15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#221 az első napokban inkább le sem töltöm:D:D -
#220 hamar agyfaszt kapok ha folyamatosan kiírja hogy a 187 ismerős közül épp ki és mit csinál.. remélem még csipogni is fog -
#219 Multi játékhoz online kell? Most mi lesz :D -
#218 BF3ban is így volt, nem? -
#217 nah akkor lesz anyázás az első napokba :D -
Csokis #216 Battlefield 4 May Feature An Always-Online DRM -
#215 Az index is lehozta a 17 perces videót, mi a fene. -
#214 ja nem, utána néztem, ez 'prev gen', még megjelenhet a nextgen -en...érdekes, hogy ha ezt a minőséget hozzák a mostani generációból, mit hoznak ki a következőből..brutál -
#213 hogy értjük, hogy nextgen? ez már az új konzolokra fog jönni? ps4, x720? vagy mi? (most nyilván nem a pc szokták mondogatni a generáció váltást) -
#212 és Robyn Fenty kadét lesz a hangja ? :DD -
Állítólag egy suondtrack a játékból.
Hanna a csaj neve... -
mester1987 #210 This is DICE. -
#209 Még pár év és grafikában nem tudnak majd hova fejlődni a játékok akkor majd talán megérjük, hogy fejlődni fognak a játékok egyéb téren is.
Minden esetre hangulatosnak tűnik a cucc szóval tuti megy a polcra ez is.
Még mindig hangulatosabb 100x mint a COD széria újabb részei, legalábbis számomra. -
eugabesz #208 De miért kell ezt hangoztatni,tudtuk eddig is...
(majd kapunk nyár végéig 30mp-es videókat,2mp gameplay-el,nyugi) -
#207 Nem sírtam volna el magam, ha egy multis játékot, multi videóval mutatnak be, ja hogy ez már nem az a játék. Én a vagyok a hülye. -
#206 vaktában előrendelitek amikor MOH és Premium tagok simán bétáznak majd.
nem hiszem hogy két dogtag-ért megéri bebukni a pénzt.
persze le lehet mondani az előrendelést de akkor is.. -
#205 elég kocka de előrendelve:D:D -
#204 Ha így haladunk, 25 év múlva az életéért fog küzdeni, nem játékokkal játszani. -
#203 hát nemtudom de ha így folytatjuk akkor semilyenben:D:D -
#202 Hát ez a véleményem nekem is.Rihanna+BF nane!
A Single meg ugye megint a szokásos.
Aztán majd megy megint a sírás hogy "a kampányban volt 60FPS-em,a multiba mér nincs?" -
Mozes #201 Hát nagyon odavág a videó. Az jutott eszembe amikor megkaptam első ZX Spectrum gépemet nem gondoltam volna, hogy 25 év múlva ilyen játékok lesznek. Kíváncsi vagyok a gyerekem 25év múlva milyen grafikával és élményben fog játszani.
Preorder. -
#200 vagy ebben a digital deluxban benne van a premium? -
#199 A grafika, a hangok, az akció még jobb mint az előzőben. Úgy látom a játék ezen része, megint jó lesz, a többit kíváncsian várom. -
#198 szerintem nemsok mindenkit érdekel:D:D
most nézem originben, már elérhető a digital deluxe verzió:)
de nem úgy volt ,hogy a premium egyből elérhető lesz? -
Newfronter #197 Szerintem álleejtős, tényleg sokkal többet kihoztak a motorból. Nálam instant vétel, premiummal. -
#196 ugyis szar, nem? :D -
#195 Elkúrták a Rihanna számmal.
Ugye csak engem nem érdekel a single része? -
#194 5:00nál felrobban a trafó a ház oldalában.kiszakad egy darab,de az ablak kerete az megmarad :D
seems legit.
De legalább új gépet nem kell venni. -
#193 -
#192 na meglesem mit tartogattak -
#191 Látvány mondjuk elég kellemes....az a baj azt érzem hogy a nextgent csak grafikában mérik....ai-ban és egyebekben nem....nem mondom hogy nem vevős, de azért nah :) -
#190 hát srácok, állam leeséséhez azért több kell....mi az hogy az ellen nem fut el ha gránátot dobnak mellé? Ez a nextgen? :D -
pcgammer #189 17 perc játék menet
-
#188 Látványos lesz a single az biztos, multit mutassanak! -
pcgammer #187 -
#186 hmm.. Kicsit eltérhetnének előző rész képi világától. Egyelőre még ájultam el.. -
#185 http://battlefieldo.com/threads/battlefield-4-in-game-screenshots-released.9664/
-
KaBuTo666 #184 Hajaj, csak meg kell vennem a prémiumot...aki a bf3-hoz már megvette még annak is, magyarul csúnyán durván tömören: szopás. -
#183 Na ez az! Tuti lesz prémium edition. Meg mivel előbb ps4-et kell majd vennem ráérek én ezzel. -
#182 Ja, a játék meg 50€
Ha annyira kell valakinek, akkor bárhol tud készíttetni akármilyen mintával.
#180 aztán kimegy valami kocka a stradra és reflexből lekésel a dogtag-edért