Szabadalmakat sérthet a Nexus 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ezt benéztem, hiányoltam a "throws" listát, de azóta már edukálódtam😊 Azt hiszem erre mondja a mívelt netmagyar, hogy "FAIL"<#idiota>#idiota>
/*WTF?!*/
Te voltál béna.
Nem írtad mögé a nyitótagnál hogy =js.
Nem írtad mögé a nyitótagnál hogy =js.
ez java. És jó volt a szintaktika, de ez a fos levágta küldés után a [/code]-t, néztem is hogy wtf. De ez van bugos programoknál 😉
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
C#? Az inkabb Java-nak tunik... 😊
látott már valaki nokiás wifi-t routert vagy ilyesmit?
balfasz sg fórum. Minek van a makrók listában olyan tag ami nem mûködik?
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
ja általában más cégek dollármillióiba került, mint akiknél a szabadalom volt (és nem azért mert felvásárolták). De legtöbb esetben egy fillérbe sem került, elsõs logikával 1 perc alatt megoldották.
Szerinted ez dollármilliókba került? Mert szerintem egy kezdõ programozó önmagától újraalkotja...
Szerinted ez dollármilliókba került? Mert szerintem egy kezdõ programozó önmagától újraalkotja...
private static void rangeCheck(int arrayLen, int fromIndex, int toIndex) {
if (fromIndex > toIndex)
throw new IllegalArgumentException("fromIndex(" + fromIndex +
") > toIndex(" + toIndex+")");
if (fromIndex < 0)
throw new ArrayIndexOutOfBoundsException(fromIndex);
if (toIndex > arrayLen)
throw new ArrayIndexOutOfBoundsException(toIndex);
}
"A Nokiára eddig nem volt jellemzõ ez az agresszív stílus, azonban úgy tûnik, hogy nehéz pénzügyi helyzet miatt más stratégiát alkalmaz a vállalat."
ebben a mondatban minden benne van.
ebben a mondatban minden benne van.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Ami manapság triviálisnak tetszik, az más cégek dollármillióiba került annó.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Ejnye... nem akarom védeni a Google-t, de ma már nehéz bármi olyat elkészíteni amiben nincs ott valakinek a szabadalma... Sajnos ez elkerülhetetlen egy ilyen patent-trollokkal teli világban.
Ezt csúnyán benézték a srácok! 😄
Ezt csúnyán benézték a srácok! 😄