Erősít az Android és az iOS, leszakadóban a többiek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Csodalatos koltoi kep... bar oxymoron is egyben 😊
Én már próbáltam, isten egy teló szerintem.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Milyen fejlesztésrõl beszélsz amúgy?
A statisztikák alapján én nem vergõdnék, hisz a HTC és a Samsung olyan brutál módon elverte a Nokiát hogy nevetnem kell!És kb volt több mint egy év elõnyük?
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
"wp 8 és w8. szerinted milyen tervei vannak? "
Költõi kérdés volt, és csak a WP vonalra koncentrálva. Nyílt titok, hogy a Microsoft az eddig bukott (és a WP8 után az is maradó) WP7.x platformtól sokkal-sokkal többet várt. Szerintem még sokan mások is (Nokia) de nagyon úgy néz ki, hogy nem jött be. Kíváncsian várom, hogy a halott WM platformot mikor sikerül beelõzniük. Akár WP7, akár WP8 oldalon...
Amúgy nem is lenne olyan jó azonos platform. Inkább új os-be kéne kezdeniük, mert a win nt is borzalmasan bánik az erõforrásokkal, hát még a win ce...
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Mi értelme a csempéknek ha nem érdemes rá fejleszteni? senki se hülye.
Kutyának nem kel az egész a nokia kockatelefonokkal együtt.
De azért legyek én a hülye mert igazam van 😄
www.icewebhu
One Vision. One Purpose.
Nincs is értelme boncolgatni a témát. Teljes bukás a wp