14
-
dresden1 #14 Miért ne jönne a Raid? Más kérdés, hogy szerinted ki venne meg indonéz filmet a boltban? -
#13 Így van - ha nem láttam a "The Raid: Redemption"-t ötször eddig, akkor egyszer sem. :)
-
kalapos01 #12 Hát, így jár, aki bemutatókat néz. Te a reklámosok beetetésének hiszel. Más meg azok véleményére ad, akik megírják, hogy milyen jó. -
duke #11 "Az év egyik legjobb filmje végre hozzánk is elér"
A bemutato alapjan, csak a szokasos buta tinihorornak nezem, amibol mar tobb ezer keszult az elmult 20-30 evben. A tortenet a szokasos, jol bepialunk, aztan remuldozunk a semmitol. -
gombabácsi #10 a the raid bezzeg nem jön, csak az ilyen bulizósfiatalos szennyfilmek -
#9 Fekete ruhás nő, Egy őrült szerelem naplója is moziba került, igaz, ezek szerintem kikerülik a multiplexeket. -
sad1976 #8 most néztem meg. -
Stranger666 #7 szept. 18 az nálam eléggé soká lesz... -
Wittgen #6 Pedig reménykedtem, mert moziban nézve a horror jobban üt, mint otthon, ahol semmilyen hatással sincs rám. A Pirnaha-t nem tekintem horrornak, az Ideglelés-szerű filmek meg inkább szánalmasak szerintem, mintsem ijesztőek. -
Prof William #5 Nem vagyok oda a "kanos fiatalok az erődben buliznak" szintű horrorokért de de ez nagyon tetszett. Igazi felüdülés volt. Kár hogy moziba nem kerül itthon. -
geronemo #4 Én látatlanba meg adom neki az év horrorja címet. Nem nehéz kiemelkedni ugyan az eddigi felhozatalból szerintem, de úgy felér majd a kocka szintjéhez. -
ioko #3 nekem èrdekesnek tunik!
-
winnie #2 szerintem nem tudják eladni. horror eleve alig van itthon moziban, de most épp volt kettő is, de a piranha 2 meg az ideglelés csernobilban címek jobban eladhatónak tűnnek, mint ez. -
#1 ha valami siker, akkor az miért nem kerül mozikba? úgy látnék már egy jó, nem gagyi horror filmet. Vagy annyira azért nem siker ez a film?