Az év egyik legjobb filmje végre hozzánk is elér

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért ne jönne a Raid? Más kérdés, hogy szerinted ki venne meg indonéz filmet a boltban?
IMYke2.0.0.0
Így van - ha nem láttam a "The Raid: Redemption"-t ötször eddig, akkor egyszer sem. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hát, így jár, aki bemutatókat néz. Te a reklámosok beetetésének hiszel. Más meg azok véleményére ad, akik megírják, hogy milyen jó.
"Az év egyik legjobb filmje végre hozzánk is elér"

A bemutato alapjan, csak a szokasos buta tinihorornak nezem, amibol mar tobb ezer keszult az elmult 20-30 evben. A tortenet a szokasos, jol bepialunk, aztan remuldozunk a semmitol.
a the raid bezzeg nem jön, csak az ilyen bulizósfiatalos szennyfilmek

Zombee
Fekete ruhás nõ, Egy õrült szerelem naplója is moziba került, igaz, ezek szerintem kikerülik a multiplexeket.

most néztem meg.

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

szept. 18 az nálam eléggé soká lesz...
Pedig reménykedtem, mert moziban nézve a horror jobban üt, mint otthon, ahol semmilyen hatással sincs rám. A Pirnaha-t nem tekintem horrornak, az Ideglelés-szerû filmek meg inkább szánalmasak szerintem, mintsem ijesztõek.
Nem vagyok oda a "kanos fiatalok az erõdben buliznak" szintû horrorokért de de ez nagyon tetszett. Igazi felüdülés volt. Kár hogy moziba nem kerül itthon.
Én látatlanba meg adom neki az év horrorja címet. Nem nehéz kiemelkedni ugyan az eddigi felhozatalból szerintem, de úgy felér majd a kocka szintjéhez.

nekem èrdekesnek tunik!
szerintem nem tudják eladni. horror eleve alig van itthon moziban, de most épp volt kettõ is, de a piranha 2 meg az ideglelés csernobilban címek jobban eladhatónak tûnnek, mint ez.
Broafka
ha valami siker, akkor az miért nem kerül mozikba? úgy látnék már egy jó, nem gagyi horror filmet. Vagy annyira azért nem siker ez a film?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...