15720
  • Fpocok
    Egyértelmű, hogy az egész prezentáció szépen meg fog koreografálva, ki mikor mit csinál...
    Battlerecorderről egy szó sem volt még szerintem. Ha lesz, esetleg megveszem kuponban.
  • SzinesGeza
    Inkább az a gáz, hogy úgy körbelövik a célt, mint Wilbur Walsh (Bud Spencer) a "Bűnvadászok"-ban. :)
  • otisz111
    A spectator látja mindkét csapat tagjait. Szerintem ezért látunk kéket pirosat vegyesen.
  • [UNQL]Echo
    Ezeket a baseballsapkas katonakat hanyagolhatnak mar,illuziorombolo.
  • tutituti
    mediknek saját medpackja van, meg egy amit eldobhat a többieknek.
  • tutituti
    oké megnyugodtam,van hasalás.
  • tutituti
    nem hallottam hogy lettt volna róla szó,bár most kajáltam úgyhogy lehet említették.
  • kemotox
    Nagyon mérvadó egy scriptelt bemutató :D
  • [UNQL]Echo
    Gondolom ahogy valtogattak a gamerek kozott hol az egyik hol a masik oldalon harcolokat mutatta.Apropo battlerecorderrol ugattak mar vmit?Vagy csak a bullshit megy?
  • tutituti
    Ahogy a spectator se,mert összevissza mutatja az piros és kék jelzéseket.

de van igla,rpg7 viszont csak guggolnak az emberek..Épp a srác át akart meni egy rom alatt és nem tudott.vagy nem tudta a key bindinget,vagy ismét nincs fekvés?
  • [UNQL]Echo
    Komolyan kik jatszanak ezzel ott?Folyamatosan a sajatjaikat lovik.A kommentator meg azt sem vagta hogy akit zoldel jelol a game az a squadmember.
  • adam46
    Ez még pre-alpha, csomó textúra is hiányzik, ahogy látom, biztos a rombolhatóság se 100-as.
  • tutituti
    a side weapon,értsd pisztoly a víz alatt működni fog.Ezzel megvédhetjük magunkat.

amúgy az egész stream most spectatorban megy.Elég sok opció van benne.
  • tutituti
    járművekre metal detector a mine-ok miatt.

a tank agyonlőtte a srácot,nem halt meg egyből.
  • tutituti
    Nem mondtam hogy nem is lesz destruction 3.0 vagy nem is tudom mennyinél tartunk,csak azt írtam le hogy mi volt,hátha valaki nem nézi,akkor informálódjon.

most nem volt nagy hangsúly a rombolhatóságon.(a tornyos jeleneten és a leszakadó talajon kívül.)
  • bakvarnyu
    Ennek már a borítója is fos ezzel a T-1000-es katonával :)Hova kurvult ez a játék tíz év alatt, ebből lassan regényt lehetne írni.
  • szomferi
    szerintem csak demonstrálni akarták gyorsan, hogy mit szeretnének megcsinálni a végleges verzióban rombolhatóság terén, legalábbis én így gondolom, de aztán majd kiderül
  • tutituti
    fussunk neki még egyszer.
    Nézed a live streamet?

szanaszét lőtt a srác mindent és jelenleg nem omlott össze semmi,csak amit scripteltek.

de mint már írtam,pre-alpha.
  • Jaka923
    "A rombolhatóságnak nyoma sincs"

Biztos?
  • tutituti
    + elvileg most jönnek lvlcap-ék.(legalább is gamepodon ezt írják)
  • tutituti
    eddig:
    Lesz spectator,víz alatti úszás.
    Fullos destruction.
    a commander jobban jár ha nem az ipad-del a buszon játszik,mert kb semmit nem ér vele.

A heli pilot keze like-ol mindent :D

Tuti scriptelt a torony összedőlés(szerintem ha elfoglalják a pontot azután jön az összedőlés.)

A rombolhatóságnak nyoma sincs.A gyerek helivel lőtte az óriásplakátot és még csak meg se látszott rajta.
    Mondjuk Pre-alpha még.

Eddig kb ennyit hámoztam ki.
  • adam46
    Tegnapi záró zene, ha netán valakit érdekel.

• tutituti
    kezdődik a livestream!
    http://www.twitch.tv/battlefield?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=www.battlefield.com
  • Bogdogege
    Szar
  • SzinesGeza
    Ő azt is le tudná oltani, nyugodt lehetsz. :)
  • Borg
    Ez all-in volt
  • adam46
    Adjak borotva pengét?
  • eugabesz
    A lényeg benne van,több karaktert nem nagyon érdemelsz...
  • [UNQL]Echo
    Azt jol ertelmeztem, hogy a 64 playeren felul lesz a commander ergo nem visz player slotot a szerveren?Allitolag a spectator modot is visszaigazoltak.
  • kemotox
    Most komolyan belinkelted egy másik ember válaszát? Gratulálok :D
  • Ryder159
    Akkor a Te játékod az ARMA3 lesz
  • Livius
    BF2 után részek óta sem ligában sem magyar válogatottban sem vagyok, pont azért mert BC2-óta egy hulladék a játék, kihasználható funkciók terén. Egyébként bocs ha vannak igényeim, és ezekre rákérdezek. 60 euróért én egy kicsit többet várok el mint egy eszetlen lövöldőzés.
  • attiGT
    Valóban ilyen pocsék az életed, hogy folyamatosan a fikázás jön tőled? Magyar válogatottban játszol? Vagy esetleg magasabb szinten ligákban? Ha nem mi a szarért nem mindegy, hogy rcon pluginek ide vagy oda... vagy hogy IQ nuku emberkék megveszik már most, mert hülyék... ?
    A server oldali hitreg viszont jogos!
  • Livius
    Míg mielött azt hinné valaki hogy a tabletten is fog futni a játék, eláírulom neki hogy logikus gondolkodoással NEM, nem fog futni. Csupán lesz egy olyan app androidon, amivel beléphetsz egy szerverre egyből comanderként, és ennyi, lesz egy térképed és nyomogathatsz, de az életben nem fogsz mozogni FPS nézetben vagy beülni egy tankba.

Szégyen hogy már vannak sok más fórumon, akik ettől azt hiszik hogy faszán alacsony lesz a gépigénye. Kész röhej, hogy ilyen IQ-val megveszik ezt a játékot majd.

Egyébként mi a hír a szerver oldali hitregről ami eddig luxus volt nekik, a publikus unranked szerverfájlokról, szerver oldali fejletségről parancsokban? Lesz time limit, battlerecorder? És mondjuk egy normális autobalance és egyéb ilyen funkció, amit eddig rcon pluginekkel kellett megoldani plusz pénzért, mert minőséget kiadni már nem az ő asztaluk.
  • SergioAmigo
    attól még elfogunk lenni vele ne mond le :D
  • [UNQL]Echo
    A 2011es E3-on bemutatott Operation Metro demozas meg ennel is sokkal gazabb volt,hatarozottan kijelenthetem hogy nem amiatt vettem meg a gamet.Viszont a 2011 nyaran a Gamecom-on mutatott Caspian Border multi video vegleg meggyozott hogy kell a game.
  • Krisztiam #914
    nekem eddig videók alapján csalódás a BF4, pedig előrendeltem a játékot, de most már nem tudom megvegyem-e
    a lövéseknek is olyan gagyi hangjuk van szerintem.. vagy nem jó a fülem? :D
  • adam46
    Szerintem vágd fel az ereidet.
  • Gyuszopapa
    Ez minden?Műholdas ráközelítés van?Játékosok szűrése kasztonként van?
    Ki lehet rugni a commandert ha nem végzi a dolgát van?Mi alapján lehet valaki commander?Régen a jelentkezők közül a legmagasabb rangu volt.
  • eugabesz