15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#101 bár nálam nem jelenik meg de mi a köze az arma3-nak és a bf4-nek egymáshoz?
Puszta kíváncsiságból kérdezem?(cod-bf vitaflame reloaded?) -
#100 -
#99 -
#98 Most jelent meg a BF3?
Az tok jo. Lehet akkor megveszem.
Ezek szerint en valami kamu kinai hamisitvanyt kaptam, 2011-10-25-en masfel eve.
A fenebe, akkor valoszinu emiatt kesett mindig a netkod es nem hallani az ellenseg lepeseit sokszor abban a verzioban. :)
Mire a BF4 kijon a ket resz kozott 2-2.5 ev kulonbseg lesz.
Az mas kerdes, hogy a sok DLC-vel egesz jol eletben tartottak az erdeklodest es a figyelmet a jatekra. -
mester1987 #97 Egyedül vagyok azzal a nézőponttal, hogy most jelent meg a Battlefield 3 és már megint egy újat akarnak? Van hozzá 5 DLC is az utolsóban még jópofa motorokkal...így lövésem sincs mit fognak a 4-be tenni. Talán a 2142 fele íveznek majd megint el?! -
#96 http://www.pixelenemy.com/battlefield-4-teaser-trailer-to-be-unveiled-this-week-for-bf3-premium-members-will-include-a-special-dog-tag-rumor/?fb_source=pubv1 -
#95 A képek kamuk. Gondoltam szólok mielőtt mindenki ráizgulna :D -
#94 Nincs baj az új Battlefield-ekkel, ha azt nézzük, hogy sokaknak nagyobb élményt nyújt, mint a CoD. Sok új játékosnak megfelel ez a lebutított játékmechanika. Nem is nagyon kell több, mivel a DLC-k és a két évente érkező folytatások lefoglalják a játékos állomány nagy részét.
A probléma inkább abban keresendő, hogy a Battlefield frencsájz jelenleg abból áll, hogy majmolják a CoD-ot és közben igyekeznek a Battlefieldekre jellemző momentumokat is a játékba varázsolni, de csak pont annyira, amennyire manapság lehet. Így tulajdonképpen elérik azt:
1. CoD-ból átjön sok új játékos, mivel pörgős a játékmenet, egyszerűbb (legalábbis megveszik)
2. A jelenlegi igényeknek megfelelően, minden egyszerű, gyors, könnyen megjegyezhető, (manapság egy fiatal nem fog órákat járművezetés tanulni, stb...) így behúzzák a fiatal játékosok nagy részét, akik fps rajongók
3. A régi motorosok nagy részét is becsábítják, azokkal a megoldásokkal, amik elsőre látványosak. Reklám: nagy térkép, járművek, conquest, stb...
Az eladások így szépek lesznek, ők örülnek, szerintük jó úton járnak, és ha azt nézzük, hogy a név ismertebb, mint 7 éve, többet is kaszálnak, igazuk van. Egy játékfejlesztőről van szó, akiket egy kiadó fizet, akiknek az a célja, hogy bevételt termeljen. A célt elérték, el is fogják. Az meg, hogy a háttérben mi van, a játék egyébként milyen, senkit nem érdekel, a profit adott. -
KaBuTo666 #93 fake -
Borg #92 Szar lehet neked. -
Gyuszopapa #91 Milyen Battlefield epizódot?Csak mert nekem a 2142-vel befejeződött a BF,onnantól van ez a másik sorozat amivel pótolják illetve próbálják de valahogy nem kapták még el a fonalat. -
#90 Március 25-29 között kerül megrendezésre a GDC 2013, ekkor fedhetik fel a legújabb Battlefield epizódot.
gamestar.hu -
eugabesz #89 Sir Winston Leonard Spencer Churchill...de hagyjuk is,ez nem az a totyik. -
#88 Én csak abban a statisztikában hiszek, amit én hamisítottam. Most nem tudom ki mondta, de nagyon igaza van. -
eugabesz #87 Hát természetesen aki le akarja nyomni a torkodon ezt a szart...mert értelmes falhasználó ahogy írtam, inkább hányingert kap tőle. -
#86 Szégyengyalázat!
"A felhasználók élvezik és jól fogadják ezt a fajta üzleti sémát."
Ki mondd ilyet? Eszem megáll.. -
eugabesz #85 Bajban vagyunk...ha tényleg ez a jövő,nincs már itt keresni valónk... -
#84 Hogyne jönne. Jönni fog régi konzolokra, újakra meg PCre is. -
#83 Há nem azzal van a baj... hanem hogy ha next genre jön, akkor ahhoz kell venni konzolt is :D -
#82 remélem kapjuk a kulcsot mert morci leszek! -
#81 Most-gen re nem is jön? És mivan a moh vásárlókkal? lol -
#80 Így van, már te is kinőttél ebből :)! -
Borg #79 Next-gen konzolokra jön a BF4 -
#78 Már rég nem érdekel, esport-ból is kinőttem, van mivel játszani, GW2, Tera, TESO is érkezik év végén, így ha megveszem, mert megugrották az igényeimet, akkor is max casualként bohóckodnék heti pár órát.
Ez már nem az én világom, és nem is az én korosztályomnak gyártják ezeket a játékokat. Tudom egyéni szoc probléma. :)))) -
Gyuszopapa #77 Azért sajnálom hogy ez így lett mert lehetett volna belőlle egy szuper játék. -
Gyuszopapa #76 Hát felkészülhetsz hogy ez se lesz jobb mint a BF3.
A látvány a fontos a külcsíny,a belbecset már leszarják.
Egyébként a hitbox a legkevesebb hibája a Frostbyte engine-nek.Inkább a szerver és kliens közti komunikáció egy nulla így rengeteg lövés elveszik az éterben hiába adja be a találatokat a gépeden a szerver már nem regisztrálja. -
Nagydög #75 Akkor mar dobhatod is. Hogy ehhez sem lesz mod support, az fix. -
#74 Bétát megnézem, ha nem lesz Bf2 féle normális squadrendszer, conquest, commander, és rendes hitbox a játékban, akkor rögtön kaszálom, mindegy egyébként milyen szép és jó, én nem szenvedek többet ilyesmivel. -
#73 megint minden kezdődik elölről ? Bad company 2-nél is volt igérgetés, főleg a 3-nál h fúú ez aztán "besza behu".. Tesóm megvette én max ha lesz egy 90%-os akció premium-al együtt.. Az biztos, hogy eye cany az csúcsra lesz pörgetve, hátha.. -
#72 battlerecorder,belső szerver kereső.battlelog kikukázás
Jobb fegyver testreszabatóság(lsd. ghost recon vagy medal of honor)
elérhetetlennek tűnő felvarrók -
#71 Spectator mód, replay rendszer. -
#70 úgyúgy.
Beta tesztet megnézem.
de ha nincs mod support meg commander és rendes squad rendszer akkor nálam kasza. -
#69 Én mégegyszer nem dőlök be nekik, hogy esport így megy úgy. Ha nincs benne egy is azok közül, amit előzőbe kellett volna, én kihagyom. -
KaBuTo666 #68 Akár mi lesz, megvesszük. Ennyi. -
#67 Bf3-ban ugyanekkor ugyanez ment. Remélem ez évben tartogatnak valami meglepetést, és nem ugyanazt a marketing bullshitet nyomják végig, mint a bf3 felvezetésénél, és azóta is folyamatosan.
Az eddigiek alapján nem fognak változtatni semmin... -
#66 http://www.gamersbook.com/scene/news/ea-showing-off-battlefield-4-behind-closed-doors/Some -
KaBuTo666 #65 Crysis 2 multiplayerben is volt, de szerencsére hamar kivették. -
#64 Far Cry 3-ban is van AIM. :/ -
#63 Lehetséges. Mohwf-nál volt beépített wallhack. Innen már csak egy lépés :D -
Gyuszopapa #62 Itt már beépített aimbot lesz mert a 0-3 éves korosztálynak hogy lesz játékélménye,már amennyire süllyed a színvonal az én meglátásom szerint.