15720
  • DrTre
    Azért van egy határ, amit tartani kéne, ugyanis hiába volt a Red Factionben minden rombolható, hallottál-e valaha a multijáról? Főleg arról, hogy milyen jó. Mert nekem megvan a játék és a multi egy rakás kaki, nagyrészt a teljes rombolhatóság miatt. Semmi más nem történt, csak robbant mindig minden és azt se tudtad, hogy hol vagy, 5 perc alatt az egész pálya lapos lett, marha jó volt.

A BFBC2-vel is ez volt a baj. Egy ilyen játékban, mint a BF, nem célszerű, ha minden egyes épületet, bármit, pillanatok alatt le lehet zúzni a földig. a BC2-ben is 5 perc alatt minden egyelő lett a földdel és onnantól nulla fedezék. Sztem jó ez így, ahogy van.

Az nvidia-s cuccot a Frostbite is tudja kb így, de nem véletlenül nem így szerepel a játékban, mivel ilyen szétrombolt felületen egyáltalán nem lehet játszani.
  • kill3r21
    2óra50perc neked....:d
  • Smithwarden
    Rombolhatosagot, fizikat nyomhatnak feljebb rendesen. :)

Persze birni kell a szervereknek is. :p
    Bar a poen az, hogy 2009!!!-es Red Faction-ban mar gyakorlatilag megcsinaltak a teljes rombolhatosagot multiban.

• denevérember
    Csak amint látom,már elő lehet rendelni az oldalon a játékot. Viszont véletlenül sem említették milyen gép kell majd hozzá. Ahogy nézem egy "picit" feljavított Bf3 grafikát fogunk kapni (első ránézésre) Nem hiszem hogy eget rengető "vas" kell hozzá..
  • Fpocok
    Kicsit korai még gépigényről beszélni.
  • denevérember
    Srácok,gépigényről lehet már tudni valamit?
  • Livius
  • alma2
    "DICE has confirmed that female soldiers as seen in the reveal trailer will not be playable in either the single-player or multiplayer portions of the game."
  • szomferi
    na, akkor mondj olyat, ami nálad már BF4 lenne...
  • eugabesz
    Szerintem meg logikus nem,ha már úgy is ott a vízfelület minden pálya alatt??:)
  • Ryder159
    Lehet az egész annyi lesz, hogy hogy magától mozogni fog a hajó. Mondjuk egy sziget körül. De lehet a tengeralattjáró jön vissza, aminek mégis több értelme lenne. Persze oda is nagy map kell...
  • Gyuszopapa
    Ja jó lesz a cserélhető aim sight.
    A sníperek és a kemperek örülni fognak.Így legalább 3 méterről sem tudjuk majd elintézni őket mert a 243526X távcsőről átvált reddot-ra.
  • Prince23
    Ez tényleg bf 3.1. Ez mégis hogy gondolták?

Single bemutató alapján írtam, mielőtt támadnátok :)
  • [UNQL]Echo
    Sztem a tengeri hadviselesrol eddig nem sokat tudunk,volt egy hajocsavar es egy anyahajos jelenet a videoban.A legnagyobb BF3 map is lopikula egy modern hajonak max ugy tudnam elkepzelni az eroltetett hajos utkozetet mint azt a vicces air superiority modot amikor modern vadaszgepes szemmel nezve minimapokon koroznek a repcsik es probalnak vmi dogfight-szeruseget eroltetni.A mostani hadihajok egymas elleni harca teljesen maskepp festene mint pl az 1942-ben.Gaz lenne betenni oket egy 5x5km-es palyara par kis szigettel ahol kozben a gyalogsag bohockodik.
    Persze ha megis kihoznak vmi ertelmes felhasznalasi modot a hajoknak megkovetem oket de szkeptikus vagyok.
  • grebber
    Egész jónak tűnik! 0 Day lesz ebből is!
  • DrTre
    Én ebben annyira még nem lennék biztos, és megmondom miért. Visszajönnek a hajók. Nagy hajók, nem motorcsónakok. Ez pedig arra enged következtetni, hogy lesznek nagyobb pályák, nagyobbak, mint a BF3-ban, mert ott egyetlen pályán se lehetne több csatahajóval elférni vagy csak két anyahajóval, kivéve persze Wake Island, de hát az ugye eredeti BF1942 pálya.

Én sztem mivel a hajókkal is próbálnak újítani, hallgatni is fognak a játékosokra és visszahozzák a commander-t és ilyen apróságokat, amiket nem nehéz beépíteni, de mindent megváltoztatnak, és jobbá. Ilyen pl. a cserélhető aim sight, ami először nem tetszett a MoHW-ben, de később rájöttem, hogy nagyon hasznos.

A grafikához annyit, hogy a motor most már rettenetesen jól néz ki, a tesszelláció még többet javít rajta, ezt mondjuk multiban azonnal ki kell kapcsolni. A rombolás is részletesebb, ha jól láttam, a robbanások elképesztően néznek ki.
    Ugye kérdés az, hogy mennyire fog jól futni. Nos, mivel kiadják a jelenlegi konzolokra is, így nem fog nagyon megnőni a gépigény. A tesszelláció mondjuk konzolon nem megy és butíthatják is a grafikát, mint a BF3-nál, de már a Frostbite 2 is nagyon jól volt optimalizálva és bár nem tudni min futott a gameplay (bár valszeg PC), rezzenésmentesen ment és nem 30fps-sel, szóval sztem nem kell aggódni miatta. Nyilván mivel a motor is fejlődött, a gépigény is nőtt, de sztem egyenes arányban áll ez a két dolog, szóval egészséges mértékben nőtt csak.

Azt ugye nem várhatjuk, hogy szebb legyen, de kisebb gépigénnyel vagy hogy ugyanakkora legyen, a kérdés az optimalizáció, ami a BF3-nál nagyon jól sikerült.
  • TBW
    De a vérzéssel nem sokat törődtek, ömlik, de mikor viszik már semmi.
  • Ryder159
    Jó a kése. Vigyázni kell majd mikor multiban hátulról késelsz, nehogy a saját mellkasodat is átbökd vele...
  • TBW
    Azért bika ez a katona, egy késsel levágja a lábat :)
  • Ryder159
    Na látod, EZAZ.
    Szerintem, a BF4 nem lesz más, mit a BF3 újratextúrázott változata. Csinálnak egy másik sztorit, a multi mapokat meg "copy-paste" módszerrel összedobják az előző mapokból, és nesze, vedd a béeffnégyet.
  • TBW
    Sajnos ez már a mai idők trendje.
    Lásd autók.
    Mindig jönnek az újak, és egyre szarabbak, bár csillik villik.
    Muszály kiadniuk mert jön az új COD meg stb. sajnos.
    És tuti hogy bugos lesz, mert kevés az idő.
    A mai napig nem javítottak ki alap hibákat a bf3ban sem és félek nem is fogják.
  • kill3r21
    bf4 akkor ütne ha még 4évig csinélnák, ezis beáll az évenkénti sorrendbe
  • Ryder159
    Igen a BF már letett. De szerintem túl korai most mindjárt kiadni a 4-et.
    Az a bal az EA-nal hogy ha valami véletlenül jól sikerül (és a BF3 ilyen), akkor abból azonnal ki kell adni egy folytatást. Ami már évek óta semmilyen játékkal nem jön nekik össze.
    Másik amitől félek, hogy kevés az idő. És hiába valami nem stimmel és a DICE-nek kéne még egy hónap, az EA inkább kiadja félkészen, mint hogy eltolja a kiadást. Nézd meg a GTA V-t. több mint fél évvel eltolták, mert még nem olyan mint amilyennek gondolták.
    "NFS meg mindig is arcade volt." a BF se szim, de itt most nem az a lényeg.
  • Running
    2005 óta nem tett le túl sok mindent a DICE, az pedig 8 éve volt.
  • kill3r21
    nah látod...:)
  • TBW
    Sosem játszottam single-t egyikben sem.
  • kill3r21
    Kérdés hogy miben tett le az asztalra....
    megközelítés kérdése, szerintem a battlefieldek, és a codok főként multiban jók....és ugye aki nem multizik annak nem egy csúcs játék....
    Pl számomra egyszerjátszósak....
  • TBW
    Jó de azért a BF már letett vmit az asztalra.
    NFS meg mindig is arcade volt.
  • Ryder159
    pontosan. másik példa az új Most wanted. Hangok, grafika 10/10, de játék meg sehol.
  • TBW
    Jó a Crysis az más teljesen.
    De a metró féle daráldákra szerintem ugyanakkora az esély.
    Már nem lesz BF2 kaliberű játékmenet, és ugyanakkora mapokra sem számítok már...
    Kérdés ha mégis lehet e ezt az enginet optimalizálni, hogy jól fusson.
    Bár kérdés mi az átlag hardver manapság. Mert egy átlag hardveren tuti nem fog atomjól futni.
  • kill3r21
    Ez olyan mint az élet....nézzük a nőket, jólnézki a pasi, kigyúrt has, macsó tekintet....aztán közbe meg szarra sem való....ugyanez érvényes ittis, hiába az atom grafika....
    Álá Cry3, nem csúnya de játéknak nem nagy cucc...
  • Ryder159
    És honnan tudod hogy fasza játék lessz? Mert jó a grafika? Az még nem minden. Sok kis grafikabuzinak elég ha jó a grafika és már is a nadrágba élveznek a játéktól.
    Persze, a videón szép meg látványos, de hogy valójában milyen lesz, az majd akkor derül ki, ha kint a játék.
  • Running
    Én akkor fogok elkeseredni, ha ilyen bf3 szintű squad kezelés lesz benne, überprimitív conquest térképekkel, meg kék metró daráldákkal.
  • kill3r21
    Nekem semmi kivetnivalóm a játékkal kapcsolatban ütősen fest....és csak annál a gránát dologgal vagyok lefagyva, ez már nem fér bele 2013 és nextgen címszó alatt, egyébként semmi más bajom nincs...:)
  • TBW
    Hát már egy jó jel hogy cseréli a scopeot az elején a fegyón, meg a minimap is bf2 szerű, persze bugmentes játékot nem lehet csinálni.
    Nem is sikerült még senkinek.
    A CODosodás meg mindig látszik, de ugye az amcsi piacon is el kell adni.
    Teljesen unreal jelenetek, melyeket egy multiban nem lehet megismételni se.
    De promóciónak jó.
  • Running
    Nem kötekedésből, és szerintem is lélegzetelállító a grafika, de valljuk be, egy játék nem csak a grafikáról szól.
  • oneal1
    pontosan! jól néz ez ki nagyon, szerintem ütős lesz!
  • TBW
    Mindenki csak fikáz, de nézzétek már meg mit is tud ez az engine részletesen.
    Nézzétek meg újra a videót.
    Nincs még 1 ilyen motor ma amivel ilyen játékot lehet csinálni.
    Vannak próbálkozások pl. Arma3 de az sem közelíti ezt meg.
    Nemhogy örülnétek hogy ilyen fasza játék jön idén, egyből csak a fikázás minden szinten... (Mo.)
  • oneal1
    jah ez így van, de mindig csak a türelmetlenekkel van a baj, meg a sok majommal aki nekiáll sírni, mert ő már a 0. perctől kezdve játszani akar vele. Egy ilyen startnál bele kell sajnos ezt számolni, hogy gondok lesznek.
  • kill3r21
    Állandó netkapcsolattal már nagyok is beégtek, lásd diablo és sim city....nem azzal van a baj hogy net kell egy alapvetően multis játékhoz, hanem a káosz ami itt lesz az első napokba