A csodálatos pókember
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És a Dizájn, a karakterek megjelenése egy az egyben olyan legyen mint a Mcfarlane féle változatban és Eddie Brock legyen õ...
<#hehe>#hehe>
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Annyira nem zavaro, hogy csak az after credits jelenetben utalnak ra.
Szpojler2:
Azt is egy mondatban, valaki belinkelte ide a jelenetet, tobb szo nem esik rola, viszont mikor mutatjak az apja dolgozo szobajat, ott sok pokos kellek van 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Teljes mértékben jobb lett mint a Raimi trilógia,minden szempontból. Garfield tökéletes választás volt a szerepre,nagyon illik hozzá a karakter. Az eredet történet nagyon hosszúra sikeredett szerintem,kb 1 óra,amiben elég nagy a drámázás,de az alap sztori teljesen ugyan az maradt. A ruha nekem nem tetszett,túl gumiszerû,és ismét kevés szó van róla,ahogy a hálóvetõ eredetével is csínnyán bántak,semmit sem mondanak,hogy végül is mennyit tud lõni. Az egész karakter sokkal realisztikusabb lett,így már illene az Avengers világába. Szerintem lehetett volna kicsit több az akcióból,korai volt a reboot,de igazából a film nagyon is jó,és a legjobb,hogy végre egy erõs ellenfélt kapott,Lizard nagyon kemény. Van ending scene is,bár elég zavaros,elvileg felvezeti a következõ ellenfelet. Nekem kicsit gondom volt a "repülõs" jelenetekkel,valahogy sokkal mûbb volt,mint az elõzõ trilógiánál.A 3d szerintem nagyon felesleges volt,a magasabban játszódó jeleneteknél próbálkoztak,de nem nagyon mûködött,alig lehetett követni a dolgokat.Kétség kívül jó film,várós a folytatás.
8/10
Egyébként ti melyik villaint látnátok szivesen a következö részben?
Én electrot és a kedvencemet mysteriot. Jo lenne ha itt is két köcsög lenne mint a 3. filmben.
Igaz sok lett benne az erzelmi oldal szamomra, de a sztori es a kivitelezes is teljesen mukodik nalam.
A srac kifejezetten jo, egy eros hetes az elmeny amit kaptam, mindenkepp megvettek a folytatasra.
A spoleres dolgokat meg megbeszeljuk ha mindenki latta. Ja es van stablista utani jelenet, ugyhogy maradjatok a teremben 😄
Electro, shocker, mysterio ök legyenek benne.
TV2
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Akkor 2-3 részt nem is említem...csata jelenetek olyan közel voltak, ki se lehetett venni hogy ki üt kicsodát...
Akkor is a színészeket jól eltalálták.
Most meg itt van a kis kócos.... 😞 De valszeg jó lesz a film.
Ajj gyúrja már össze valaki!
kivancsi vagyok mar a filmre, halistennek kimaradtam a 400 trailerbol amit adtak, tvben 3 hete nyomjak szo szerint mindenhol. Olvasgattam kritikakat, igy elsore egy eros 6-7 pontos filmre szamitok, valszeg engem elkapnak vele, en mar a regi 3 filmet is csiptem 😄
Tudtad e...
A Pókember trilógia 1. részében "amikor M.J-t ledobja a hídról, de megmenti Pókember" jelenet eredetileg a képregényben Gwen Stacy-vel játszódik és rossz vége lesz...?
Nem tudom miért kellett így kevergetni a karaktereket. A Gyík történetét pedig mindkettõ képregénysorozat feldolgozza.
Lehet, hogy már én is keverem a dolgokat javítsatok ki ha tévedek!
A heavy cost. I pay it gladly.