5
  • tomsolo
    #5
    DETTÓ. Marhára megbántam, hogy megvettem pedig az elején nagyon belelkesedtem.

    Van valamiféle hangulata ami egész jó, de köze nincs az elődökhöz, ez egy COD-os baromság lett, kb 0 taktikával. Ahol - szerintük - kell taktika az kimerül abban hogy kijelölsz 3-4 ellent és lelöveted az embereiddel. Nem egy pálya van ahol egyet nem lőttem.

    A grafika, hol gáz hol egész kellemes lett, a fegyverkovács jó ötlet - lenne, ha lenne valamiféle értelme vagy haszna, sajna a fent említett játékmenet miatt felesleges szinte felesleges. Max a szavatosságot, próbálja emelni a challengekkel karöltve, de azok szintén COD-os baromságok. Az álcázó ruha effektje nem szép és ráadásul guggolva automatán kapcsol ki/be ezért rengetegszer fogjuk ezt látni. Az átvezetők mennyisége átlagon felüli és ami a koronát feltette nálam az uninstallra az az utolsó sp pálya volt: jól megmutatjuk magunkat az ellennek majd darálva rohanunk a menekülő buzergák után. A csapattársaim itt egyet nem lőttek le maguktól.
  • hunwhite
    #4
    Hát! 2007 tavasza óta nyomom a GRAW2-őt!
    Ezt is megvásároltam! Mondom megvásároltam, de minek!
    Ez egy rakás összelopkodott full bug szar!
    Irányíthatatlan konzolos szemét!
    Ha valaki jót akar magának és a pénztárcája sem vastag akkor most felejti el örökre!!!
    A grafika és a történet nem rossz! Mármint az SP módban. Természetesen az alaphibák itt is megvannak ami a játszhatatlanságot jelenti!

    A MP az az igazi rakás kaki!
    Nincsenek szerverek, automatán dobál a játék nem tudni miféle rendszer alapján különböző szerverekre vagy mikre!
    Ezáltal a jól működő szerverlista is megszűnt.
    Dedikált saját szerverek futtatása is lehetetlen!
    Nem látod a szerverek tulajdonságait! Nem tudod, hogy most egy cheater szerveren vagy illetve egy jónevű klán szerveren aminek igen jó a pingje is. Netalán egy full lagg dél amerikai vagy ausztrál szeróra tévedtél.
    Klán meccsek kizárva! Csapat saját zárt szerverek kizárva!
    Maga a játék valami teljesen irányíthatatlan!!!
    A külső nézet kamerája és a figura mozgatása egy szálon fut ami számomra sok bosszúságot okoz!!!
    Fedezék rendszer! Alap esetben a fedezék mellé megy az ember és a space nyomással aktiválja a fedezékbe való bújást!
    Viszont egy gyorsabb menetnél amikor lerassoljuk az ellent akkor ha túl közel futsz a fedezékhez akkor magától bekempel fedezékbe. Na ez nagyon idegesítő!
    Amit jól megcsináltak az az ugrás! Talán az egyetlen jó pont! Ha reálisan átugorható tárgy előtt vagyunk akkor E betű lenyomással átugorja a tárgyat a katona. Viszont a nyomorék COD-ban tapasztalható végigugrálom a meccset és scope nélküli sniperrel osztogatom a győztes headshotokat az hála istennek nincs benne!
    A térképek nagyon lebutított egy vonalon futó térképek! Teljesen zárt nem használhatod ki a pálya adottságait merthogy az nincs!
    Nem mehetsz saját elképzelés alapján saját taktika megszűnt! Agyatlan lefekszem egy sniper mellé és kempelek. felejtsd el, hogy megkerülve az ellenséget hátba támadod őket mert a térképen a spawn mögött nincs semmi ! Jobb esetben kiesel a pályáról és zuhansz!!!


    Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a warez ellenesség jegyében eredeti tervben szereplő "PC-re nem adjuk ki!" mondatot meggondolva ( köszönhetően a petíciónknak, hogy márpedig többé semmiféle Ubisoft játékot nem veszünk) mégis kijött PC verzió, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy a butított konzol verzió érkezett meg! Nem elég nekik a Uplay védelem??? Bár az anticheattel foglalkoznának ennyit! Eszetlen barom francia gyökerek!!!
    Akiknek javaslom a játékot:
    10-14 év közötti kezdő játékosok akik a telepítést a google keresőbe írt "GRFS cheat" mondattal kezdik! Akiket a mamájuk nem dicsér meg elégszer vagy soha a gyermekkoruk során....
    Továbbá akiknek ajánlom: Agyatlan, tudatlan és taktika nélkül "run and shot" stílust (cheatet) szeretik!
    pontozás
    grafika: 10/7
    csapatmunka:10/3
    taktika:10/2
    térképek:10/1
    irányíthatóság:10/0
    saját szerver: 10/0
    szerver tulajdonságok:10/0
    Dedikált szerver bérlés:10/0
    80/13
    Nem ajánlott vétel!
    Voltam a Ghost Recon Online beta test-ben is.
    A játékban látható valamiféle fejlődés, kissé javítottak a játszhatóságán.
    Viszont a "friends" funkció (ismerőseidet behívhatod a szerverre ahol játszol) nem működik.Hiába játszik a társad is a játék azt jelzi, hogy OFFline és így meghívni sem tudod "firend invite" funkción keresztül.
    hatalmas csalódás a játék.
    Arma II. jó volt, de számomra az irányítás bonyolultsága a játékélmény rovására ment.
    sajnos úgy látom, hogy ennek ellenére az Arma III. lesz a jövő játéka! Muszáj lesz megszokni a túlbonyolított irányítást!!!!


  • lee56
    #3
    Hát ez az, és mikor fogunk legközelebb olyan játékot látni vajon?

    ElCODosodik minden manapság legyen az battlefield vagy ghostrecon. A "nagy" kiadók inkább feladnak évekig eredetivé tevő játékmeneteket is, csak hogy minél több legyen a bevétel, ez a szégyen. Talán már csak az Arma3-ban lehet bízni, mint kicsikét is a valósághűség felé mozduló játék.
  • tmisi
    #2
    Hát igen, a GRAW első részével vért lehetett izzadni. A fanatikus COD-osok egyből kifeküdtek benne. :D
  • MinimumGame
    #1