Spec Ops: The Line

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez szerintem is így van. Ettõl a mondattól lett komolytalan az egész cikk...

de hát nem vagyunk egyformák 😊

The Matrix has you...

tomsolo
Én mindegyikkel játszottam, sztem ez sem rosszabb azoknál, de mint mondtam nem ez lesz az év játéka, de sztem hangulatos.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Muttley
üzenem a cikk írójának, h
érdemes lett volna a cikk megírása elõtt nemcsak említeni, hanem a JÁTSZANI is ilyenekkel mint
Gears of War 1-2, Dead Space 1-2, GR: Future Soldier, Splinter Cell: Conviction, Army of two 2

egy pppppppppppicikét más lett volna a vélemény errõl a Spec Ops izéérõl 😉
de csak egy pppppppppicikét 😊)

Just do it :)

Külsõ nézetes? LOL😄
Full Criple!

AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR

Armagedown
Nem a grafikával van a baj, hanem azzal hogy ez az egész játék egy nagy kula

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Nem játszottam a játékkal,de ez a mondat kicsit kiverte nálam a biztosítékot:
"Habár a Call of Duty-epizódoknak köszönhetõen az utóbbi években a "háborús játék" és a "kimagasló sztori" fogalmak sajnos köszönõviszonyban sem voltak egymással"
Azért az MW1-2-3 története szerintem alapvetõen jól és érdekesen lett kidolgozva, nem beszélve pár meglepõ fordulatról meg annak a tálalásáról. pl MW1-ben Ghost halála stb...
Chocho
Ezt a játékot nem grafikabuziknak találták ki. Nekik ott a Crysis 2, meg a BF3.

Gaming is believing.

tomsolo
"Nah nézzük: A játék tele van undorító, ocsmány textúrákkal. Akármerre járunk mindenhol látunk valami low poly elemet. Az meg külön vicc hogy mikor bele nézünk a sniper távcsövébe akkor láthatjuk hogy az ellenfél mosottas ruhában mászkál. Elõször pislogtam hogy ez mi a búbánat ez. Meg néha ugrálnak a textúrák is, tipikus UE3 hiba. "

Nálam ez nem volt ennyire zavaró, az tény hogy a kinézet elég tipikus, de hangulatos ez a stuff. Sztem az irányíthatóság is nagyjából rendben van, inkább más dolgok vannak amik zavarják az embert.

Nem ez lesz az évjátéka, de tényleg végre itt egy játék aminek egész jó a sztorija és elgondolkodtat.

Aki szereti third person shootereket, egy jó sztorival az vegye meg aki meg nem az ne. 😊

Annyi fõ hátránya van, hogy nem sokszor lesz végigjátszva mert a játékmenet elég kötött és az eleje elég könnyû (még nehéz fokozaton is) cserébe a végén vért lehet majd pisilni.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Lunki88
Teljesen egyetértek. Ez is csak a "2 hónap után fél áron kapható" játékok sorát fogja bõvíteni. 😊
Ryder62
Grafika és irányíthatóság mint ötös lol xd epic fail

Nah nézzük: A játék tele van undorító, ocsmány textúrákkal. Akármerre járunk mindenhol látunk valami low poly elemet. Az meg külön vicc hogy mikor bele nézünk a sniper távcsövébe akkor láthatjuk hogy az ellenfél mosottas ruhában mászkál. Elõször pislogtam hogy ez mi a búbánat ez. Meg néha ugrálnak a textúrák is, tipikus UE3 hiba.

Az irányíthatóság borzalom. PC-n rémálom, tipikus konzol port. Egy gombra teszik a fedezékbe bújást, a futást meg a interakciót. Ez még nem is lenne baj de megfejelték azzal hogy futáskor elég csak egyszer lenyomni a gombot és fut magától, ergo nem kell folyamatosan nyomni. Nah már most mikor ott állok a faltól 1 méterre és megnyomom a gombot, és fedezékbe bújás helyett elkezd futni, ráadásul sokszor eljátszva ezt, kicsit sem lettem ideges.

Szóval vannak benne hibák bõven, egy végigjátszást ér meg.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Plusz hozzá tenném az Apokalipszis most c. filmet is,kísérteties a sztori hasonlósága,de ez nem baj!

samsung123
meg aug-ban jön hozzá az ingyenes coop DLC is!!!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

A rendkívül tájékozott szerzõ meg sem említi Joseph Conrad nevét (vagy azt a tényt, hogy Konrad ezredes neve éppen neki állít emléket), pedig az õ 1899-es könyvébõl származik a történet alapötlete.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams