15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
KaBuTo666 #61 Már rég nagy ívben leszarják a 3. részt, bugokat nem javítják csak dobják ki a kiegészítőket, várható volt mint a bfbc2 esetében. Mindenesetre várjuk az alpháról a videókat. -
#60 Pletykák, infók -
#59 lehet tudni, hogy mikor lesz nyílt béta? esetleg megjelenés? -
Hazugadmin #58 Az új Hiteler-es video a bf4ről egész jó.Keressetek rá youtubeon. -
Hazugadmin #57 Már találtam.Assholehater, és ő aztán az. -
Nagydög #56 En meg nagyon remelem, hogy vegre talalsz valami ertelmes elfoglaltsagot! -
Hazugadmin #55 Legalább addig tudok a bf3ra koncentrálni bosszankodás címén, zavartalanul :D -
#54 Itt most nincs HG "csak" temaindito. :)
A BF4 beta + megjelenes is enyhen szolva eleg messze van meg.
Csak a MOH:WF eladasait akartak feltolni, hogy bejelentettek a BF4 betat ennyire hamar. :p -
Hazugadmin #53 Nem hinném, hogy valaha is fogunk a dicetól olyan programot kapni, ami csak picit is megközelíti a bf2őt.
Azt viszont nagyon is, hogy ennek a topicnak olyan normális hg-je marad mint most, és nem cserélitek le egy olyan debilre mint a bf3 topicban. -
5m0k3sh0w #52 én is ugyanez.. mondjuk én előbb próbáltam a bf3at mint a bc2-t, de mindegy, egyik se fogott meg, 3 órát játszottam velük összesen.. -
#51 pff... majd meglátjuk pár hónap múlva :D -
#50 Szerencsére pár évig ott lesz a Guild Wars 2, szóval most már annyira nem érdekel, mi lesz a battlefield játékok sorsa. Szerencsére van még olyan fejlesztőcég, amely minőségi játékot is tud írni. FPS meg majd lesz egyszer olyan ami jó, vagy nem... -
Gyuszopapa #49 Hát persze mert ez lehet csökkenti majd a dlc ill. premium eladásokat.
Nagyon úgy néz ki elkezdődött a futószallag gyártás a BF történetében és ezt tudjuk mit jelent,elég megnézni a COD történetét.
Úgy nézem egyre nagyobb szakadék tátong az árkádfoshulladék és a szimulátorok között és ez nem igazán jó.Úgy tudnám jellemezni a való életben mintha ezentúl csak túl sós és túl édes ételek lennének,és aki a kettő között kíván valamit az le van szarva. -
#48 nos, a DICE az alábbi közleményt adta ki, hát ebből erősen úgy tűnik, nem akarták még bejelenteni:
Battlefield fans –
The team at DICE is hard at work on the next entry in the Battlefield series, and to ensure access to the exclusive Battlefield 4 beta, shooter fans can pre-order Medal of Honor Warfighter today. While there is no further Battlefield 4 news at this point – remember, if you don’t see it published here, it’s just rumor and speculation – we did want to take this opportunity to share a few thoughts on the state of the Battlefield franchise.
We are extremely proud of Battlefield 3, and with millions of fans out there, we’re happy you’re enjoying it too. When we launched the game, we introduced unparalleled levels of in-game destruction, all-out vehicle warfare and redefined online gameplay. Even with billions of bullets fired and millions of games played, we know the Battlefield 3 story is still just the beginning. As ever, we are humbled by the community’s response to the game, and couldn’t be happier with the feedback we have received to Battlefield 3 Premium. With the Back to Karkand and Close Quarters expansion packs already out, Armored Kill around the corner, and End Game and Aftermath still on the horizon, we’re looking forward to many more hours of gameplay with you, and can’t wait to see the stories you will tell through Battlelog and player created videos.
But we’re not ready to talk about Battlefield 4 yet - in the meantime, we hope you will continue to enjoy Battlefield 3 and all the Battlefield 3 Premium content still to come. We invite you to check out Danger Close Studio’s Medal of Honor Warfighter, which is also powered by the Frostbite 2 engine and the free social network, Battlelog. Don’t forget that pre-ordering Medal of Honor Warfighter Limited Edition (at no extra cost) guarantees access to the exclusive Battlefield 4 Beta.
See you on the battlefield! -
#47 bizony...
ebből megint egy 4dlc-s mohcodbf torz lény lesz szerintem.
Egy pozitívum lesz,ha kiadják a map editort a bf3hoz mert ugye minek nekik,ha ott a bf4 -
#46 a számokat kicserélték ... -
#45 Kicsit dejavu-s sztori. -
#44 Az utolsó edit nagyon üt :DDD -
#43 Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ebből jó játék lesz. -
#42 ez csúcs -
#41 Forrás: reddit
Battlefield 4 Beta - Official Information (self.battlefield3)
submitted 12 hours ago* by crash7800BF3 Community Manager
Hey Guys,
Seeing a lot of questions about the BF4 beta announce and thought that'd I make a thread where you can find official, definitive information and help to address some concerns that I'm seeing.
The beta will be in Fall of 2013. We don't have a BF4 release date yet but, of course, it will be after the beta.
We will continue to support BF3. DICE and EA are dedicated to continuing our support for Battlefield 3. Just as we've continued to support and maintain Bad Company 2, we intend to continue providing the best Battlefield 3 experience we can well into the future and past the release of End Game and Battlefield 4.
There are several teams at DICE. Starting work on Battlefield 4 does not mean that we will be abandoning Battlefield 3 or working any less hard to bring you the best expansions we can.
Your feedback absolutely matters. We will continue to use it to improve BF3 and to make Battlefield 4 even better from day one.
Official details regarding BF4 will always be on Battlefield.com/battlefield-4. We expect there to be a lot of rumours and speculation - don't fall for it! ;)
Let me know if you guys have other concerns. Obviously, at this point there are some things that we don't know or that we're keeping under wraps.
Today's a busy day so it may take me some time to get back to you - thanks for your patience!
Ian
EDIT: Additional points of clarification
There will be other ways to get into the beta aside from MoH Warfighter. At this time, however, it is the only way to guarantee entry.
We've been seeing a lot of concerns about the pacing of release (i.e. "only" two years after BF3). I think it's worth noting that DICE has released a Battlefield game every two years or sooner AND Mirror's Edge at least every two years. I truly believe that we're in one of the best positions to be creating our next title - Frostbite 2 has matured, we've been gathering fan feedback like crazy, Battlefield 3 continues to expand with features which we can learn from, and we've got more data about how people play than ever.
EDIT: Additional clarification
Things that we recognize that there is a serious desire for, including but not exclusive to:
A better VOIP solution
Battle Recorder
Spectator Mode
More robust eSports support -
#40 a lelkesedés egyöntetűnek tűnik... :D
a bf2-ről még úgy kellett magamat feszítővassal leszedni, hogy több évnyi játék után valami mással is foglalkozzak (végül a lemezt kellett eladnom, hogy ne akarjam időnként újra feltenni :D). a bc2-őt kb. 100 óra alatt simán meguntam, és könnyű szívvel adtam túl a lemezen. a bf3 ígéretes volt, de megvártam az első konkrét benyomásokat, ami alapján már megvenni sem volt kedvem. nem tudom, ezek után a bf4-ről mit gondoljon az ember... -
#39 Szerintem tök felesleges volt a szerver browser... legyen csak matchmaking. Egy gombra rányom az ember, azt berakja a szerverre... meg szerintem simán mehetne p2pbe az egész. -
#38 Már alig várom a Battlefield 4-et ezt bizton állíthatom. Kíváncsi leszek, ebből mi marad ki a grafikán és a hangokon kívül. -
#37 Ha most azt hiszed, hogy en ra vagyok izgulva a BF4re, akkor tevedsz. :)
Ha nem lesz mas hasonlo kategoriaban akkor valoszinu megveszem, de majdnem biztos, hogy a BF3/Frostbite idegesito hibait itt sem tudjak vagy akarjak majd kijavitani.
Viszont ha neha latok infot a jatekrol, belinkelem ide, mert miert ne. Ezert elnezest kerek elore is. :p -
KaBuTo666 #36 Izgatott vagyok mint az állat. -
#35 BF 4 beta: 2013 osszel.
"The exclusive Battlefield 4 beta will be available in Fall 2013. Additional details regarding Battlefield 4 will be revealed at a later date." -
#34 +FAV
Ó milyen flémek lesznek itt. -
#33 nekem csíterek terén tavaly lett betéve a kiskapu, állok szépen a buszvégállomáson várjuk a buszt áll megállóban 3 nagyin maximum általános 8. os gyerek de sztem lehet hogy 5-6. volt. Majd nemes egyszerűséggel arról kezdtek el beszélgetni, hogy melyik játékban melyik csít milyen jól működik, meg ezt ajánlom azt meg nem. Komolyan mondom én éreztem rosszul magam, hogy ezekkel egy helyen lakom. -
Gyuszopapa #32 Az a legnagyobb gáz hogy őket már nem érdekli a játékosok elégedettsége.
Lett egy olyan réteg aki szarból készült tortát is megeszi ha szépen tálalják elé,mert ma már csak a külsőségek fontosak a játékosok egy részének.
A felugró kitüntetések a csilli-villi robbanások lettek a lényeg meg a statisztika.A statisztika ami miatt annyi cheater,buguser,scripter,makrós van a játékban mint soha,mert hát a jó stat elérése szinte feladat lett a mai fiatalok számára és ezért bármilyen eszközt bevetnek szemrebbenés nélkül hogy jók legyenek.
Basszus ezek már nem tudnak magáért a játékélményért játszani,mindenre feladatként tekintenek,nem elég hogy a suliban,munkahelyen elvégezzük a feladatainkat még itt is ezt csinálják.Nem tudnak jó kedvel,örömmel kellemes élménnyel játszani.
Szerintem ezek még a jó szexre is feladatként tekintenek majd. -
#31 BF2+JÓ netkód = POE2
amugy en ezt mondtam bf3 elott pont, hogy ha csak a grafikan hoznak picit meg kijavitjak a hitboxot mar elegedett lennek, lett helyette metro24/7 meg a tobbi fos...gz -
#30 én vóóótam a hunyó :)
Ace Combat + TomClancy's HAWX arcade vonalra gondoltam konzolon
ott sajnos modern szim JELLEGŰ csak az Apache: Air Assault
a fenti 2 vonalat bőven üti hangulatban és kezelésben annak a pályának az a bizonyos 5 perce
de mááá mind1 -
#29 még a bátlefild 3 se jött ki -
#28 Így van, sokkal többet tettek le asztalra, mint ennyivel elintézzék őket.... -
#27 BF2+JÓ netkód+BF3 graf.=epic win lenne,de sajnos egy rakás szar lesz,majd 50000 hozzászólás múlva meglátjuk -
Gyuszopapa #26 Szerintem a modderek keresztbe hosszába lenyelnék a Dice dolgozóit tudásba.Nem mindegy hogy pénzért dolgozol vagy élvezetből,kihivásból,szeretetből. -
#25 "be kéne szállniuk a modern rep szimulátorok műfajába a BF3 single rep pályája az úgy agyonverte az elmúlt 7-8 év összes repülős játékát együttvéve"
Mivan? Van egy kis csilivili grafika, meg egy repülő, aztán "hú de szim áááááááááá, igazi vadászpilóta vagyok juhúúúú". A faszt. Ez neked a szimulátort? A szimulátor tudod mi: DCS, IL2 Cliffs of Dover, Lock On. Ezek szimulátorok, amikhez minimum hónapok, évek kellenek hogy kívülről ismerd a gépet, tudd mindig hogy mit kell csinálni. Az EA a jó grafikájával fedte le a játékukat. És ezzel nem azt mondom, hogy nem élvezhető a játék(sőt!), csak ne nevezzük szimulátornak, ha egy árkád játékról beszélünk. És hogy agyonverte-e volna a szimulátorokat a BF3? Grafikában igen, játék élményben a közelükben sincs... -
#24 De...de... dehát mondták, hogy annyira bonyolult az engine, hogy a hülye modder semmire nem menne vele. -
#23 a BF2 pályáit és játékmenetét kéne 2013-as grafikával erőltetni az okos EA-nak
vagy éppen be kéne szállniuk a modern rep szimulátorok műfajába
a BF3 single rep pályája az úgy agyonverte az elmúlt 7-8 év összes repülős játékát együttvéve
sajnos minden másban a BF3 singlep-je multiplatf egy nagy rakás...
és ha ilyen lesz a BF4 is, akkor:
-
#22 A pályaszerkesztőt kellene kiadni, nem a bf4-et! (csak akkor nem venné senki azokat a csodás dlc-ket)
Milyen fasza modok voltak anno...!