15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#301 Az akciokrol osidok ota tudok, tobb kupont en is vettem es beszereztem ismerosoknek.
De itt kulon BF/BF3 kuponokrol beszeltem, amit nem lattam meg ilyen akciokban.
Viszont ha nem lekezelo stilusban akartad irni amit irtal, akkor oke, no problem.
-
#300 Az AMD-nek ez az akciója elég nagy horderejű azt hittem nincs olyan ember aki ne tudna róla. Tévedtem!
Ez nem arcozás ,mert az nem szokásom (mire is lenne arcom hogy egy nyomorék függö vagyok?). Részemről amolyan szarkazmus volt! De nem talált célba!
Elnézést! -
#299 A info megosztassal semmi gond.
A lekezelo es nagy arcu stilussal mar akad.
"Elzárva élsz a külvilágtól?" -
#298 faszfej-ezel engem aki csak egy olyan infot osztott meg ami az internet világában kiszúrja az ember szemét?
Az említett játékok topikja is szinte ezekkel volt tele hogy kitől lehet venni ilyen olcsón meg ezeket a játékokat.
Semmi rosszindulat nem volt abban amit írtam, erre ezt kapom.Hát így segítsen az ember! -
#297 -
#296 Igen biztos elzarva elek a kulvilagtol egy bunkerben faszfej.
Koszonjuk neked nagy atombolcs felisten topikgyarto jatekguru Grebber, hogy elhoztad nekunk a megvalto infokat ide is, az SG alja nepehez is!
A lenyeg az, hogy nagyon orulunk, hogy megtalaltad a nagy arcoddal a BF4 topikot is.
Jujj de jo nekunk mostmar. -
vajo #295 GeForce forever :P Én csak ennyit fűznék hozzá a témához :D -
Livius #294 A hazugság az undorító megint, most is mint mindig a duma az hogy PC-re lesz fejlesztve, csak hogy kiderül majd hogy bocs mégse arra volt, meg amúgy is a konzolon előrébb járunk majd a Beta fejlesztésében is mint PC-én.
Azzal hogy kint az AMD logó, már most lehet tudni hogy konzolra folyik a fejlesztés, mivel a nextGenben az AMD adja majd a grafikus IGP-t. Jéé tök meglepő ez a hírtelen átváltás az AMD/Ati-ra nem?
Az meg hogy ilyen fos a hitreg, és nincs szerver odalira megírva, valamint a jó pár COD-ből vett csőpálya is ennek tudtahtó volt eddig, biztos újra nagy siker lesz megint az "ősbéefesköcsögöknek" ez az új BF4 is. -
#293 Nem szégyenled magad Shaddam? -
#292 Akkor most az AMD maga lett a sátán? Ezentúl csak a kórájhét a pécé? -
Livius #291 Kezdjetek el gondolkozni miért pont AMD, csak szólok az új konzolokon kersztűl kell megközelíteni a helyzetet. Ennyit arról hogy itt PC orientált BF lesz valaha, hát soha nem lesz, és ez se az lesz. -
#290 De az nvidia driver telepítője sokkal szebben néz ki... szóval maradok nvdiia :D -
#289 Kegyetlenül feltört az AMD. Manapság már nemcsak hogy olcsóbb is mint az Nvidia, de a legtöbb játékot is arra fejlesztik elsődlegesen. -
#288 Elzárva élsz a külvilágtól?
Far Cry 3,Crysis 3 az új Hitman, Tomb Raider,Bioshock Infinite is ilyen játékok és 3-3500ft ért lehetett vagy még lehet is őket venni!
Itt egy link a BF4-ről
-
#287 ÚÚÚÚÚ... az fasza lesz :D -
#286 Hat az jo lesz ha ez igaz (link van errol?), de gondolom majd adjak a 100ezres kartyak melle. :)
Vagy erosen megdobja majd az adott VGA arat :)
Bar lehet igy is eladja valaki olcsobban mint a bolti ara.
De nem hiszem, hogy majd valaki 3ezerert fogja elpasszolni. :DD -
#285 Watch Dogs mellett a BF4 is benne van az AMD Never Settle-ben! -
#284 #271
de elvileg lesz -
#283 BF3at nem osztottak (sajnos) VGA kuponokkal es a BF4et sem fogjak sztem. -
#282 Ezt is ontják majd az AMD VGA-k mellé és lehet majd venni kódokat 3-4 ezer ft-ért! -
#281 Ömmm... mire gondolsz? -
#280 Az AMD kuponok fényében lesz olyan hülye aki megveszi ennyiért? -
#279 Le van árazva a BF4 20%-al. Márcsak 36font :D A hülyének is megéri :D
Duplikált üzenet bekaphatja. -
#278 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
vajo #277 Jó lesz ez :D Viszont ez erőmű úgy gondolom, elengedhetetlen kelléke lesz ennek a pazar játéknak. :P -
"Teamplay, a core element of all Battlefield gameplay, is stronger than ever in Battlefield 4."
na ezt kíváncsian várom.... -
#275 Jobban hangzik, mint a 2.1, nem? :D -
Battlefield 4 will set a new standard for gaming realism with the power of Frostbite 3.
See this screenshot and more in full HD: http://bit.ly/10lVU3o
Frostbite 3? akkor még is csak kell egy erőmű? -
#273 Szoktak ilyenek lenni okosba PH-n. -
#272 és azt, hogy lehet beszerezni ? Nem csak kártyával együtt ? -
#271 Jó világ van!! AMD Never Settle keretein belül is érkezik majd occsóért! -
Borg #270 Aztán jöhet a "hidden chemical weapons" is. -
A következő a Tactical Nuke expansion pack lesz -
#268 Van lejjebb?
-
#267 Igazad van, bocs, nem akartam rád erőltetni, hogy neked már pedig akkor sem tetszett. :)
A BC2-ben viszont rengetegen kifogásolták és egy ilyen nagyméretű multi játék esetében egy ilyen rombolhatóság nem eredményez kiegyensúlyozott játékmenetet. Ezt akartam mondani. -
eugabesz #266 Jellemző,hogy bedobok egy gránátot egy zárt terembe,az ellen meghal,de az ablakot nekem kell kikéselni...tehát mégsem biztos,hogy sikerült az az arany közép út... -
#265 Nem ertem miert akarod bemagyarazni, hogy nekem es a barataimnak mi is tetszik vagy tetszett egy jatekban es mi nem...
Hogy neked nem jott be, az csak 1 dolog... Attol meg sok mindenkinek total mas lehet a velemenye.
RF-ben es BC2-ben is tetszett a rombolas es nem csak "5 percig volt szorakoztato". :p -
#264 De ha pontosan tudod, hogy milyen volt, akkor miért szeretnél ilyen játékmenetet látni egy BF-ben? Egyszerűen értelmetlen. Persze, szórakoztató, 5 percig, de ez a Battlefield, nem egy muszájból hegesztett kis játék. Több millió embernek kell megfelelni, akik mind-mind mást akarnak, ezért az arany középutat kell megtalálni, amit a BF3-nak sikerült, kivéve a légi harcot. Egy ilyen rombolhatóság teljesen elrontaná, ahogy a BC2-ben is. -
SNICKER #263 nem kell kikapcsolni a szerveren a teamkillt és nem fog senki eszetlenül mindent szétlőni.. -
#262 Hallottam-e valaha a multijarol? :D LAN partykon rengeteget toltuk.
Hatalmas fun volt ezzel a fizikaval a multi. :)
Teljes rombolhatosagnal azt lenne erdemes megoldani, hogy a kor vegeig ne lehessen azert teljesen simara lenullazni a mapot.
Maradjon mindig egy minimalis fedezek.