8
-
#8 Ed O'Neil hangját cseréljék ha ennyire akarják, nekem is szokatlan volt az elején, de annyira azért nem rossz. Tény hogy Csuja Imre valahogy jobban hozza a színész "formáját" viszont a sorozatban a "homároknak" jó volt a szinkronhangja sőt a latin dögös feleségnek is rendben volt. Egyébként ezen az újraszinkronizáláson meg sem lepődök, hiszen ők kezdték el a Bud Spencer-Terence Hill filmeket is újraszinkronizáltatni. Bujtor azóta is forog a sírjában :( -
#7 Az új szinkronnak örülök, de ez a címválasztás szánalmas. Tényleg idáig süllyedt a magyar televíziózás? Egy ezer éves sikersorozat címét akarják meglovagolni? Eszméletlen. -
#6 A cím borzalmas. -
#5 Nem egyszer volt már ilyenre példa. Van, amikor olcsóbb saját szinkront készíteni a jogdíjak miatt. -
carville #4 Hááát nekem is fura volt először az új szinkron Ed "Bundy" O'Niel esetében, de aztán megszoktam, mert ehhez az öreg karakterhez jobban illik.
A cím csere viszont már felháborító, dehát meg se próbálok inkább lepődni. Az Armageddon 3-nál még így is jobb... -
winnie #3 Teljesen logikus, hogy inkább többet fizetnek érte, minthogy olcsón megkapják. -
AZTA #2 Az a kérdés hogy úgy is fog-e beszélni mint anno Al-ként, mert Csuja Imre ha csak úgy simán beszél rá se lehet ismerni arra a bizonyos hangra. :D Egyébként meg én örülök neki. :D -
syn7h37ic #1 Egy nagy lóf@szt! Nem akarta a retekluk megvenni a szinkronos verziót, ezért is szinkronizálja újra, mint mindent "jó" szokása szerint.