15720
  • Ryder159
    Szerintem csak megszokás kérdése. Havernál leültem PS3-on BF-ezni, hát egy óra alatt kézi fegyverrel nem öltem meg senkit. De jet-el annál jobban ment.
    Tényleg, arról nincs hír hogy négyesben lehet majd egérrel repülni?
  • Fpocok
    Az a baj, hogy még mindig ott van a "gamepaddal szánalmasan lehet irányítani egy FPS-t" dolog.
  • Ryder159
    + Konzonlon is lesz 60 FPS, és 64 játékos.

Annyira jól hangzik minden, amit mondanak, "hogy túl szép, hogy igaz legyen" kategória.
    (a rombolhatóságról meg tényleg leszállhatnátok, k***a unalmas már 2. hónapja ezen veszekedtek)

Más:
    Több videón is feltűnt, hogy nincs killcam. (Recon-dömping lesz, ha tényleg nincs.)Vagy csak én nem látom?
  • Fpocok
  • Gyuszopapa
    Érdekes ez az egész,úgy látszik hogy bizonyos BF3 példányok esetében a lemezre írt játék tökéletes netkód-ot tartalmazott.Így valakinek jó valakinek nem.
    Kb. 10 emberrel találkoztam már személyesen és vagy másik 10-el teamspeek-en meg egyéb beszélgető alkalmatosságon.Mindannyian panaszkodtak az elvesző golyókra és olyan halálokra ami úgy történik mintha villám csapná őket agyon.
    Tehát valami probléma csak van azzal a nyavajás netkóddal.
    Szerintem van és aki ezt nem veszi észre azt csak sajnálni tudom.
    (Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa.)
  • Running
    Köszönjük, másnak is jó most már.
  • Borg
    Nekem semmi gondom a BF3 netkódjával. Csak akkor nem tudom lelőni az ellent, ha elbénázom.

De legalább mindig lesz min röhögni itt :) Miközben én csak élvezem a játékot, itt mindig akad majd valaki, aki eret akar baszni magán, amiért nem ugyanolyan (szar) lett mint a BF2.
  • giornalista

customization options az alfában.
  • Running
    A bétában volt a legjobb a célzás és a sebzés, csak időnként bugos volt, és túl erős volt a sebzés. A megjelenésre javították a bugokat, meg csökkentették 20%-al a sebzést, ami túl sok lett, elég lett volna 10% is.
    Aztán a novemberi peccs után már mindenkinek random sebzése és találata lett. Csapattársamnak pl rendszeresen nem adta be a rakéta találatokat. Le is próbáltuk a szerverünkön és tényleg a teli talált sarokban álló ember sem halt meg, nem sebződött az esetek felében. A golyók közel fele rendszeresen eltűnt az éterben. Így nem lehetett folytatni...
  • kemencebalázs
    A bétát ne is emlegesd,mert sírva fakadok attól hogy mennyire elbaszták azóta!
  • kemencebalázs
    Igen,ebben igazad van,én is ekkor vettem meg a norecoil,meg fulldamage hacket 1000dollárért, azóta már pro vagyok,és egy tárral 30 embert is kinyúvasztok.
  • eugabesz
    Na igen,mikor a béta idején toltuk,mindenkinek csorgott a nyála,hogy Istenem,végre eltalálták azt a kurva netkódot. Aztán,- biztosan kis csíra hamburgerzabálók sírására,- teljesen elbaszták.

Most per-pill teljesen random módon adja a killeket...
  • Running
    Személyeskedés nélkül nem megy? Legalább egyszer, próbáld már ki.
    Battlefield 3 nem lett volna rossz (nekem), ha a beígért fejlesztések nagy részét megjelenésre, vagy az azt követő pár hónapban pótolják és a netkódos csúszkával nem barmolják teljesen szét, az egyébként közel tökéletes hitreget.
    Ezerszer leírtam már, hogy ott untam meg, amikor egy nekem háttal gugoló srác 5 méterről egy tár m16-os skulót és egy tár magnum golyót nyelt el mire meghalt, miközben a netem és a gépem is tökéletes volt a játékra.
  • eugabesz
    De.Miért ne?? Sok olyan ember van itt is,aki látogat külhoni fórumokat,mert érti a nyelvet. Ha itt is,máshol is elolvassa a kommenteket,netalán ott is van hozzáfűzni valója,(mármint a külhoni fórumon) szerintem bele fogja szőni a mi aggódásunkat is a mondandójába. Vagy túl faramuci a gondolatmenet?
  • kemotox
    De ne tőlünk kérd:DDD
  • eugabesz
    Ezzel még én is tökéletesen egyet értek,már nem egy esetben hangsúlyoztam is,-amiért páran leugattak itt is,máshol is,- de ne hazudjanak!! Az a lényeg. Mert ami a bf3 kampányban ment,az minden,csak nem tisztességes magatartás.Olyan nagy kérés ez?
  • Borg
    Nade várjál, mert itt alapvető fogalmi zavarok vannak.
    A BF2 idején még valóban az volt az e-sport, viszont azóta már a topikban siránkozás az e-sport. Tehát él és virul. Nézd csak meg, ennek él ő is, te is... Bárki bármilyen jó játékot jelentsenek be, valamin mindig megy a sírás. Ha van sapka rajtuk azért, ha nincs akkor azért... A lapozást meg tiltja a szabályzat, csak a múltban lehet élni. Mert akkor még minden fasza volt.
  • Running
    Pályatervezőre meg kb semmi esély sincs, mivel a Bf3-nál már elkotyogták, hogy a nagyobb része nem saját tulajdon, hanem licenszelik ők is, így ki sem adhatják, logikusan. Ha mégis terveznek valami hasonlót, az erősen hiányos tervező lesz, vagy az alaphoz mindenki megveheti a hozzá szükséges egyéb tervezőprogramokat.
  • kemotox
    Szívemből beszéltél :D
  • Running
    Nem annak a pár ezer esport rajongónak készítenek millió dolláros játékokat, hanem a többi 7-20 millió public arcnak. Soha nem fogsz kapni semmi extrát már, pont csak annyit, amennyivel újabb srácokat tudnak behúzni.
    A DICE azért csinált 2006 előtt viszonylag jó játékokat, mert övék volt a cég, 2006-tól viszont már az EA tulajdona, és gondolom látható, hogy ez mit eredményezett.
    Szóval teljesen fölösleges olyasmit várni, amit nem fogsz megkapni. Nem azért mert szemetek, rossz emberek, hanem mert az extra munkaidő ami a pluszhoz kéne az nem egyenesen arányos az extra profittal. A nagy hangzatos bejelentések és kérések is csak azért kerültek a játékba, mert megéri nekik, minimális meló, viszont behúznak megint egy csomó régi játékost, ami profit.
    Ez nem egy szeretszolgálat, hanem egy vállalat, amely a termékéért a legnagyobb pénzt akarja behúzni, mivel ez a dolga, ezért működik.
  • Livius
    Nem hülyeség, de értelme csak e-sporta és warokra jó, publikon minek ezt korlátozni. Egyébként a 120Hz-es monitor is előny, mivel a géped és a vizuális megjelenítőd között lesz ekkor a gyorsaságod jobb mint másnak.

Viszont pont az ilyenek miatt, a szerver oldali lehetőségek azok ami miatt hiába lesz spectator vagy balanszoltabb map, ha marad minden szerver funkció olyan low gyp szinten mint most BF3-ban.

Amíg nincs olyan szerverkonfigolási lehetőség mint egy CS:GO, CS:S, vagy épp minimum annyi mint a régi BF2, BF2142-ben, addig marad a játék egy publik hulladék, ami egy évre lett tervezve a játékpiacon, a konzolos kontrolleres hülyegyereknek szánva.
  • kemotox
    Biztos trollok vagyunk, de mi legalább nem lettünk bannolva, és nem gyártottunk utána kapásból 4-5 accot, csak azért, hogy sírhassunk még egy kicsit:D

Amúgy kiszivárgott egy kép az új mortarról, mert hát az is megváltozik. Sokkal fontosabb szerepe lesz, összetettebb lesz a célzás is meg minden.
    Itt a kép
  • Gyuszopapa
    Márpedig amit Jetro mond az nem hülyeség.
    A COD4-ben is léteztek ugynevezett "far play" szerverek.
    Ott ugyanis ha bármit átállítottál a konzolba pl.:fps limit vagy bármit akkor kidobott azzal a hibaüzenettel amit módosítottál a konzolba.
    Ha visszaállítottad eredeti állapotba akkor beengedett a szerver és nem dobott ki.
    Tehát mindenkinek max. 90 fps-e lehetett mivel az volt a gyári korlát.
  • JethroHUN
    Azon kívül, hogy leugattok. Meg is tudjátok indokolni, hogy miért baromság az amit írtam, ha már az előbbi ilyen kibaszott jól megy?

"A legtöbben gyűlölte mindenki" igen, honnan tudod? Jah, hogy te a konzolos 30fps -re gondolsz?

Aullah "És akinek 120hz-es monitorja van?" a képfrissítési frekvencia hogyan jön ide? Vagy te azt hiszed az megegyezik a képkocka/mp-vel? Mert baromira nem.
  • giornalista
    bár ez sem biztos, hogy új infó, de a színezésről:
    - az USA mindig kék, a kínai mindig piros
    - tehát, ha kínaival vagy, akkor a kékek az ellenségek, a pirosak a társaid.

ez szerintem felesleges egyébként, teljesen jó volt így, hogy mindig a narancsra kellett lőni...

a netcode elég érdekes egyelőre. így ránézésre szerintem sokkal több lövés talál és sokkal kevesebbet kell célozni, mint eddig. picit olyan, mint a COD, ahol szinte folyamatosan fent van a hitreg visszajelző, hiába lősz szemmel láthatóan a futkorászó ellenfél mellé.

de talán ezzel lesz a legtöbb munka a későbbiekben, és nagyon nehéz a streamelt spectator mode alapján bármit is mondani.
  • Fpocok
    Még a végén egy normális játék lesz.
  • janihunk
    Alpha Live Multi
  • Fpocok
    Jól hangzik
  • giornalista

- újratöltésnél a tárban lévő lőszer maradék lőszer elvész, az egész tárat eldobod (tehát nem lesz értelme 2-3 burst után tárat cserélni, mert hamar a végére jutsz az ammónak)
    - a tankok egymás után 4-5-öt tudnak lőni, majd hosszú reload következik
    - a hidat valamilyen eszközzel le lehetett úgy zárni, hogy azon tank nem tudott átkelni (nem tudta elpusztítani sem az akadályokat)
    - fémérzékelő kapuk lesznek az épületekben (legalább picit a munkahelyemen érezhetem majd magam)
    - lehet scope-okat tenni a pisztolyokra, úgy tűnik
    - a recon ÉS a support is kap C4-et, úgy tűnik (a gadgetekről sokat nem tudni egyelőre)
    - spectator egyelőre csak PC-re van megerősítve

remélem, volt benne új infó!
  • kemotox
    Hát ez az elmélet aztán kurvakomoly, Ezo-TV-ben hallottad, vagy hol?:D
  • Fpocok
    És akinek 120hz-es monitorja van?
  • giornalista
    na, azért ez toplistás nálam, mármint a butaságok terén...

a PC pont arról szól, hogy nincs FPS limit (azoknál a játékoknál, ahol bevezették, a legtöbben gyűlölte mindenki). plusz ez a magas FPS-nél minden talál c. történet sem állja meg így ebben a formában a helyét.
  • JethroHUN
    De ha már arról beszélünk, hogy mi kellene a játékba. Ami baromi fontos lenne, a játékba kódolva a MAX 60 Fps, hogy ne a géped döntse már el, hogy a lövés talált-e vagy nem. Meg lehet nézni YT-n, van jó pár 1080p videó, full HDba felvéve, megállíthatatlan playerkkel. Még csak nem is célzott lövéseket ad le, kb olyan mintha a levegőbe lőne. De ugye kurva sok fps-sel minden lövés talál...
  • JethroHUN
    Nem értem miért lovagoltok még ezen a rombolhatóságon... Persze hogy nem valósidejű. Előre felvett model alapján történik. Aki ezek miatt sír tegye fel a 3DS Maxot Firepro-val és keressen valami komolyabb már kész robbanás modelt, majd csodálkozzon nagyokat mennyire görcsöl majd a gépe, mire újra kiszámolja más paraméterekkel. Ha meg instant kész akkor meg rájöhetne, hogy nem mindenkinek van 200 ezres i7 meg quad crossfire a gépébe...
  • Livius
    Ez a script inkább olyasmi, hogy ha egy if feltételre true visszatérés van, pl egy rpg találatra, akkor szépen teljesűl az hogy lejátszódik egy felvett előre rögzített összomlás. Magyarúl semmyilen realtime fizika nincs a háttérben, csak előre felvett jelenetek lejátszása. Nah, ez az amitől vicc ez az egész rombolhatóság és fizika, ami ebben benne van már lassan 4 éve.

A netkódról meg annyit, hogy amíg nem jelentik be a szerver oldali hitreget addig ez az egész felejtős. Meg a nagy kérdés hogy mik lesznek a szerver oldali admin fejlesztések. Lenne mit fejlődni a régi BF-ek szerver oldalijához képest még bőven.
  • Beers
    Nem lesz, nem fognak a zsebükből kivenni 1 centet sem.......
  • tutituti
    na előbb olyan gránát volt mintha foszfor lett volna.vagy ez a flashgrenade.De elég mutatós volt.
  • kemotox
    Ha tényleg javult a netkód, és kevesebb lesz a bug, akkor én aszondom, hogy elég is ennyi "újdonság". Így kapnánk egy BF2-t mai "követelményekkel" (Grafika pl meg ilyesmikre gondolok)
    Majd ha lesz béta kiderül minden. Én egyelőre semmit nem hiszek, hiába nem fejlesztő, hanem E3-ra kiment újságíró mondja. Sok ajándékot kapnak ők ott, nem fognak szidni semmit:D
  • tutituti
    Legyen mod sdk.Ebben reménykedek már csak!

project reallity ezen hihetetlen lenne!
  • Smithwarden

- Netkodot "update"-eltek. (Elarulni persze nem akartak tobb infot errol.)
    - Supression lightosabb lett, nem homalyositja el annyira a latast mint bf3-ban.
    - Robbanasoknal a kepernyo bemozgas kisebb, kevesbe idegesito.

Ezek nagy pozitivumok, foleg a netkod.
    Remelem neten is jobb lesz, nem csak az ottani lanon.