15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#141 Próbáltam röviden összefoglalni az érzéseimet. -
#140 Nagyon negatív vagy. Elkaptál valamit tőlem? -
#139 fos -
#138 -
#137 Persze. A next gennyel hájpolt játékot nem adják ki next gennyre. Pont az ea aki wiuu-t leszámítva mindig ki ad mindenre mindent -
#136 http://www.gamers.hu/battlefield-4-elfelejthetjuk-a-next-gen-konzolos-megjelenest/
#122 -
#135 -
#134 Beindult a marketing gépezet:))))
-
#133 valami 2 másodperces videórészlet jött ki -
#132 Nem játszok jelenleg bf-el, a csapat GW2-zik. A Bf4-et figyelemmel kísérjük, de egyelőre ennyi, ha olyan lesz, mint a 3, akkor nem fűzök sok reményt a vételhez. -
KaBuTo666 #131 Am téged érdekel e a 4. rész vagy maradsz az 1942-nél? -
#130 Legalább nem rakták magasra a lécet kezdésnek :D -
#129 Ez egy hivatalos Bf4 promó? Jesszusom, de eredeti... -
KaBuTo666 #128 Nincs bannolva, stat reset volt így máig él az account. Vicces mi? Ezek után végleg ott hagytam a játékot, ha ennyire 0 a védelem. Viszont hiányzik valami új...és ebben a mezőben a bf van...bár az arma 3-ra nagyon hajazok, de valahogy mégis érdekel, hogy miben változik a BF4. Egyelőre várjuk meg a videókat, gameplayeket, bétát. 1942-vel is játszok néha, na ott még nem találkoztam csalóval és az élmény is ott van. Érdemes néha felnézni rá egy két órára.
Tetszik most már érteni? :D -
#127 A promo cuccok arra vannak, hogy eladják a játékot. Ha 0 időt fektettek bele, AZ SOKAT ELMOND! -
#126 De milyen kepek haho...1 darab promo kep van (+ ugyanaz masik haterrel), semmi info vagy ingame pics.
Vagyis egy nagy nulla eddig.
Ennyibol levonni barmit is... :p
Kabuto: nem ertelek teged sem.
Nem ugy volt, hogy "megcsomorlottel" a cheaterektol kb 1 eve, azert is "tesztelted a csalasokat" es bannoltattad magad a BF3-bol?
Es most csak megveszed az uj reszt megis? Sztem nem lesz semmivel sem kevesebb csalo, de ezt tudod te is jol. :p -
KaBuTo666 #125 Egyelőre úgy tűnik hogy nem sok újdonságokat hoz, DE én csak a karkand kiegészítőik játszottam, a closetől az end gameig nem, így nekem több újdonságot hoz a 4-es széria. :-) -
#124 Miért, szerinted nem?
Nézz rá a képekre... ezek hivatalosak? Ha igen, az nagyon szomorú. Ha nincs ott a 4es, akkor egy az egyben bf3asak a képek. 0 fáradtság van benne. -
KaBuTo666 #123 -
#122 Újdonság? Képek alapján eddig 3.1 -
KaBuTo666 #121 Megveszem, bármilyen lesz...hiányzik valami újdonság, de már nem fogom fémtokos digitális kiadásban megvenni, inkább minél olcsóbban...Nem éri meg minél többet költeni erre...premiumot vajon külön meg kell venni hozzá? -
Gyuszopapa #120 Odaba..nak a csapatmunkának,one man army rész lesz. -
#119 olyan mint ha a következő James Bond-ot vagy valami akciófilmet promózna hálivúd.
Nagyobb a füstje mint a lángja érzésem van.
De legalább a kék filter,narancs pörsenés az megmaradt.*sarcasm* -
#118 -
#117 Engem nem fognak bepalizni -
Gyuszopapa #116 Hát igen minden viszonyítás kérdése,ha minden szar akkor legkevésbé szart választjuk. -
#115 Azért fogjuk megvenni, mert ez lesz a legkevésbé szar....... -
#114 meg lehet azt szokni idővel :D -
KaBuTo666 #113 -
eugabesz #112 De engem izgat...itt erre felé ne harcoljon senki.Nem bírom a fegyverropogást... -
#111 Valóban arra hajaz. Engem mondjuk nem izgat hol játszódik, a vásárlás a játék feature-eitől függ. -
#110 BF 3.1 -
mester1987 #109 Lehet ugyanabban a korszakban játszódik majd valami erős újítással? :P
Lazán megeshet! -
#108 Nem
-
#107 Ugyanaz?
-
#106 26án full reveal
-
#105 Milyen "arrafelé"? :) -
mester1987 #104 Túl magas arrafelé az ego. -
#103 chrome,F12,linkre keresés,kimásoltam megnéztem ;) -
#102 Ha nem jelenik meg, honnan tudod, hogy van köze az armához?