Szekeres Viktor

Az év egyik legjobb filmje végre hozzánk is elér

Nemsokára mi is láthatjuk a Ház az erdő mélyén című filmet, amelytől Amerikában nagyon sokan oda voltak. Ráadásul magyar szinkronnal nézhetjük végig a cseppet sem egyszerű filmet.

Az AeonFlux blog a ProVideótól kapott infók alapján azt az örömhírt közölte olvasóival, miszerint itthon is láthatjuk végre a 2012-es év egyik legjobban fogadott közönségfilmjét, a The Cabin in the Woods-ot. A filmről és annak remek fogadtatásáról nemrég mi is írtunk, s a szavazás szerint az SG-olvasók 71%-a meg is fogja nézni A bosszúállók rendezője és a Firefly írója, Joss Whedon által írt agyvelőserkentő horrort.


Üröm az örömben, hogy a tervek szerint a film nem kerül bemutatásra moziban, csak a lakossági piacot veszi vele célba a forgalmazó. A DVD-megjelenés ténye persze önmagában nem sok hírértékkel bírna, hiszen a legutolsó vackokat is kiadja valaki, az viszont mindenképp figyelemreméltó, hogy nagyjából Amerikával egy időben vehetjük kezünkbe a filmet (ott szeptember 18-án jelenik meg.) A The Cabin in the Woods hivatalos magyar címmel még nem rendelkezik, de munkacíme már van: Ház az erdő mélyén.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dresden1 #14
    Miért ne jönne a Raid? Más kérdés, hogy szerinted ki venne meg indonéz filmet a boltban?
  • IMYke2.0.0.0 #13
    Így van - ha nem láttam a "The Raid: Redemption"-t ötször eddig, akkor egyszer sem. :)
  • kalapos01 #12
    Hát, így jár, aki bemutatókat néz. Te a reklámosok beetetésének hiszel. Más meg azok véleményére ad, akik megírják, hogy milyen jó.
  • duke #11
    "Az év egyik legjobb filmje végre hozzánk is elér"

    A bemutato alapjan, csak a szokasos buta tinihorornak nezem, amibol mar tobb ezer keszult az elmult 20-30 evben. A tortenet a szokasos, jol bepialunk, aztan remuldozunk a semmitol.
  • gombabácsi #10
    a the raid bezzeg nem jön, csak az ilyen bulizósfiatalos szennyfilmek
  • Zombee #9
    Fekete ruhás nő, Egy őrült szerelem naplója is moziba került, igaz, ezek szerintem kikerülik a multiplexeket.
  • sad1976 #8
    most néztem meg.
  • Stranger666 #7
    szept. 18 az nálam eléggé soká lesz...
  • Wittgen #6
    Pedig reménykedtem, mert moziban nézve a horror jobban üt, mint otthon, ahol semmilyen hatással sincs rám. A Pirnaha-t nem tekintem horrornak, az Ideglelés-szerű filmek meg inkább szánalmasak szerintem, mintsem ijesztőek.
  • Prof William #5
    Nem vagyok oda a "kanos fiatalok az erődben buliznak" szintű horrorokért de de ez nagyon tetszett. Igazi felüdülés volt. Kár hogy moziba nem kerül itthon.