15720
  • Running
    Próbáltam röviden összefoglalni az érzéseimet.
  • Fpocok
    Nagyon negatív vagy. Elkaptál valamit tőlem?
  • Running
    fos
  • tutituti
  • shaddam
    Persze. A next gennyel hájpolt játékot nem adják ki next gennyre. Pont az ea aki wiuu-t leszámítva mindig ki ad mindenre mindent
  • tutituti
    http://www.gamers.hu/battlefield-4-elfelejthetjuk-a-next-gen-konzolos-megjelenest/

• Smithwarden
  • Running
    Beindult a marketing gépezet:))))
  • tutituti
    valami 2 másodperces videórészlet jött ki
  • Running
    Nem játszok jelenleg bf-el, a csapat GW2-zik. A Bf4-et figyelemmel kísérjük, de egyelőre ennyi, ha olyan lesz, mint a 3, akkor nem fűzök sok reményt a vételhez.
  • KaBuTo666
    Am téged érdekel e a 4. rész vagy maradsz az 1942-nél?
  • Fpocok
    Legalább nem rakták magasra a lécet kezdésnek :D
  • Running
    Ez egy hivatalos Bf4 promó? Jesszusom, de eredeti...
  • KaBuTo666
    Nincs bannolva, stat reset volt így máig él az account. Vicces mi? Ezek után végleg ott hagytam a játékot, ha ennyire 0 a védelem. Viszont hiányzik valami új...és ebben a mezőben a bf van...bár az arma 3-ra nagyon hajazok, de valahogy mégis érdekel, hogy miben változik a BF4. Egyelőre várjuk meg a videókat, gameplayeket, bétát. 1942-vel is játszok néha, na ott még nem találkoztam csalóval és az élmény is ott van. Érdemes néha felnézni rá egy két órára.
    Tetszik most már érteni? :D
  • Fpocok
    A promo cuccok arra vannak, hogy eladják a játékot. Ha 0 időt fektettek bele, AZ SOKAT ELMOND!
  • Smithwarden
    De milyen kepek haho...1 darab promo kep van (+ ugyanaz masik haterrel), semmi info vagy ingame pics.
    Vagyis egy nagy nulla eddig.
    Ennyibol levonni barmit is... :p

Kabuto: nem ertelek teged sem.
    Nem ugy volt, hogy "megcsomorlottel" a cheaterektol kb 1 eve, azert is "tesztelted a csalasokat" es bannoltattad magad a BF3-bol?
    Es most csak megveszed az uj reszt megis? Sztem nem lesz semmivel sem kevesebb csalo, de ezt tudod te is jol. :p
  • KaBuTo666
    Egyelőre úgy tűnik hogy nem sok újdonságokat hoz, DE én csak a karkand kiegészítőik játszottam, a closetől az end gameig nem, így nekem több újdonságot hoz a 4-es széria. :-)
  • Fpocok
    Miért, szerinted nem?
    Nézz rá a képekre... ezek hivatalosak? Ha igen, az nagyon szomorú. Ha nincs ott a 4es, akkor egy az egyben bf3asak a képek. 0 fáradtság van benne.
  • KaBuTo666
  • Fpocok
    Újdonság? Képek alapján eddig 3.1
  • KaBuTo666
    Megveszem, bármilyen lesz...hiányzik valami újdonság, de már nem fogom fémtokos digitális kiadásban megvenni, inkább minél olcsóbban...Nem éri meg minél többet költeni erre...premiumot vajon külön meg kell venni hozzá?
  • Gyuszopapa
    Odaba..nak a csapatmunkának,one man army rész lesz.
  • tutituti
    olyan mint ha a következő James Bond-ot vagy valami akciófilmet promózna hálivúd.
    Nagyobb a füstje mint a lángja érzésem van.

De legalább a kék filter,narancs pörsenés az megmaradt.*sarcasm*
  • szomferi
  • Bogdogege
    Engem nem fognak bepalizni
  • Gyuszopapa
    Hát igen minden viszonyítás kérdése,ha minden szar akkor legkevésbé szart választjuk.
  • Beers
    Azért fogjuk megvenni, mert ez lesz a legkevésbé szar.......
  • szomferi
    meg lehet azt szokni idővel :D
  • KaBuTo666
  • eugabesz
    De engem izgat...itt erre felé ne harcoljon senki.Nem bírom a fegyverropogást...
  • Fpocok
    Valóban arra hajaz. Engem mondjuk nem izgat hol játszódik, a vásárlás a játék feature-eitől függ.
  • zzeN
    BF 3.1
  • mester1987
    Lehet ugyanabban a korszakban játszódik majd valami erős újítással? :P
    Lazán megeshet!
  • TDC Geronimo
    Nem

• zzeN
    Ugyanaz?
  • TDC Geronimo
    26án full reveal

• Smithwarden
    Milyen "arrafelé"? :)
  • mester1987
    Túl magas arrafelé az ego.
  • tutituti
    chrome,F12,linkre keresés,kimásoltam megnéztem ;)
  • Fpocok
    Ha nem jelenik meg, honnan tudod, hogy van köze az armához?