Emeli díjait a Magyar Telekom
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"de kiemelik, hogy a díjszabás-módosítás nem a 2012 júliusától bevezetett új távközlési adó fogyasztókra történõ áthárítását jelenti."
persze, hogy ez nem az, azt majd késõbb vezetik be...
Ahol lakom csak ez van, még a qwa digi sem jelentene megoldást mivel ide csak telefonvonalon biztosítana netet nekem. Persze 2 utcával arrébb már ezerrel nyomulnak.
persze, hogy ez nem az, azt majd késõbb vezetik be...
Ahol lakom csak ez van, még a qwa digi sem jelentene megoldást mivel ide csak telefonvonalon biztosítana netet nekem. Persze 2 utcával arrébb már ezerrel nyomulnak.
http://pspfilez.extra.hu/
De az eu pont csökkenteni akarja a díjakat lásd roming díj csökkenés. Persze egy ilyen extraprofithajhász cégtõl mit is várunk emeli a vezetékes telefon díjait. Ki használ még otthon vezetékes telefont ezek után? Ennél a cégnél volt egyedül kapcsolási díj nem tudom van e még. (mintha még mindig kézzel kapcsolnák a számokat). Magyarországi leányvállalatból szivattyúzzák ki a pénzt külföldre. Azt hiszik itt mindent meg lehet tenni. A külföldön ért kárukat itt akarják kifizetni.
Parhuzamosan a minoseg szintjet is emelhetnek, ahogy azt mar 10 eve megkellett volna tenniuk. Persze rengetegen mennek/mentek at ez miatt masik szolgaltatohoz.
Azokat sajnalom akiknel mas "szolgaltato" nincs. :(
Azokat sajnalom akiknel mas "szolgaltato" nincs. :(
azok is emelnek ha jól emlékszem
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Hát valamibõl szegény zsidóknak is meg kell élniük :)
LZ forever
Nálam az a helyzet hogy pont szeptemberben jár le a hûségidõm, megyek is át a digihez.
Nem hát... :D hogy rohadna rájuk a parlament.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem csapta be. Ráfogta a kormányra, ahogy a kormány is mindent ráfog az EU-ra.
Amúgy meg, ki az akit ez meglep? Ha tehetnéd, te is másra terhelnéd.
Amúgy meg, ki az akit ez meglep? Ha tehetnéd, te is másra terhelnéd.
Telenor volt a legjobb arc, hatályba sem lépet a telekomadó és már elõre emelte az árait, természetesen a kormányra fogva :D az egyszeri népet be is csapta elég szépen.
Na így mingyàrt nem bonthatja fel senki a szerzödését amin hüség idö van. Jól ki van ez talàlva. Köcsög Viktor.
往前看同志
És persze van is olyan aki ezt megeszi mi? :-)