Nokia: újabb Lumiák készülőben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Erre vettem, erre használom. Hol itt a gond? Játszani ott a konzol, meg az asztali gép. Minek akarjak én 3D-s HD grafikás játékokat játszani egy telefonon, amikor az egyszerûen nem arra való?
Miért, neked mire kell az erõsebb vas telefonba a játékokon kívül?
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Egy okostelefon ennél azért több.. ha csak azért van ilyen telód mert csak telefonálsz vele az nagy grat 😊 Ez olyan mintha vennél egy 300m2 házat és csak 1 szobát használnál ki..de megvetted mert szép nagy és jol néz ki..
www.icewebhu
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
往前看同志
Viszont a sebesség és a stabilitás is lehet egy szempont, mint mondjuk az Ios-nél !
Kinek mi a fontosabb.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Sima image pyramid algoritmust hasznal, a grafikus kartyatol fuggo szuressel es betolteskori atmeretezessel. Utanna mar csak blittel, ahhoz meg mar nem nagyon kell ero, de amugy is a 3D-s egyseg csinalja, bar csak 2D-s modban mukodve. Anno a legtobb ember az amiga-n latott eloszor ilyet. Egyebkent teljesitmenyben egy atlag android-os telefon egy atlag PII-es szintjen van, mind cpu-ban, mind grafikusan. Az ujabbak mar kezdik elerni az olcsobb, de modern desktop gepek szintjet. (az intel fele regebbi beepitett lassito kartyakat mar alapbol lekoroztek) Egyebkent meg az android-os 3D az sima opengl, szoval elvarhato a desktop szinvonal.
Uj lumia-k: Ha ezek mar win8-al jonnek akkor talan van eselyuk. Egyebkent nem sok...
Ami elsõre feltünt hogy olyan zagyva az egész.
Azt értem, hogy a koncepcio az, hogy ne legyen ikon meg semmi hasonlo mint a többi telefonnál, de engem zavar az ha nincs egy olyan oldal/oldalak ahonnan jól átláthatóan el tudom rendezni az appokat.
nekem a hideg futkosott tõle a hátamon, biztos van akinek bejön de én messzirõl elkerülöm az biztos.
往前看同志
Elõször szkeptikus voltam ezekkel a win7 mobilokkal, de amióta használtam párat, engem meggyõztek. Gyorsak és jók.
Lumia 900 maga az álom, gyönyörû! Van még hova fejlõdni, de szó se róla, visszatérést megalapozó dolog.
Aki ezt az elõmenetelt leírja elõre az nagyon buta és nagyot fog koppanni.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
www.icewebhu
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Fõleg dual magos, optimalizált arm 15-el 😄
Zamzumg majd optimalizálhat rendesen a 9999999 magjára 😄
😄
往前看同志
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
One Vision. One Purpose.
往前看同志
往前看同志
És az új készülékek legalább már a 8-al jönnek, vagy az egyre inkább eladhatatlan 7.x-el?
Ettõl függetlenül, még krónikus Nokia utálónak tûnsz.
往前看同志
Ráadásul (hogy elszomorìtsalak, még gyors is), mellesleg járj be többet a suliba, fõleg nyelvtan òrákra !
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Csúnya is meg logikàtlan is ez a csempe fassàg...
Persze ez csak az én véleményem.
往前看同志
往前看同志
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
www.icewebhu