14
-
pett3rson #14 Ez szerintem is így van. Ettől a mondattól lett komolytalan az egész cikk...
de hát nem vagyunk egyformák :) -
#13 Én mindegyikkel játszottam, sztem ez sem rosszabb azoknál, de mint mondtam nem ez lesz az év játéka, de sztem hangulatos. -
#12 üzenem a cikk írójának, h
érdemes lett volna a cikk megírása előtt nemcsak említeni, hanem a JÁTSZANI is ilyenekkel mint
Gears of War 1-2, Dead Space 1-2, GR: Future Soldier, Splinter Cell: Conviction, Army of two 2
egy pppppppppppicikét más lett volna a vélemény erről a Spec Ops izééről ;)
de csak egy pppppppppicikét :)) -
hunwhite #11 Külső nézetes? LOL:D
Full Criple!
-
#10 Nem a grafikával van a baj, hanem azzal hogy ez az egész játék egy nagy kula -
MinimumGame #9 Játékmenet -
Blas109 #8 Nem játszottam a játékkal,de ez a mondat kicsit kiverte nálam a biztosítékot:
"Habár a Call of Duty-epizódoknak köszönhetően az utóbbi években a "háborús játék" és a "kimagasló sztori" fogalmak sajnos köszönőviszonyban sem voltak egymással"
Azért az MW1-2-3 története szerintem alapvetően jól és érdekesen lett kidolgozva, nem beszélve pár meglepő fordulatról meg annak a tálalásáról. pl MW1-ben Ghost halála stb... -
#7 Ezt a játékot nem grafikabuziknak találták ki. Nekik ott a Crysis 2, meg a BF3. -
#6 "Nah nézzük: A játék tele van undorító, ocsmány textúrákkal. Akármerre járunk mindenhol látunk valami low poly elemet. Az meg külön vicc hogy mikor bele nézünk a sniper távcsövébe akkor láthatjuk hogy az ellenfél mosottas ruhában mászkál. Először pislogtam hogy ez mi a búbánat ez. Meg néha ugrálnak a textúrák is, tipikus UE3 hiba. "
Nálam ez nem volt ennyire zavaró, az tény hogy a kinézet elég tipikus, de hangulatos ez a stuff. Sztem az irányíthatóság is nagyjából rendben van, inkább más dolgok vannak amik zavarják az embert.
Nem ez lesz az évjátéka, de tényleg végre itt egy játék aminek egész jó a sztorija és elgondolkodtat.
Aki szereti third person shootereket, egy jó sztorival az vegye meg aki meg nem az ne. :)
Annyi fő hátránya van, hogy nem sokszor lesz végigjátszva mert a játékmenet elég kötött és az eleje elég könnyű (még nehéz fokozaton is) cserébe a végén vért lehet majd pisilni. -
#5 Teljesen egyetértek. Ez is csak a "2 hónap után fél áron kapható" játékok sorát fogja bővíteni. :) -
#4 Grafika és irányíthatóság mint ötös lol xd epic fail
Nah nézzük: A játék tele van undorító, ocsmány textúrákkal. Akármerre járunk mindenhol látunk valami low poly elemet. Az meg külön vicc hogy mikor bele nézünk a sniper távcsövébe akkor láthatjuk hogy az ellenfél mosottas ruhában mászkál. Először pislogtam hogy ez mi a búbánat ez. Meg néha ugrálnak a textúrák is, tipikus UE3 hiba.
Az irányíthatóság borzalom. PC-n rémálom, tipikus konzol port. Egy gombra teszik a fedezékbe bújást, a futást meg a interakciót. Ez még nem is lenne baj de megfejelték azzal hogy futáskor elég csak egyszer lenyomni a gombot és fut magától, ergo nem kell folyamatosan nyomni. Nah már most mikor ott állok a faltól 1 méterre és megnyomom a gombot, és fedezékbe bújás helyett elkezd futni, ráadásul sokszor eljátszva ezt, kicsit sem lettem ideges.
Szóval vannak benne hibák bőven, egy végigjátszást ér meg. -
Blake6 #3 Plusz hozzá tenném az Apokalipszis most c. filmet is,kísérteties a sztori hasonlósága,de ez nem baj! -
#2 meg aug-ban jön hozzá az ingyenes coop DLC is!!! -
Ender Wiggin #1 A rendkívül tájékozott szerző meg sem említi Joseph Conrad nevét (vagy azt a tényt, hogy Konrad ezredes neve éppen neki állít emléket), pedig az ő 1899-es könyvéből származik a történet alapötlete.