15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#909 Ha egy átlagosnál jobb jetest szidtok, meg csalóztok, akkor képzelem mi lenne, ha még erősebbek lennének a repcsik... -
#908 -
#907 Szóval ebből a videobol megtudhatjuk, hogy egy kislány a Starbucksból a reggeli kávéja mellett kilőheti a tankomat a tabletjéről. Szenzációs! -
#906 Elnezest, hogy el merek olvasni minden hozzaszolast. :)
Elnezest azert is, hogy meg merem kerdezni a nagy Eugabesztol, hogy meg ohajtja-e venni a jatekot a rengeteg problemaja ellenere is. :)
Es ezt meg szoktam kerdezni mastol is, nem csak kulon veled "szurtam ki" ennyire csunyan.
Amugy, ha azt kepzelted be magadnak, hogy hude nagyon fikazni akartam a velemenyed, akkor tevedsz, mivel tenyleg Balintk valaszai erdekeltek volna a hozza intezett kerdesre. :p -
eugabesz #905 Még is elolvastad az enyémet is,sőt már bele is kötöttél,ami azt jelenti,hogy érdekel. Akkor hogy is van ez?...ebből a leírásból az derül ki,mit szeretnék,szó sincs arról,hogy veszem vagy sem,ez maradjon az én döntésem.
Az szerintem minden játékos ember előtt nyilvánvaló volt,hogy alig lesz több egy BF3 DLC-nél ez a rész,de amit leírtam,-többek között azzal is,-fel lehetne dobni,hogy eladható,vagy Uram bocsá' még játszhatóbb terméket állítsanak elő. Amit szívesen megvesznek olyan emberek is,akik kicsit komolyabb játékra vágynak,mint egy eszetlen lövölde. -
#904 hardcore modban a BF3-ban is csak a leaderre lehet :)
Pl ez is maradjon tovabba lehessen mar squadba invitalni playert,squadot egyedileg elnevezni es legyen squadleader es commander kozti direct voice kommunikacio. -
Gyuszopapa #903 Ingyen BF3: Close Quarters DLC (FREE)
Origin megnyit-redeem kód-és ezt beírni "BF3E3" idézőjel nélkül.
Alap BF3 megléte a követelmény.
Működik,kipróbáltam a haverom accján lesz reggelre meglepi. -
#902 Ha már feature... jó volna ha csak sq leaderre lehetne spawnolni, nem pedig bárkire. Vagy a BF2142-es sq leader cuccok, spawn beacon pl. -
#901 Persze legyenek bombak meg celkoveto raksik a repcsikre,helikre de azert vmi ammo limit lehetne a jarmuvekre is.Ez az agyatlan lovoldozes veluk meg a bombazas (ha lehetne) eleg illuziorombolo.Foleg ha 2 ember javitja a tankot akkor publikon eleg nehez kiloni mert az atlagbirka baszik antitankozni.Max tobbet nem spawnol oda ahol a tank van.Limitalt ammo eseten meggolndolnak a jarmuvesek mire szorjak el a draga skulot. -
#900 5os squad nem szimpi?BF2 egyik nagy elonye volt a 6os squad, a tobbi squad ficsorrol nem is beszelve.Az 5 fos letszam egy ujabb apro lepes a jo iranyba. -
#899 Eddig infók alapján, nem nagyon tűnik többnek ez mint a mostani 3. Akkora mértékű a különbség mint a COD MW és legújabb COD között. -
#898 Mondjuk inkabb az o valaszat olvastam volna. :p
Akkor gondolom ha amiket leirtal nem lesznek megoldva a jatekban, mar meg sem veszed. Ugye? :) -
#897 Abba senki nem akar belekötni, hogy ilyen szőke csajszik mióta BF-eznek? Meg mi ez a baromság, hogy buszon ülve tabletról (ami nem tudom, h a jó életbe fogja futtatni a játékot) lesz bárki aki buszon ülve BF parancsnokot akar játszani? -
Gyuszopapa #896 Én azt szeretném ha nem a tetves játék döntené el hogy most én vagyok a fasza gyerek vagy nem és a tőlem háttal állót(5 méter) ha megeresztem az M60-al akkor az első 30 golyó ne veszzen már el az éterben.
Mellesleg azt már többször észleltem a csodállatos BF3-ban hogy ha az ellent megeresztem és már az első 10 lövésnél nincs találatjelzés akkor már tudom hogy halott vagyok csak sajnos a szervergép épp én kliensemnek nem küldi el az infórmációt mert pistike 1500 méteres headshotja kiszámítása fontosabb neki. -
#895 Ami ugye 6 fő! Felül a leader alatta a team. -
Gyuszopapa #894 Na és a netkód az milyen lesz mert ha ugyanolyan hígfos mint a BF3-ban akkor felejtős vagy majd budget áron 2000-ért veszem meg. -
eugabesz #893 A tank csak 70 tonnás...a másik meg...aimbot ebben is lesz.Talán hamarabb,mint normális,játszható multi. -
Drazse23 #892 És azt is javítsák ki, hogy a 80 tonnás tankal mikor leerszkedek egy domboldalról ne úgy drifteljek közben, mint valami raliautóval.
Továbbá azt, hogy a jetes csipa ne tudjon már egy a fák között rejtőzködő gyalogost precízen homlokon lőni a külső sztatoszférából. -
Drazse23 #891 Hmmm. erről jut eszembe:
C4, Claymore a liflte, rohadtul idegesítő lenne. -
eugabesz #890 Majd én megválaszolom,ha a kolléga nem teszi.
1.Nagy,berepülhető pályát.A helikopter mire belelendül,már veheted is fel az orrát,nehogy kimenj a pályáról.A repülőt,jobb ha meg sem említjük.
2.Igazi kommander módot.Ha ráküldesz egy rakétát,mindegy,hogy azt szépen,előre gyártott módon egy anyahajóról,vagy a földről teszed,majd lesz a járműben megfelelő védelem,ami elhárítja azt.Jah,hogy most azt nem mutatták??Persze,ezért nevezik egy páran paraszt vakításnak.A bf2 altillery-t nem volt ami eltéríthette...ha volt sajátod,aki bemászott a zónába,bizony ott döglött meg.
3.Repülőket....nem,nem ezt a foshalmazt,ami bf3-ban volt,hanem repcsiket,bombákkal,meg célkövető rakétákkal.A bf mégis csak egy járműves játék.
4.Ne akadjak el 3 db fűszálban.
Ha mindezt megcsinálják és a béta is tetszetős lesz,akkor megvesszük.De addig... -
Majd ha lesz Premium Edition féláron, akkor megveszem én is...
Komolyra fordítva szép és jó amit láttunk, de játékot okos ember akkor vesz amikor már kint van és a buta előrendelők töltik fel a gameplay videókat. Abból látni igazán, hogy milyen is a játék, nem egy ilyen forgatókönyv alapján lejátszott jelent után. -
Newfronter #888 A bemutatón igazi multit nem látsz, mert csak a lehetőségeket akarták bemutatni, ehhez az egyik csapatnak bénáznia kell. -
#887 A lifthez csak annyit, hogy szép és jò, de az első naptòl kezdve menni fog majd az anyàzàs a campfest miatt.
-
#886 Varhato is volt, hogy egy "nagy patch" lesz a BF4, de ha jobb lesz a jatek mint az elozo resz, akkor megeri szerintem.
De amugy egy egyszeru kerdes: mit akartal volna ennel tobbet?
Uj motort / jobb grafikat? -
Drazse23 #885 Tomahawk és air support. Fasza, még több übercamp lehetőség.
Öt fős squadok? Miért nem elég a négy?
Jól láttam, hogy a reconnál van a C4? Hogy tölti újra azt? Most mit fognak szólni ehhez a nagy C4 trollok.
De jó, hogy az ellenséges katonák a parkolóban állnak mint a faszent, hogy szépen lelövöldözhessék őket. -
#884 Nos, ha ez egy kiegészítő lett volna a bf 3 mellé akkor még azt mondtam volna hogy oké, mert ez tényleg nem tűnik többnek, mint egy modnak. :( -
#883 Akkor nalad egyszeru a megoldas: vard meg a BF5-ot es vedd meg azt.
Vagy lehet keresgelni hasonlo szintu multis jatekot ebben a kategoriaban. Sok sikert hozza. :)
Amugy elsore kicsit jobb lett minden BF3-hoz kepest: van commander, tobb fizika, nagyobbnak tuno varosi map, "meg epikusabb feeling".
De nem tudok ezektol igazan addig hasra esni, amig nem latom a betaban a jobb netkodot, hallhato lepeshangokat, kevesbe vakito napot, stb - amik az elozo reszben felidegeltek.
Igy is ugy is megveszem, mert nincs mas, de remelem orvosoljak ezeket. -
Livius #882 Szép, szép de miben jobb mint a BF3? Régebben a Modder csapatok hoztak ki ilyen fikarcnyi újjításokat nem a játékfejlesztők! Új a HUD skin, rátoltak a rádió üzenetkre egy kis zajt, de ugyan az az összes csapat hang eddig. Jó, összedől egy nagy épület, lol, ami előre le van scriptelve és így az ég világon sincs semmi ingame renderelve/szimulálva, ahogy eddig se volt, ez nagy teljesítmény marhára. Kb 2 évig a caspian border tornyon tesztelgették hogyan kell össze scriptelni egy ilyen összedőlést.
Nah meg ez a commender, nyomába se ér a BF2 ben lévű funkcióknak, első látásra. De mondjuk érthető is, meg kell hagyni azt a többit a következő BF5 meg 6 részekre is, hogy a következő E3-ra lehessen megint parasztvakítani.
Jah és igen bocs, lesz Spectator!! Jeh, ami már eddig is benne volt a BF3-ban, csak hát azt egy BF4 nevű DLC-be tartogatták 60 euróért a BF3 játékosoknak elérhetővé téve.
"get developer interviews and fan reactions, and see the all-new Spectator mode in action." -
#881 -
janihunk #880 Ja jöhetne már a béta. -
#879 egyértelmű, de szerintem innen már nem tudják elcseszni, az nagy művészet lenne már :D
a végén az a counter attack azért az jóféle -
KaBuTo666 #878 Tetszik ez a pálya, tetszett a bemutató is, de még mindig NEM RENDELEM ELŐ. Bétával játszom, majd ott eldől. -
#877 na most meg én maradtam le :D -
#876 commander mód ment tabletről is, gondolom ezt mutatták meg
s lőn videó:
-
#875 :D Kérdeztél kommenteknél, de nem jött válasz :( -
#874 Kicsit az énekes alapján Offspringnek tűnt de egyáltalán nem tuti :D -
bbdc77 #873 Azt az iPades artillery faszkodást meg nem tudtam mire vélni. Az mi volt? -
#872 Mi ez a szám, ami a levezetőbe megy, nem tudja valaki? -
#870 De le lesztek ti hurrogva :DD -
#869 én eljutottam előtte a wc-ig szerencsére, így én nem :D
a felhőkarcoló odabaszott de keményen... ez előrendeléses lesz erősen