Szekeres Viktor

Újszinkronizál az RTL Klub - Al Bundy miatt

Az RTL Klub úgy véli, hogy Al Bundy karaktere miatt nézői csak Csuja Imre hangjával fogadnák el Ed O'Neilt, így a csatorna újraszinkronizálta a színész legújabb sikersorozatát.

Az Origó információi szerint azért készült új szinkron az HBO Comedy-ről már ismert Modern család című sorozathoz, mert az RTL Klubnál úgy gondolták, hogy Ed O'Neil magyar hangja csak a színészt már az Egy rém rendes családban is szinkronizáló Csuja Imre lehet. Ez azonban nem azt jelenti, hogy csak a sorozatban eredetileg O'Neilt szinkronizáló Barbinek Pétert cserélik le, hanem több magyar hangot is - csak annyi biztos, hogy Kerekes József megtarthatja a karakterét.


Az népszerű komédiasorozatot, mely jelenleg a fiatalok körében egyenesen Amerika legnézettebb szériája az Agymenőket is megelőzve az RTL2 fogja bemutatni az ősz folyamán. Ráadásul a hangok lecserélése mellett a csatorna még a széria címét is megváltoztatta, így nem Modern családként, hanem Egy rém modern családként kell majd keresnünk a hazai műsorújságokban a Modern Family-t. (A címcsere egyébként nem olyan szokatlan a hazai tévés piacon, hiszen a Weeds Nancy ül a fűben és Spangli címen is fut, a The Middle az egyik csatornán A semmi közepén, a másikon Családom és egyéb emberfajták, a TV2 pedig pár napja mutatta be Összeesküvés címen a VIASAT6-ról Az eseményként ismert scifisorozatot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • öregharcsa #8
    Ed O'Neil hangját cseréljék ha ennyire akarják, nekem is szokatlan volt az elején, de annyira azért nem rossz. Tény hogy Csuja Imre valahogy jobban hozza a színész "formáját" viszont a sorozatban a "homároknak" jó volt a szinkronhangja sőt a latin dögös feleségnek is rendben volt. Egyébként ezen az újraszinkronizáláson meg sem lepődök, hiszen ők kezdték el a Bud Spencer-Terence Hill filmeket is újraszinkronizáltatni. Bujtor azóta is forog a sírjában :(
  • Narxis #7
    Az új szinkronnak örülök, de ez a címválasztás szánalmas. Tényleg idáig süllyedt a magyar televíziózás? Egy ezer éves sikersorozat címét akarják meglovagolni? Eszméletlen.
  • Zombee #6
    A cím borzalmas.
  • Zombee #5
    Nem egyszer volt már ilyenre példa. Van, amikor olcsóbb saját szinkront készíteni a jogdíjak miatt.
  • carville #4
    Hááát nekem is fura volt először az új szinkron Ed "Bundy" O'Niel esetében, de aztán megszoktam, mert ehhez az öreg karakterhez jobban illik.
    A cím csere viszont már felháborító, dehát meg se próbálok inkább lepődni. Az Armageddon 3-nál még így is jobb...
  • winnie #3
    Teljesen logikus, hogy inkább többet fizetnek érte, minthogy olcsón megkapják.
  • AZTA #2
    Az a kérdés hogy úgy is fog-e beszélni mint anno Al-ként, mert Csuja Imre ha csak úgy simán beszél rá se lehet ismerni arra a bizonyos hangra. :D Egyébként meg én örülök neki. :D
  • syn7h37ic #1
    Egy nagy lóf@szt! Nem akarta a retekluk megvenni a szinkronos verziót, ezért is szinkronizálja újra, mint mindent "jó" szokása szerint.