15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
Gabbana #5438 beatles fej logos /tipper/ : keversz valakivel, de sebaj, itt lép életbe az aláírás
amúgy meg , lehet hogy nekik jobban megy, de kötve hiszem, hogy pont ugyanolyan hardverük van mint nekem, ua szoftver összeállítással, tehát mégiscsak reveláns hogy kipróbáljam a saját gépemen, nem? -
#5437 Kedves starfarer, ha nem troll only üzemmódban lennél, hanem olvasnál is, akkor láthattad volna, hogy már néhányan beírták, hogy sokkal jobban fut, mint a béta:P -
#5436 Ja, ez nem az enyém, facebookon linkelte az egyik magyar webáruház :)
Nekem a CDG hozza, havernak is kellett rendelni, szal két Limited Edition fog várni holnap minket délelőtt. -
Gabbana #5435 A tört amúgy már települ, kiv vagyok, mennyivel tud több fps az engine a bétához képest, mekkorát hazudott most a dice -
SergioAmigo #5434 gagyi hatású a doboz azé az hittem szebb lesz -
Kvg #5433 Mit vársz, hogy egy M1911 is lesz a dobozban? -
SergioAmigo #5432 Ennyi? kicsit jobbra számítottam :( -
#5431 Jaja, tuti menni fog azzal a konfiggal rendesen. Nekem a ramomat kéne bővítenem mert a 4gb már elég kevéske, csakhát eléggé felmentek az árak ahogy elnéztem. :/
Am kipróbáltam a test rang-et ott is 60-70 közti fps-m volt, 1x-1x jött egy fps drop kb 50-re leesett de max fél mp-ig. :) -
gstup #5430 Rendben.Ma-holnap meglesz a játék.A single player részt is csütörtöktől lehet játszani (Európában nem vp vagy milyen móddolással.)? -
Nagydög #5429 Majd referalj rola, legyszi! Centire ezem van nekem is, es bar egyelore nem akarom megvenni, lehet, kesobb majd akciosan... -
#5428 És meg sem vettem, csak jóval később, baráti nyomásra :D -
Landor #5427 Aullah ezt az antiBF figurát beadtad emlékeim szerin BF3nál is :DD -
#5426 Elég nagy a hited :D -
#5425 -
#5424 Vedd meg aztán jó lesz! -
gstup #5423 Ez örömteli számomra :) .Nekem talán valamimel jobb konfigom van(i2500k,560ti,8gb 1600hz ram).Szóval lehet nekem is lesz ennyi fps-em :) . -
#5422 Felraktam vpn-t, elindítottam a kampány módot, auto-n mediumra rakta fullhd-ban, így volt 60-70fps-em. Sajnos kifagyott annál a pontnál ahol először találkozol a csapattársaiddal, nem tudom miért. Visszatérve az fps-re számomra ez elég korrekt, bár nyilván single player kevésbé zabálja a gépet int amikor egy teli 64-es szerón játtszik az ember online. 13.10 beta 2 driver van fent. -
mester1987 #5421 Milyet ugrottak a tetőről a társaid xDDD
Ez tuti nem bug :D -
#5420 Már megint magaddal beszélgetsz, mint a vicc topikban?:) Már a klántársaid is kiutáltak (akikkel mellesleg szervert béreltek ehhez a szarhoz:P), vagy miért nincs kivel beszélgetned?
Reg dátum, aláírás, ugyanaz a szöveg, stb stb. Még mindig nem sikerült megtanulnod a dolgot. -
Gabbana #5419 Seggfejcifugeci : király név :DDDD
Amúgy az utolsó mondatotad nem értem, mire írod, de a többiben egyet kell hogy értsek. Örüljünk ha nem lessz rosszabb a 4es, mint a 3as, olyat kár feltételezni, hogy job lessz. A dice nem azért dolgozik, hogy letegyen valamit az asztalra, hogy jobbat csináljon mint az előző rész, hanem, hogy megkopassza vakokat, és az elvakultakat.
Vegyen mindenki vpnről, indiából,harmadáron, ahogy én, azt majd rájönnek, de amíg teljes áron megveszitek a szart, addig csak magatokra vethettek. -
nortsen #5418 Bármit is írnak, nem hiszem, hogy megtorlás a vége. Nem éri meg.
Csakúgy mint BF3-nál.
-
#5417 Valakinek van mentése a tashgar pályán annál a nagy gátnál? Meghaltam és mikor újratöltené error-al asztalra dob. Egyszer már újból kezdtem azt a részt azzal az opcióval h replay missions és kiválasztottam az utolsót, de az sokkal korábbról indul és kb fél-1 óra volt emgint mire eljutottam a gáthoz, megint meghaltam és megint újratöltésneél bf4.exe leállt. Fog a halál mégegyszer elmenni odáig.
Skidrow-os al mentem elejétől kezdve, most kipróbáltam a reloaded cracket és ez is lehal pályabetöltésnél, még hamarabb ráadásul... -
Fallingstar #5416 bf4 single player live stream tőlem
http://www.twitch.tv/lolhutv
lehet kérdezni közben -
radical #5415 ha start előtt szeretném kipróbálni a singleplayert akkor mit kell csinálni?
VPNen keresztül kell beíni a kódokat vagy simán beírhatom és csak az indításnál kell VPN? -
mester1987 #5414 Nézd meg az EA/ DICE fórumát ott biztosan írnak róla. -
#5413 Én úgy tudom, hogy azokkal nem csinálnak semmit, csak akkor van ejnye-bejnye, ha így trükközöl az árakkal és olcsóbban vásárolsz. De ez nem tuti, hogy így van. -
#5412 Valakinek van valami hivatalos közleménye arról ,hogy mit kapnak azok vagy mit várhatnak azok akik vpn-en aktiválva már játszanak Európából ? -
nortsen #5411 Semmi baja, ugyanúgy fogja tolni, mint te meg én, csak előtte elsírja magát. -
Nagydög #5410 "Meg a "kicsipeltetés" is biztos PC-n szokott előfordulni, és nem konzolnál"
Miert nem fordul elo PC-n kicsipeltetes? Azert mert nincs benne semmifele hardveres vedelem. Te ellenben a PC-s nagyfejekrol kezdtel hadovalni, mikor arrol volt szo, hogy az MS es a Sony nem nezi tetlenul a konzolaik feltoreset, es 3rd party szoftverek futtatasat, ezert nem valoszinu a cheaterek elszaporodasa a konzolos multi gamekben. Es nem, annak sincs semmilyen koze az ugyhoz, mennyire lelkesedik az MS a feltort Windowsokert. -
mester1987 #5409 Ezért kell konzolra majd egér :) -
#5408 neked mi bajod?:D -
#5407 na beindult az előtöltés originben.
a single player az menni fog egyből vagy arra is várni kell az időpontig? -
#5406 Már nem azért starfarer, de tényleg nem akad el a tank... Sőt nekem már a 3ban sem nagyon akadt el, arról nem tehet senki, hogy valaki túlságosan balfasz ahhoz, hogy kanyarodjon egy picit :)
És te várod már a megjelenést? Vagy VPN-el már tolod? Szerveretek megvan már ehhez a szarhoz? -
Seggfejcifugeci #5405 Pár nap és végre megjelenik ez a hibátlan, bugmentes csoda, amiben annyi minden változott a 3hoz képest, hogy ijahh. Pl már van rendes fizikai motor, amivel a valóságnak megfelelően nem akadok el az 50 tonnás tankal, a 3 kilós bokorban. Végre nem fog driftelni a vadászgép, és át is esik, mint a 2ben! És még sorolhatnám! Örvendjünk testvéreim! Örvendjük, a minden sallangtól mentes, és nem arcra menő, meg ki mennyire nyalt be alapon döntő házigazdának is! -
Fallingstar #5404
köszi PC Guru:) -
#5403 Megrendeltem players.hu-ról de imádkozom, hogy tudjak vele normálisan játszani, mint BFel:
i5-3450 @ 3.10 GHz
8GB
HD 7870 -
#5402 Jobban néz ki, mint vártam -
#5401 én azt várom, hogy gmg-n végre legyen euróba is és ne csak fontba :D -
#5400 Van itt valaki, aki digitális verzióban vesz alap játékot, és prémiumot? Honnan érdemes? -
#5399 személyes átvétel volt?