50 - 100 dollárba kerül majd a Windows 8 licence

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Most komolyan azt hiszik, hogy a Win8 majd fellendít bármit? Mondjuk a sok 'újmániás' birka biztos sátrazni fog a megjelenés napján 😊
Ingyen sem kell, nemhogy ennyiért ..

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

lordsithlord
Hogy kérdésedre válaszoljak, igen, volt tabletre Win7 verztió. Fogták a Starter verziót, írtak alá egy érintõképernyõ kezelést és ezzel árusítottak jópár tabletet.

A rendszer elég durva bukta volt, lévén a Win7 nem érintõ képernyõre lett anno optimalizálva, így nem is mûködött megfelelõen, az érzékelés jobbra-balra csúszkált, nem lehetett vele pontosan kezelni a gépeket.

Éppen emiatt nem is igazán terjedt el, pusztán csak pár Atomos készülék kapta meg.

Felhasználó: mindig a gép a hibás Rendszergazda: a hibát először ne a gépben keresd.

"Ha megvetted a Win 7-et, akkor 15$-ért tied a Win 8. Ha megvetted az XP-t, 20$-ért tied volt a Vista/W7. Nem értem a fanyalgás tárgyát..."

Szerinted tableten volt Win7? Minden elõtted hozzászóló a táblaverzióról beszélt amikor sokkalta az árat...
Ez így csúsztatás, vagy legalábbis féligazság. "akik 2012. június 2. és 2013. január 31. között vesznek PC-t lehetõségük van Windows 7-rõl Windows 8-ra frissíteni csupán 15 euróért" - vagyis aki elõbb vette, az nyúlhat mélyen a zsebbe (ha meg akarja venni azt a hulladékot).
Armagedown
Pont annyiba kerül a licensz mint egy olcsó tablet Androiddal !

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

MerlinW
Ha megvetted a Win 7-et, akkor 15$-ért tied a Win 8. Ha megvetted az XP-t, 20$-ért tied volt a Vista/W7. Nem értem a fanyalgás tárgyát...

[merlinw.org]

skinnyman
Szerintem ilyen áron az se fogja venni akinek office kell, van ezer alternatívája más platformokon.

Regards,

Mert az ARM-osban van Office...
Akinek Office kell, ezt fogja venni, akinek nem, az mast...
Az asztali termékek olcsóbbak, mint a korábbi Windowsok, de az ARM piacon túl drága.
skinnyman
Hát az végülis csak a fele a Nexus 7 árának, csak abban még a tábla is benne van <#idiota>

Regards,

Ez garantáltan nem lesz sikertermék.