodálatos Windows Phone 7 részesedés... A Microsoft biztos nem így gondolta a dolgot. Vajon a WP8-cal milyen tervezetei vannak?!
-
kakamatyi123 #7 akkor ne tedd... -
strogg #6 http://www.hwsw.hu/hirek/48726/nokia-lumia-900-windows-phone-microsoft-at-t-mobilszolgaltato.html#komment-1-7185835
Nincs is értelme boncolgatni a témát. Teljes bukás a wp -
gforce9 #5 Egyszerű ilyen számokat elérni, ha a telefon ára (vagy árának jórésze) fejből benne van a percdíjban. Nálunk tuti, de gyanítom ez ott is így működik. Megnéznék egy olyan statot, ha ezt a tényezőt kivennénk a képletből, mennyi embernek lenne okostelefonja. -
strogg #4 Csak meglepődtem, mert azt hittem, hogy a 4% körüli windows részesedés a wp7 -et jelenti. Most, hogy szembesültem az 1,3%-al, (amit ráadásul egy egyelőre nem is létező, és 0% részesedésű wp8-al akarnak leváltani) ott nem tudom elképzelni azt a nokia részvényest, aki bizik még bármiben. Arról az igazgatótanácsi ülésről ahol nem rúgják ki Elop-ot, és a windows phone-t megnéznék egy videó felvételt, mert szerintem tutira valami kokainos orgia, ami kizárja az épeszű döntést :DDDDDDDDDDDDD -
kakamatyi123 #3 Te egy zseni vagy, egy GENIUS koszi, hogy megosztottad velunk, sokakat megmentettel a tozsdei csodtol!:) -
strogg #2 Jah, és ezt fogják tovább fregmentálni a wp8-al. Hááát nokia részvényt sem most fogok venni... -
strogg #1 jaaaah, hogy a microsoft 4,3%-ban benne van a 3% Windows mobile, és csak arra jön rá az 1,3% körüli WP7?????????? Jól látom? (fixme) Mert ha igy van, akkor elmondható, hogy majdnem 2 év alatt nem sikerült 1,3% -nál többet kivágni, még a régi Windows mobile is jobban áll. Háááááát nem tudom miben biznak.