7
  • Zoliz
    #7
    Elképzelem, hogy egy hatósági ügyintéző hölgy röhög egy-egy szerelmi vallomáson amit lehallgat..
    Sajnos szánalmas, de valós tény, meg akarnak figyelni minket.
  • TARTYOM
    #6
    Az a poén, hogyha van fegyvertartásid törvény szerint pofán lőheted az elsőt aki bejön, az igaz hogy utána 12 en lőnek rád de na :D
  • Sliders
    #5
    Szerintem hívjuk CTU-nak :D ez jobban hangzik. A Fidesz is a 24 sorozatból vette ezt a hangzatos nevet. Hiába na ragad az amerikanizmus. :)
  • Tetsuo
    #4
    Te nagy esz! Szerinted gyurcsotany idejeben nem igy volt? Es pl. USA-ban a CIA-nek milyen jogkore van? Hallottal rola? Raadasul demokracianak hivjak.
    Igen. hazugsag, ugyanugy, mint az okori demokraciak, amelyek rabszolgasagra epultek.
  • god25
    #3
    Ez nálunk pontosan a TEK. Fidesz bigbrother mindent lát és hall, illetve az alkotmány (vagy mi van nekünk:) )felett áll. Bárkiről, bármikor infót kérhet, rátörheti az ajtót, bírósági engedély nélkül. Éljen soká' a fideszocializmus!
  • Chakotay
    #2
    "Demokrácia,a jól álcázott diktatúra"
  • kvp
    #1
    Magyarorszagon pl. nem kell kerelmet kuldeni, mert a szakszolgalat gyujti az adatokat nem a szolgaltatok. Ez egyreszt azert jo, mert a szolgaltatoknak nem kerul penzbe az adattarolas, masreszt nem kell kiadni a megfigyelesek szamat. Nallunk csak a birosagilag jovahagyott kerelmek szama lehetne publikus, de meg x+1 modja van a teljesen legalis megfigyeles elrendelesenek. Hozzateszem, hogy amerikaban is azon dolgoznak, hogy teljesen tavvezerelheto legyen a rendszer, tehat emberi (es szolgaltatoi) beavatkozas nelkul lehessen elerni az adatokat. Csak valaki par eve bedobott egy marek bitet a fogaskerekek kozze es azota foglalkozik az uggyel a szenatus egyik biztottsaga. Meg a mobilcegek penzt kernek azert, hogy lehallgathatova tegyek a halozatukat, a helyett, hogy orulnenek neki, hogy nem all par katona ejjel nappal a kozpontjukban es biralja felul az uzemeltetok donteseit mint a vilag gazdasagilag jobban allo reszen.