12
-
#12 Hát ezt benéztem, hiányoltam a "throws" listát, de azóta már edukálódtam:) Azt hiszem erre mondja a mívelt netmagyar, hogy "FAIL" -
Cat #11 Te voltál béna.
Nem írtad mögé a nyitótagnál hogy =js.
-
sanyicks #10 ez java. És jó volt a szintaktika, de ez a fos levágta küldés után a [/CODE]-t, néztem is hogy wtf. De ez van bugos programoknál ;) -
Papichulo #9 C#? Az inkabb Java-nak tunik... :) -
#8 C# kódot írtál? Nem szárad le a kezed?!
//Szintaktika jó volt?
-
TheCunami #7 látott már valaki nokiás wifi-t routert vagy ilyesmit? -
sanyicks #6 balfasz sg fórum. Minek van a makrók listában olyan tag ami nem működik? -
sanyicks #5 ja általában más cégek dollármillióiba került, mint akiknél a szabadalom volt (és nem azért mert felvásárolták). De legtöbb esetben egy fillérbe sem került, elsős logikával 1 perc alatt megoldották.
Szerinted ez dollármilliókba került? Mert szerintem egy kezdő programozó önmagától újraalkotja...
private static void rangeCheck(int arrayLen, int fromIndex, int toIndex) {
if (fromIndex > toIndex)
throw new IllegalArgumentException("fromIndex(" + fromIndex +
") > toIndex(" + toIndex+")");
if (fromIndex < 0)
throw new ArrayIndexOutOfBoundsException(fromIndex);
if (toIndex > arrayLen)
throw new ArrayIndexOutOfBoundsException(toIndex);
}
-
#4 "A Nokiára eddig nem volt jellemző ez az agresszív stílus, azonban úgy tűnik, hogy nehéz pénzügyi helyzet miatt más stratégiát alkalmaz a vállalat."
ebben a mondatban minden benne van. -
#3 Remélem addig sikerül egyet beszerezni, amíg be nem tiltják -
Sir Ny #2 Ami manapság triviálisnak tetszik, az más cégek dollármillióiba került annó. -
Szefmester #1 Ejnye... nem akarom védeni a Google-t, de ma már nehéz bármi olyat elkészíteni amiben nincs ott valakinek a szabadalma... Sajnos ez elkerülhetetlen egy ilyen patent-trollokkal teli világban.
Ezt csúnyán benézték a srácok! :D