17
-
meteoreső #17 Sajnos mellbecsapott a hír mert én minden idők legjobb RPG jének tartottam mindig. Na most volt egy wizardry a 8 után, ps2 re és igen :( MANGA volt!
Ez max annak a folytatása, és semmi de semmiben nem hasonlít az igazira.
kicsit mintha a wow pandamackóit látnám benne... meg kerekszemű manga stílus... Azon sem lepődnék meg ha nem körökre osztott lenne :)
Így kell megcsúfolni egy klasszikust.
Valakinek a Legend of Grimlock után kopoghatna már az agyában a kis kalapács hogy az Oldschool RPG az életképes lenne...
LENNE -
cateran #16 Hehh nyilvan, de mind brand nagyobb nev a Sony (a minositeserol -es nem csak adatbiztonsag teren- egyetertek. Valaha szebb napokat latott ceg, mara - a szememben- lesullyedt a beka segge ala.)
Mondjuk ezt a tendeciat latom minden csapatnal..ahogy elretor a $$ hajsza, ugy csokken a szinvonal (lasd pl. BioWare fiaskoi...99%-ig biztos vagyok benne, hogy EA nyomasra baszodtak el a dolgok) Profit ehseg miatt inkabb a hulyebb, olcsobb munakerot fizetik meg minden fronton, plusz meg nyomas ala helyezik oket esetlegesen szuk hataridokkel, aztan jonnek kifele a jobb esetben beta szinten levo dolgok.... -
Khelben #15 "a Wizardry Online ingyenesen lesz elérhető, természetesen mikro-tranzakciók kereteiben vásárolhatunk magunknak prémium cuccokat."
Itt számomra értelmét veszti az egész. Inkább fizetek havidíjat, de ne azon múljon a siker, hogy mennyi pénzt ölök a játékba. -
nlght #14 itt most a játék iparról volt szó, ne terjesszük ki a zeneiparra (mert ott is van sony) és a sony elektromos borotvákra a vitát... olyan mintha azt mondanád, hogy azért jobb a nokiától a samsung, mert tök jó markológépeket gyárt építkezésekhez (igen, gyárt a samsung markológépeket)... tök más szegmens, a márkanév ugyanaz, de teljesen más képzettségű és tudású alkalmazottak dolgoznak az egyiken és a másikon, ezért nem lehet egységes minőségi szintet nyílvánítani az egyes részlegeknek... számomra a sony egy szégyenfalra való cég, akkora előnyük volt a 20. században és hagyták, hogy "mindenki" lehagyja őket és még a biztonságuk is egy vicc, hány millió user adatait is lopták el tőlük és még csak be sem ismerték csak a nagy nemzetközi nyomás után (a játékipari részlegről van még mindig szó)? -
kozi001 #13 És a Wizarddry is csak MMO-ként tér vissza.
Köszönjük!
A nevét valószínűleg inkább csak felhasználják... -
cateran #12 Akkor mea culpa:) A WoW-ban mar evek ota bizonyitjak, hogy egyre szarabb a szinvonal, de a WoW elott (sot talan a vanilla, az ujdonsag varazsa miatt meg ide tartozik) valoban top ceg voltak.A Sony azert rossz pelda. mert hardvert es ezer mas dolgot is gyart es arul (nem mondom, egyik ceg sem erdemel 1 huncut petakot sem, de ettol fuggetlenul a Sony sokkal nagyobb es hatalmasabb nev, mint a Blizz:)) -
lammaer #11 Ebben a nevén kívül mi lesz Wizardry? :)
Még csak nem is csapatot visz az ember... -
nlght #10 Indoklás?
Blizz a dio3 előtt mindig arról volt híres, hogy sokáig csiszolja a játkot és csak akkor adja ki, amikor elégedett vele, sztem rajtad kívül ezt mindenki tudja/tudta (wow-al nem játszottam, mielőtt ezzel jönnél).
A sony botrányaihoz képest a Blizz a megbízhatóság fellegvára (volt eddig). -
cateran #9 Most hirtelen nem tudtam eldonteni melyik mondatod viccesebb
a " Blizzard nagyobb név, mint a Sony"
vagy a
"megbízhatóságáról híres Blizznél"
Azt hiszem mind2 nr1 poen.... -
Szefmester #8 Még több meg nem tudta megfelelően implementálni a rendszert a játékba... -
Fbn Lx #7 azért nem kell ennyire befosni a mikro-tranzakciótól. már egy rakás kis koreai fejlesztőcsapat implementálni tudta úgy a játékaiba, hogy a nemfizető játékosokhoz képest nem kerültek leküzdhetetlen előnybe, és megbízhatóan működött, lásd silkroad mondjuk -
csgj #6 Pont ezt akartam írni. Na meg mi az hogy anime stílus??? o.O -
FoodLFG #5 fantasy világok nem érdekelnek. scifi kell. -
navahok #4 Esetleg ha aug. 25ig kijön akkor kipróbálom, de ha nem akkor felejtős mert onnantól Guild Wars 2! -
nlght #3 +1
a Blizzard nagyobb név, mint a Sony mégis belebukott a D3 aukciós házba, rengeteg embertől hallani, hogy kifizettek goldot/eurót x itemért és elveszett a fekete lyukban a pénzük, a Blizzard meg mossa kezeit, az adatbázis meg folyamatosan inkonzisztens hétről-hétre, szóval ha a megbízhatóságáról híres Blizznél ilyen problémák vannak akkor mi lesz majd a megbízhatatlanságáról híres Sonynál? -
#2 ÉS a képek alapján semmi köze a Wizardryhoz. -
#1 Tuti bukás. Az emberek utálják, ha pénzen vásárolt cuccaik eltűnnek a süllyesztőben. A mindenki mindenkit ölhet meg a második héttől fogja elriasztani az új játékosok nagy részét. Igazi profi tervezés.