15720
  • Fallingstar
    Nalam a game! Koszi pc guru:-)
  • oneal1
    olvastam, hogy már valakinek lehetett előtelepíteni originből.

nekem továbbra sem megy, másnak esetleg?
  • adam46
    Ez szomorú, akkor úgy látszik mégis csak késik. Köszi az infót. :)
  • Hecker007
    Most hívtam fel őket, nem kapták meg még, elvileg holnapra érkezik meg, de ezt se mondta 100%-ra, holnap után viszont biztos hogy át lehet venni, tehát a startra elvileg meglesz. Mondjuk jó lenne előtte letölteni hogy ne 1.-én kelljen :/
  • vg
    Össze vissza csacsogsz, fingod sincs az egész témáról. Te a flash szarságról beszélsz, amivel másolt játékokat lehet futtatni, akár live alatt is. Ha szarul írod ki, akkor az is azonnali bukó. De rgh-s géppel nem tudsz menni live-ra mert azonnal levágják, lévén más programok is vannak a memóriában, noha azzal valóban lehetne csaló programokat futtatni bf4 alatt. Tényleg nincs kedvem ilyen szintű hülyeségre.
  • kemotox
    És az MS nyilván nagyon boldog és ürül neki, hogy a fél világ csúnya verziós ringyózzal tolja, stb stb. Minden feltörhető, ha azt hiszitek, hogy nem így van, akkor nagyon naívak vagytok.

Warezzel is ugyanez ment konzolnál... Ahhoz képest minden konzolos ismerősöm warezolt játékokkal tolja neten. Érdekes. Meg a "kicsipeltetés" is biztos PC-n szokott előfordulni, és nem konzolnál.
    Az meg, hogy "igyekeznek kontrollálni" semmit nem jelent. És ha igyekeznek? Ez nem jelenti azt, hogy be is jön nekik. Max egy ideig.

De most már tényleg végeztem.
    (vg természetesen a szokásos sablonszövegekkel jön már csak, tipikus vergődés mikor már nem tud mit írni az ember :DD)
  • Nagydög
    "Miért, szerinted a PC-s nagyfejek széttárt kezekkel hagyják, hogy mindent hackeljenek?"

Nincsenek PC-s "nagyfejek" ilyenforman. A PC (alkatresz!) gyartokat kicsit sem erdekli, hogy milyen szoftvereket hasznalnak a userek. A konzolok viszont kifejezetten jatek es szorakoztato platformnak keszultek, a rajtuk futo szoftverek utan pedig royalty-t fizetnek nekik a keszitok, igy ok nagyon is igyekeznek kontrollalni, mi futhat a hardverukon.
  • vg
    Teljesen igazad van, minden szavad úgy van. (lol)
  • kemotox
    Meg értelek, nekem se lenne, ha nem lenne igazam.

Out.
  • Fallingstar
    En is jatszottam fpst konzolon es nehez. Egerel jobb:-)
  • vg
    Nincs kedvem ilyen hülyeségekhez, ne hari.
  • SötétBarom
    Max annak irányíthatatlan, aki balfasz. Még PC-n is lövök neked 0,7 körüli K/D-t egerek ellen boxos kontrollerrel.
  • kemotox
    Jaj egy konzolos akit megbántottam :D Na majd meglátjuk. Miért, szerinted a PC-s nagyfejek széttárt kezekkel hagyják, hogy mindent hackeljenek? Vagy amikor rendőrségi honlapokat meg ilyesmiket törnek fel a hekkerek?
  • Nagydög
    Kizartnak epp nem tartom, de valoszinutlennek igen.

Egyebkent ha jol latom, a DICE megcsinalta a hazifeladatat, es most a jatek koncepcion dolgozott, nem az enginen. Valahogy normalisabbnak tuno terkepeket, es felszereleseket velek felfedezni a videokban.
  • Fpocok
    Szerintem ezen ne veszekedjünk. Konzolon valóban sokkal kevesebb a csíter. Viszont irányíthatatlan is, szóval az a sok jó dolog semmit nem számít, mert ez teljesen nullázza.
  • vg
    "Biztos". A sony és ms szétteszi a kezét, és az ég világon semmit nem fog tenni ellene. Jó vicc. Látszik soha nem volt konzolod. Nem is baj.
  • kemotox
    Biztos, hogy egyszer meg fogják oldani azt is. PC-n is fel tudnak már törni mindent. Pedig PC-n is vannak védelmi dolgok, és az is egy ismeretlen struktúra volt anno. Csak idő kell hozzá.
    Warez se volt nagyon régen, de mióta annyira elterjedtek a konzolok, már egyáltalán nem ritka, hogy egy-egy játékot többen szednek le torrent oldalakról konzolra, mint PC-re.

Most már csak a "nincs csalás konzolon" szöveggel tudják magukat áltatni az emberek, de szerintem ez se fog sokáig tartani.
  • vg
    Ha meg is törik a gépet, kizártnak tartom, hogy tudjál futtatni csaló programot a konzolon live illetve pns mellett. Fellépés előtt egyből kilövik.
  • Kandurex
    ahhoz magát a konzolt kell megtörnöd, de még abba se vagyok biztos, hogy teljesen elég, jól kell ismerni hozzá az adott struktúrát,...bár így, hogy közelebb lett hozva a PC -hez, talán esélyes lehet, de az nem most lesz
  • Gyuszopapa
    "csalómentes játéktér"
    Hát hogy ilyen közel kerültek a pc-hez hasonlóságban a nextgen konzolok inkább hajlok arra gondolni hogy még könnyebb belepiszkálni a dolgokba.
    Nem kemény csalásra gondolok mert az feltünő,(az okosok sem feltünőt használnak pc-n,hülyék lennének)már elég ha megpiszkálják a sebzést egy kicsit már is isten vagy a többiek felett.
  • Fallingstar
  • Fpocok

• vg
    pc-s high beállítás, 64 játékos, 900-as felbontás, átlag 60fps, csalómentes játéktér... helló!
  • Fpocok
    Itt egy PS4es Geronak is :D Jól néz ki.
  • oneal1
    Az fasza...nekem azt irja meg h nem jelent meg, szurkes az ikon az originben
  • Vadnokedli
    Hát ez elég gáz
  • HeadHunter86
    GT Review
  • Fpocok
    +frame számban is sokkal jobb a PS4.

• Fpocok
    The Xbox One version of Battlefield 4 is currently rendering at 1280×720, while the PS4 is natively rendering at 1600×900.

hehe
  • Szabi #5369
    magyar boltba meg 9500 pénz :D
  • AnarchoiD
    akit erdekel : bf4 53 usd-er (11-12k penz) regiofree

intkeys.com
  • Lamellus
    Nem tudom mikor indult, de tegnap már lehetett tölteni.
  • oneal1
    originben mikortól van előtöltés? vagy van egyáltalán?:)
  • Hecker007
    Na asszem ki se fogok szállni az A10-ből meg a Su25-ből
  • RatBaG #5364
  • adam46
    Én is, mondta az eladó, hogy őket megverik, ha holnap nincs ott. Annyi embernek mondták, hogy holnap biztosan ott lesz. :)
  • kifli
    irány a virágbolt :) RLD!!!
  • szomferi
  • kill3r21
    Akkor amikor vettem akkor igen!

Nah látom megjött a rendes virágbolt újratöltve :D
  • Vadnokedli
    45 ért már lehet kapni 660 at. De én nem tudtam hogy ennyi volt az árrés a kettő között.