24
  • tomcsa4
    WP8 hatalmas siker lesz. Az android meg oda kerül, ahová való, a kukába. Teljesen újra kell írni az Androidot, mert elavult.
  • mysterion
    legyél
  • narumon
    Hát az eladási mutatók szerint nyugaton sem jobb a keletje. Azt hiszem ez a fenti cikkből is kiderül.
  • Papichulo
    "nyugatabbra kissé jobb a keletje"

Csodalatos koltoi kep... bar oxymoron is egyben :)
  • Elemir
    Hát nem tudom, nyugatabbra kissé jobb a keletje ennek, sőt, kifejezetten jól megy!
    Én már próbáltam, isten egy teló szerintem.
  • zola2000
    Szerintem sokaknak, végülis egy "mindenre" jó zsebgépről beszélünk.
  • sanyicks
    egyébként ez hanyadik: "na majd következő frissítéssel/telefonnal nagyon belehúz a wp7" failja volt? :D 2 hónapja a fanok éppen erre a lumia 900-ra ugráltak hogy az majd mindent visz, aztán bukta lett.
  • nyuny01 #17
    Ezzel megint nagy hülyeséget mondtál, köszönjük!
    Milyen fejlesztésről beszélsz amúgy?
    A statisztikák alapján én nem vergődnék, hisz a HTC és a Samsung olyan brutál módon elverte a Nokiát hogy nevetnem kell!És kb volt több mint egy év előnyük?
  • mrlujoak
    Szemjuel
    "wp 8 és w8. szerinted milyen tervei vannak? "

Költői kérdés volt, és csak a WP vonalra koncentrálva. Nyílt titok, hogy a Microsoft az eddig bukott (és a WP8 után az is maradó) WP7.x platformtól sokkal-sokkal többet várt. Szerintem még sokan mások is (Nokia) de nagyon úgy néz ki, hogy nem jött be. Kíváncsian várom, hogy a halott WM platformot mikor sikerül beelőzniük. Akár WP7, akár WP8 oldalon...
  • tomboy013
    Nah úgy látom megint itt vannak már az okosok
  • strogg
    vagy linux kernelt kéne használniuk :DDD
  • sanyicks
    értsd már meg, attól hogy hasonlóan neveznek el két os-t attól még nem lesz azonos platform :D

Amúgy nem is lenne olyan jó azonos platform. Inkább új os-be kéne kezdeniük, mert a win nt is borzalmasan bánik az erőforrásokkal, hát még a win ce...
  • shaddam
    2013 meg desktop linux izé mobil win8 éve lesz.Höhö
  • fergusonpapa
    Hol az a pfuudejó nokia? :DDD

Mi értelme a csempéknek ha nem érdemes rá fejleszteni? senki se hülye.
    Kutyának nem kel az egész a nokia kockatelefonokkal együtt.

De azért legyek én a hülye mert igazam van :D
  • a_n_d_r_e_w
    A wp8 es a w8 minden csak nem azonos. A picipuha foshat inkabb, mert hamarabb turjak ki desktoprol minthogy a mobilszegmensben megvesse a labat, elnezve az elmult par ev szerencsetlenkedeset
  • Szemjuel
    wp 8 és w8. szerinted milyen tervei vannak? a picipuha előbb megcsinálja azt, amit az apple még 5 évig nem fog, "azonos" platformot mobil és desktop fronton
  • mrlujoak
    Csodálatos Windows Phone 7 részesedés... A Microsoft biztos nem így gondolta a dolgot. Vajon a WP8-cal milyen tervezetei vannak?!
  • kakamatyi123
    akkor ne tedd...
  • strogg
    http://www.hwsw.hu/hirek/48726/nokia-lumia-900-windows-phone-microsoft-at-t-mobilszolgaltato.html#komment-1-7185835
    Nincs is értelme boncolgatni a témát. Teljes bukás a wp
  • gforce9
    Egyszerű ilyen számokat elérni, ha a telefon ára (vagy árának jórésze) fejből benne van a percdíjban. Nálunk tuti, de gyanítom ez ott is így működik. Megnéznék egy olyan statot, ha ezt a tényezőt kivennénk a képletből, mennyi embernek lenne okostelefonja.
  • strogg
    Csak meglepődtem, mert azt hittem, hogy a 4% körüli windows részesedés a wp7 -et jelenti. Most, hogy szembesültem az 1,3%-al, (amit ráadásul egy egyelőre nem is létező, és 0% részesedésű wp8-al akarnak leváltani) ott nem tudom elképzelni azt a nokia részvényest, aki bizik még bármiben. Arról az igazgatótanácsi ülésről ahol nem rúgják ki Elop-ot, és a windows phone-t megnéznék egy videó felvételt, mert szerintem tutira valami kokainos orgia, ami kizárja az épeszű döntést :DDDDDDDDDDDDD
  • kakamatyi123
    Te egy zseni vagy, egy GENIUS koszi, hogy megosztottad velunk, sokakat megmentettel a tozsdei csodtol!:)
  • strogg
    Jah, és ezt fogják tovább fregmentálni a wp8-al. Hááát nokia részvényt sem most fogok venni...
  • strogg
    jaaaah, hogy a microsoft 4,3%-ban benne van a 3% Windows mobile, és csak arra jön rá az 1,3% körüli WP7?????????? Jól látom? (fixme) Mert ha igy van, akkor elmondható, hogy majdnem 2 év alatt nem sikerült 1,3% -nál többet kivágni, még a régi Windows mobile is jobban áll. Háááááát nem tudom miben biznak.