Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem is,hogy jó lesz a driver mert az összes 300 feletti becrashel nekem is.Már azon gondolkoztam,hogy lecserélem atira.Amúgy szivesen mindenkinek.😊

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

RatBaG
remélem végre ez már nem fog crashelni folyton...

Per Aspera Ad Inferi.

Smithwarden
Belinkeltem banner ala egy nagyon jol osszerakott BF osszefoglalot Cris99-tol (PH BF4 topik hg). <#eljen>
Aki azt gondolja, hogy semmi kulonbseg nincs BF3 es BF4 kozott, azert lehet megis talalni fog par erdekes dolgot. <#smile>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

scomcomputers
<#finom><#worship>

* Scomcomputers the future of computing!*

ohh a kis friss ropogós driver 😄
Fpocok
Lock and loaded.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Smithwarden
Hali. <#kacsint>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Cris99
Üdv itt is 😄

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

BiG G
igen, elbasztam. elõre 😄

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Originben van.

Dietrich
és ha kinn van az államokba? <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Szabi
vissza ? a jövõbe ? <#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

BiG G
ugyes vagy Szabika, hogy sikerult visszaallitani a geped orajat 😄

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Szabi
<#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

Krisztiam
hát originen az van

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

oneal1
tuti biztos az a délelõtt 10?

!Forza Ferrari!

Nyílt betára hogyan lehet elõtölteni a játékot?

Szintúgy vagyok. 😄 Bár én elõször azt mondtam magamnak, hogy BF4 a minimális újításokhoz képest tuti nem fog kelleni.. Aztán egyre több gameplay meg infokat olvasgatta már megint ugyanúgy vagyok, mint a BF3 megjelenés elõtt. De tuti ezt is kb. a Sascsillag (nem tudom milyen katonai megnevezés) 50. szintjén unnám meg. :/

https://www.twitch.tv/sp1gu

kemotox
Jólvan elõbb tanulj meg olvasni, és utána próbálj meg flegmulni. Különösen ajánlom a "minimális" és a "nincs" szavak közötti különbség tanulmányozását. (Ugyanígy tehetnél a "legtöbb" és a "mindegyik" szavakkal is.) Ez a "jaj én nem fórumozok egész nap" szöveg meg azért gáz, mert te ugyanúgy válaszolgatsz állandóan, azok után, hogy a múltkor kiosztottál, hogy miért válaszolgatok starfarernek...

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Krisztiam
már csak 18 óra és béta 😄D
ha jó lesz megveszem, ha nem akkor nem adok ki rá pénzt 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Egyrészt írtál egy bõdületes marhaságot, és egy hibás érveléssel úgy próbáltad igazolni, hogy egy attól teljesen független olyan dolgot mondtál, amivel a legtöbb ember egyetért.
Másrészt ha valóban nem látod a különbséget a konzolos és pc-s grafika között, akkor a pc-s low és full grafika között sem tudnál különbséget tenni. Olyan mintha egy ember, aki nem tudná megmondani hogy az elõbb friss hugyot vagy vizet ivott volna azt mondaná hogy a 2006-os Gere-féle villányi bár finom, de hol van a régi jó borokhoz képest. Remélem tudtam segíteni. Elõre jelzem, hogy majd csak késõbb tudok visszanézni, emiatt kénytelen vagyok újfent elnézésedet kérni.

kemotox
Húú micsoda wall of text, de inkább válaszolhatnál értelmesen, mert tényleg nem értem milyen ellentmondásra gondoltál...

Szíves elnézésed kérem, hogy nincs idõm egész nap a fórumon lógni, de örömmel látom, hogy neked annál több van. Hiszen hozzászólásaiddal rendre csak építed ezt az amúgy is remek közösséget, szóval le a kalappal és csak így tovább! Természetesen az, hogy más értette hogy mire gondolok, nem jelenti azt hogy te hülye lennél, vagy szándékosan értetlenkednél, épp ellenkezõleg: mi vagyunk itt legtöbben hozzád nem fogható bamba gyökerek, és megtisztelsz minket, hogy hatalmas bölcsességeiddel elárasztod sötét elménket. Maradok továbbra is a legnagyobb csodálód!

kemotox
Igazából nézd meg hogy mire válaszoltam és utána ugass hogy kinek milyen a stílusa.. meg te is elég kedvesen szoktál írni úgyhogy pssszt kis álszent kétszínû.

Igazából felhagyhatnél ezzel a stílussal.
kemotox
Pedig nem baromság, picsogtok, mint a kislányok.

JethroHUN
Aki szerint az összes játék egyforma grafikailag PC-n és konzolon. Annak nem nagyon van joga picsogásnak nevezni amit írok. Gondolkozz mielõtt leírsz valami baromságot máskor.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Nem lepõdöm meg, csak szeretem minden alkalommal eldúdolni nekik az egy-két-há! A... kezdetû dalt ezért a gyakorlatért.
ennyit
Na,mára csak ennyi akartam. <#action>
Bennarba ki is lehetne tenni : Mielõtt teleokádnád a fórumot ezt olvasd el.Nem lenne 1000 hozzászólás ugyan az.
De nem értem ezen miért lepõdnek meg az emberek, már vagy 6 éve tolják a DLC bullshitet a kiadók, COD is, Dirt 3 stb stb, ilyen lett a játék ipar, nem fog változni már.

A teljes játék, a postponed contentként tálalt DLC-kel együtt annyiba fog kerülni, még picit többe is.
Akkor nem veszed meg😊 Vagy prem nélkül, senki nem kötelez rá, érdekes én is tudok BF3 prem nélkül.

BF4 15nap béta+BF3 15nap lehet meg se kell venni,mert ráunok a harcra.<#schmoll2>
DICE javára legyen írva,hogy engedik kipróbálni.Hálás is vagyok érte.Nem úgy mint a többi köcsög kiadó pl. : SEGA <#duhos2>,nem engedi tesztelni ROME II-t.És lám-lám a / én is / a sok fan úgy is megveszi aztán 2 óra játék után meg uninstall.Ez volt az utolsó TOTAL jaték megvétele részemrõl.Jó,tudom vegyek 250k-ért új gépet.Ez igaz.Bár a BF3
folyékonyan fut.Akkor a Rome miért nem?Na mindegy.Többet nem veszek játékot tesz nélkül.Akármennyire is nagy név.A tesz nélküli játékkiadók farkát meg kapja be egy fogaskerékpár.
kemotox
Csak annyi a probléma, hogy nem annyiba kerül... Amúgy meg nem is kötelezõ megvenni. Nemtom mit kell ezen állandóan picsogni.. Nem tetszik, ne vedd meg, ennyi az egész...

JethroHUN
Akkor kapcsold ki a felolvasó programodat. Attól, hogy nem fogadod el, ez az igazság. 20e Ft baromira sok lesz ezért a játékért.

Gondold el milyen jó lesz nekünk ezt végig hallgatni még 1000 szer, mert minden szerencsétlen most ezt irkálja minden fórumra😊

Így leglább meg tudum keresni a BF3-BF4 minõségi különbségét.El tudom képzelni,hogy a régi kicsi motort /ami a legjobb robolhatóság szempontból jelenleg / csak felpolíroták és hoppá már el is tudják adni mint vadi új motort.A játékért beszedik a teljes vétalárat,pedig egy pályacsomag árát éri csak talán.Mivel a pályák újak.
Egész jól meghozta a kedvemet a háborúhoz ez a sok bemutató.El is kezdtem a BF3-mat ismét feltelepíteni a gépemre.
JethroHUN
jaaa hogy ma nem elseje van. auu. Akkor mégis csak be megyek elõadásra... <#ticking>

Macro egér egyébként sok helyen bannolva van, PB észre veszi. Meglátjuk a BF4-ben tesznek e ellene valamit.

Magam részérõl is nevetségesnek tartom, hogy kontrollerrel lehet ugyanolyan szinten fps-t játszani, mint egérrel, de az viszont vitathatatlan, hogy megvannak a maga elõnyei a konzolnak is.
BoneDragon
Nembaj neked ott lesz kontrollerrel (<#banplz><#banplz>) egy multiplayerre kihegyezett fps.

Jah, csak a macrozásnak, amit szinte minden harmadik ember használ 0 az esélye, hogy lebukik.

Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.

Ez a csaló téma közel sem ekkora probléma PC-n. Ha belefutsz egybe, átmész másik szerverre.
Meg mondjuk nem kell 64-es metron játszani 😊
Nem kell ott maradni a szerveren, vannak felügyelt szerverek is. Amúgy is PC-n az igazi a BF.
Hát csak annyi, hogy alig lesz grafikai különbség, ellenben nem lesznek csalók.

Hiába lesz jobb a grafika, a késõbbi BF-eken, (BF5 BF6.) ha csalók ellen játszol és teljesen el van cseszve a játékélmény.

Hiába van egy gyönyörû szép barátnõd, ha pocsék az ágyban, mellesleg még buta is.

Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.