15720
  • kemotox
    Így magyarázva minden script:) Tudod jól, hogy nem erre gondolt senki. Be is szarná a gépigénytől, ha teljesen úgy omlana össze az épület, mint ahogy te elvárod. (Persze nem fogod megvenni ezt a szart -persze hogy de-, de azért elvárod...)
  • tutituti
    Those of you wondering about commander mode on tablets: Commander Mode will only support iOS tablet devices including the iPad and Mini as well as Android tablets such as the Google Nexus and the Samsung Galaxy Note
  • tutituti
    Javult a netkód,azt mondja.
  • tutituti
    mai live stream

végre értelmes emberek játszanak
  • tutituti
    Az ohh itt arra utal hogy egymás mellett beszéltünk el ezek szerint.
  • tutituti
    ohh,hát mert sokan hitték (ahogy én is) hogy vagy azért dől össze,mert vége a körnek,vagy mert mondjuk shanghai miatt az amcsik elfoglalták és emiatt.

De ezek szerint nem.

más.
    amikor megláttam a helis részt egyből az ugrott be hogy megcsinálják a Morpheus kiszabadítását a mátrixből :D
  • Czdano
    nagyon pörög a chat, elvileg 9-től stream lesz.
  • Fpocok
    Attól még scriptként dől össze. Csak lehet választani, hogy megcsináljuk, vagy nem. De akkor másról beszélünk. Írás alapján azt értettem, hogy az összedőlés nem scriptelt. Nem is értem, miért van akkor kiemelve.
  • szabi07
    Ha esetleg valakit érdekel a tegnapi multiból egy kis részlet
    ITT
  • tutituti
    Mert jól írja!
    a caspianon a kör végén,magától dől össze ugye az antenna,itt pedig ha akarod felrobbantod azt a négy tartóoszlopot, ha meg nem, akkor nem omlik össze az épület.

Tehát a bf3 torony összedőlés script,mivel nem mi idézzük elő az eseményt,hanem eleve automatikusan történik meg ha keresztebe tett ujjal üldögélünk B-n akkor is.

Míg itt ha senki nem rak c4-et vagy rpg-vel nem lövi halomra a beton tartóelemet,akkor az az épület a kör végéig stabilan fog állni.

ennek annyi köze van a játékmenetnek hogy:
    A. az emeleten lévő zászló lekerül a földre a romok közé(ahogy láttuk)
    B. lesz por vagy nem lesz por,illetve romok és árhullám meg miegymás utóeffekt.
  • determinator
    "Miért is valótlan,az amit állít??" Nem tőlem kérdezted de pl. "Meg hogy menjen tableten, iszonyat kell butítani az engine-t, magyarul jó szar játékot fogunk kapni".
    Ezzel a mondattal bizonyította, hogy csak "böfög" valamit és hogy nem kell rá figyelni.
  • Fpocok
    1. Beszélj magyarul baszki és fejtsd már ki miről beszélsz, mert UGYANAZT MONDOD!
  • SötétBarom
    "Nem scriptelt, mint a torony a caspianen, hanem a játékosok dönthetik össze"

Zu schwer?
  • Fpocok
    Hát te mondtad, hogy az nem is scriptelt.
  • tutituti
    ugye nem akarod hogy leírjam azt,amit már egyszer leírtam?

a "scriptelve van" mondattal dobálózni mint negatívum,a mostani játékfelhozataloknál kb annyi mintha azt mondanám, hogy miért kell játék közben videókat berakni.

durván 4 éve a multiban is van ami scriptelve van.
    ahogy a bc2-ben és a bf3ban is volt.

Én is örültem volna egy bf2 szinthez.de az nem lesz,senki se játszana vele már.

ehhez képest elég sok mindent beledobtak a bf4-be és tudta mindenki hogy a bf3 nem más mint egy előfutár.röviden.
  • SötétBarom
    Ezt nyilván látja a vak is. Miféle barom gondolná, hogy az az összedőlés real time?
  • eugabesz
    Szerintem ez csak álom marad...

tutituti: Miért is valótlan,az amit állít??
  • tutituti
    a vélemény az egy dolog,de minimális utánajárás nélkül valótlant állítani..na az felesleges.
  • Fpocok
    Miután egy script szerint dől össze. Nincs különbség.
    Tudod mi lenne a nem script? Hogy ha minden darab külön este és mindig máskép dőlne össze, de nem erről van szó.
  • Electrickman
    Mindenkinek a véleménye számít,ugyan annyit nyom a latban,mint a tiéd speciel...Ha neki az a véleménye akkor az,neked más,kész.Ezt nevezik fórumnak.
  • tutituti
    a torony úgy dől le ha lerombolják a négy alappillért.tegnap mondták aztán.

Retard,rád meg a kutya se kiváncsi úgyhogy get out!
  • SötétBarom
    Mit nem lehet ezen érteni basszameg? Nem scriptelt, mint a torony a caspianen, hanem a játékosok dönthetik össze.

Alles klar? Vagy nehéz lefordítani mi van odaírva?
  • Fpocok
    Massively destructive environments, the skyscraper that we saw falling down is down to the player and in real time (not scripted)

• [UNQL]Echo
    Pont ezt sikerult kiemelned a sok pont kozul?Ez a legkevesbe erdekes,mi a turot szamit ,hogy scriptelt vagy sem?Azt varod majd minden korben mar iranyba omlik ossze vagy mi.Sokkal erdekesebb eszrevetelek is fel vannak sorolva (mondjuk pre alpha allapotnal nem mervadoak a majdani veglegessel kapcsolatban)
  • Electrickman
    Valahogy el kell adni a játékot,megkezdődött a marketing hülyítés...
  • SötétBarom
    Remek gondolatok, eddig tetszik.
  • Electrickman
    Nekem lenne javaslatom...adják ki a játékosoknak a pálya készítés lehetőségét a bf3-ban,ezt a foshalmazt meg adják el a CoD imádóknak,ők már úgy is hozzá vannak szokva az ilyen fajta lehúzáshoz.
    Na mit szóltok??
  • tutituti

http://pixelenemy.com/e3-2013-battlefield-4-multiplayer-has-nerfed-suppression-5-man-squads-defibrillators-needs-to-be-charged-more/
  • shaddam
    66 játékos a maximum (ugye a 2 komandante) +1080p és 60 fps.
  • kemotox
    Jólvan ügyes vagy, megmontad, boldog lehetsz. (BTW már nagyon régóta ki lett beszélve, hogy ez lesz, azt is leírtuk páran, hogy ez 100% csak script -igen, még én, a nagy imádó is-, de nyilván nem olvasol, csak böfögsz. további jó sértődött vergődést)
  • [UNQL]Echo
    Nem ugy ertettem elsosorban, hogy a tablet hardvere nem birja majd (bar az 1-2 magos tabletek nemtom hogy boldogulnak majd ezzel normalis felbontason + a stream).
    Masik dolog, hogy funkciokban a tabletes es a pc-konzolos commander feluletnek egyeznie kell max a kulso lehet puritanabb.
  • kemotox
    Egy videó streameléséhez nem kell erőmű. Youtube-ot is lehet nézni a gyengébb tableteken is. Amúgy meg szerintem a tabletes commander egyszerűbb lesz, mint az ingame, az csak amolyan "semmirenemjóbónusz,delegalábbvan".
  • Fpocok
    Konzolon is 32v32 lesz. +1-1 commander.
  • [UNQL]Echo
    Az semmi, hogy tableten is menni fog de hogyan lesz streamelve ezekre az eszkozokre a squadleader es/vagy squadmemberek fps nezetu kepe picture in picture?Ezt is a szerver kuldi majd vagy vmi cloud megoldas lesz?Ja es hany magos tablet kell majd hogy ez mozogjon is?
  • dr Kotász
    Igen. Lekéseled a késelőt. Sőt, ha jól megnézed a trailer, lesz counter-M16A3: visszapattannak rólad a golyók és az ellen magát lövi le. Durva lesz :)
  • Fpocok
    Most nézem multis trailert és ha jól látom lesz counter-knife? Meg lehet akadályozni ellenséget, hogy szemből lekéseljenek?
  • SzinesGeza
    "szépen megkoreografálva"?

Azért a széptől ez messze van. :)
  • Bullet
    Mindkettő.
    Lesz egy külön alkalmazás vagy opció a beállításokban amivel kitehető tabletre.
    Lesz egy külön alkalmazás amivel tableten csak a commander mód futtatható.
    Szerintem...
  • Fpocok
    De most akkor hogy fog működni? Csak ilyen buzi tableten lehet majd nyomni, vagy Pcn, az egyik játékos a monitorján?
  • Fpocok