9
-
GaborT28 #9 "igazából a nyáltól való csöpögéstől eltekintve baromi jól meg van csinálva az a film, és teljesen korrekt. Fiú létemre én nagyon élveztem."
Hirtelen azt hittem az Aliensről beszélsz :D -
blessyou #8 "Női főszereplőt az Alines: Colonial Marinesbe"
"A petíció szerint nem azt akarják elérni, hogy a fő sztorit teljesen átalakítsák, hanem csak annyit, hogy a multis részben létre lehessen hozni egy Ripleyt vagy Vasquezt."
Most akkor melyik? -
#7 igazából a nyáltól való csöpögéstől eltekintve baromi jól meg van csinálva az a film, és teljesen korrekt. Fiú létemre én nagyon élveztem. (Persze teljesen csak onnantól, amikor már elkezd süllyedni a hajó :P )
amúgy nézd meg, van egy olyan rész, amikor már eléggé süllyed a hajó, és a zenészek az utolsó dalukat játsszák (ciki, de nem jut eszembe a címe, pedig ismert, de ilyen szomorú) és akkor asszem látszik, de többször is mutatják a filmben ahogy nyugtatja a gyerekeit, egy ír anyát játszik -
#6 Na, ez meg engem lepett meg: "meg a Titanicban a mesélő anyuka"
A Titanic-ot sosem tudtam teljes lelkesedéssel végignézni az évek során :) -
#5 engem nagyon meglepett anno amikor kiderült, hogy ez a csaj ugyanaz :)
meg a Titanicban a mesélő anyuka :P -
#4 Hát igen, a Terminator 2-ben például... -
Svlad Cjelli #3 Alines mi? -
Ender Wiggin #2 A zombie-szerűen sápadt, szeplős, vöröshajú Jenette Goldstein igazi átalakuló művész. Kár, hogy csak Cameron látott benne fantáziát. Nekem ennyi a véleményem Vasquez karakteréről... -
scagnetti #1 Én támogatom, már alá is írtam.
A női karakterek mindig is az Alien univerzumához tartoztak, meg hát Vasquez karaktere, anno nagyon beleillett az Aliens-be.