A csodálatos pókember
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Nem hiszem el, hogy egyetlen asszisztens sem bénázta el a dolgot hogy megcsípje egy pókjuk, és nem is fogja soha a jövõben.
Továbbá minden szuperhõsnek jellemzõen egyszeri dolog a szuperképességeket adó esemény. Captain America szuperszéruma elveszett, Hulk baleset volt, Thor így született, stb.
Na de Pókember, bármelyik filmben? Megcsípte egy ipari alkalmazásra szánt, _sorozatgyártott_ pók. Nem egyszeri esemény, és bárki mással is megeshet a film világában, sõt, igazából idõ kérdése csak, hogy a pókoknak ez a tulajdonsága kiderüljön. És onnantól mi állítja meg a céget, hogy a hadsereg megrendelésére sorozatban gyártsa a pókembereket?
Ez alapvetõen van elkúrva mindkét Pókember filmben.
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/300040_392342517508331_378771122_n.jpg
Moziban sajnos a színek nem jönnek úgy át, mint a youtuben lévõ HD-s elõzetesekben 😞
A filmben a Gyík megtámadja Dr. Ratha-t a hídon.
De ha a Pókember megmenti (elkapja a folyóba zuhanó autót), a késõbbiekben miért nem látjuk újra az gülüszemû indiait ?
Az elõzõ trilógiához képest talán egy hangyfasznyival jobb.
Gwen stacey szerepében Emma Stone nem lett jó választás.
Teljesen irriátáló a picsa.
És egyre randább is szegény, a Zombielandban még dögös volt, de ahogy tellik az idõ, háááát.
Peter Parker szerepében ez a lotyó megintcsak gáz.
Peter Parker nem gyámoltalan, vézna lúzer mint ahogy még mindig ábrázolásra kerül, bár végre már becsúszott 1-2 poén is, leginkább az Autótolvaj jelenetnél, namármost a klasszikus P.P végig oltja a bûncselekmény elkövetõit, a történetet, humorizál oldva ezzel a feszültséget, és adva egy Jellemet egy ívet a Pókembernek.
Ettõl lesz kurva laza, Leginkább szerethetõ a figura, aki még a legszarabb helyzetben is viccelõdik.
Nézd meg az amerika kapitányt, végig komoly, kimért bárgyú a film és a színész ráadásul ultraratyi, pff.
Mikor lesz P.P Végre Badass figura??
A történet monjduk okés, mi más is lehetett volna elsõ blikkre, mondjuk rendben van..
Jöhet a zöldmanó, okidoki, venom, carnage, rínó, elektro, vészmadár, homokember és a többiek.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
10/8 pont a filmre! 😄 Peter-nek egy SE Xperia Mini-je van! 😄
Viccesebb, jobb az akció jelenet a filmben, meg komolyabb jellegû lett az új pókember! 😄 A régi ehhez képest egy paródia film! 😄
A kocsilopós jelenet eszméletlen jó 😄D
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
One more story
Van igazság ebben is ! Ráadásul Andrew Garfield által játszott PP-nek van egy erõs homokos emo-hipster-es kisugárzása is.
Ez azért nagyon gáz, mert Tobey Maguire PP-je csak simán lúzere 1000x volt. Legalábbis az elsõ két Pókember-filmben.
meg lényegében majdnem erre épült az egész...."Üdvözlettel a barátságos és közkedvelt Pókember" dumát viszont már a régiekben sem nagyon nyomta talán egyszer valamikor az elsõ részben...De attól még szerintem jó lesz a film.
Nos tényleg Csodálatos! 😊 9/10
Nem akarok spoileres dolgokat írni, a film bár nem hibátlan de nagyon jó lett. Nem olyan kiemelkedõ mint a Batman vagy mondjuk a Vasember, de szorosan követi õket. Egy már ismert sztorit kapunk frissebb köntösben másképp tálalva, jó a forgatókönyv. Garfield tökéletes Peter Parker és még tökéletesebb Pókember. Gwen, Ben Bácsi, Stacy kapitány, May néni és Curt Connors mind eltalált karakterek. A képregénybõl kivett karakterek. Az akciójelenetek tetszetõsek olykor lett volna kedvem kiabálni és ujjongani a moziban, volt jópár felemelõ képkocka. Flash új dimenziót kap és Gyík is jól néz ki a vásznon. A történetvezetés is jó, Peter nem lúzer hanem olyan aki kiáll magáért és másokért. A zene is nagyon jó szóval azt kell mondjam a film lazán kenterbe veri a korábbi Raimi filmeket. Még a második részt is. Persze ebben is akadtak hibák de erre nem térek ki. De azt mondom hogy kb. 10 éves koromban kaptam elsõ Pókember képregényemet és a Stan Lee és Steve Ditko féle Pókember képregényt láttam megelevenedni a vásznon némi ultimate beütéssel. A hálóvetõ és a folyadék alkalmazás ötletes volt, a hintázás bámulatos s Pókember mozgása is. Humor, humor humor 😄 végig jelen volt a filmben. Komorabb mint az elõzõ filmek de ez jól ellensúlyozva volt. Szinkron se volt rossz, bár Gwen hangja nagyon mély lett. Peter - Gwen kapcsolata az esetlen tini kapcsolat nagyon jól lett ábrázolva. A nagy erõ nagy felelõsséggel jár dolgot pedig nem sulykolják belé, hanem egyedül jön rá..nálam ez újabb pirospont. Dr. Ratha negatív pont. Olyan irritáló egy áááh...karakter... De örülök hogy megkaptam ennyi idõ után a "Pókember" filmet! 😄 Spidey rány a Bosszúállók! 😊
A Csodálatos Pókember: - 3D
The Amazing Spider-Man
Nemrég jöttem haza a moziból. Nos, azzal kezdeném, hogy sokkal komolyabb ez az átdolgozás, mint az elõzõ három. Sokkal realisztikusabb, nem olyan mesébe illõ. Egyrészt ugye azzal kezdõdik, hogy az elõzõ három résszel ellentétben itt nem Mary Jane Pókember szerelme, hanem Gwen Stacy, aki az eredeti képregényekbe is volt, ez már piros pont. A film teljesen másképp dolgoz fel rengeteg dolgot, de ezeket nagyrészt sikerült remekül megoldania. Bár Gwen és Peter szerelme olykor kissé már fárasztó, ugyanis vannak olyan párbeszédek, ahol szinte csak dadognak, semmit nem vezetnek elõrébb, de szerencsére ezek két percesek csupán. A fõ gonosz Dr. Kurt Connors karakterét, pedig sikerül tényleg nagyon szépen megcsinálni, bár átalakult formájába szerintem nem lett jó a feje, nagyon emberi. A színészek mind nagyon jól szerepeltek, kivétel nélkül, egyedül Gwen magyar szinkronhangja nem jött be. Igaz, hogy komoly a sztori, de Pókfej olykor elkezd viccelõdni, ami valóban nagyon jó, hisz az eredeti képregényekbe is már olykor fárasztó emiatt, ez most átjött, nagyszerû. Amikor az ereje elkezd elõtörni, na ott rengeteget lehet nevetni, és ez eltart jó 10 percig, szóval ott tényleg minden nagyon pazar. Flash is jó karakter lett, sokkal jobb mint az elõzõben. A történetben vannak akció jelenetek, de a film nagy részét inkább az érzelmek, a furcsaságok és rejtélyek teszik ki. Persze a fõharc itt sem marad el, ott temérdek akció jelenet vár ránk. Ellentétben az elõzõ trilóval, Peter itt nem lesz mindjárt hõs pár nap alatt, sõt nappal meg se mutatkozik. Elszántan keresi Ben bácsi gyilkosát, majd végül ezzel felhagy és a Gyíkra összpontosít. A 3D látvány fõleg a fõharc és az Oscorp épületénél nyújtott remek élményt. Ami nagy hiba, hogy sajnos kihagytak két fontos idézetet. "Üdvözlettel a barátságos és közkedvelt Pókember" illetve a "A nagy erõ, nagyobb felelõsséggel jár". Aki szereti Pókember figuráját és kíváncsi egy teljesen új feldolgozásra, az mindenképp nézze meg, még ha nem is egy Bosszúállók, de szerintem jó filmre sikeredett.
Érdemes megnézni a stáblistát, mert a végén még lesz egy jelenet.
Viszont azt se léphetik meg,hogy egy ismeretlen 30 körülivel indítsanak,ahogy a 77es sorozatban..
Bemocskolják a Pókember hírnevét....francé kaptak engedélyt , hogy filmre vigyék, egy ilyen búzával.
2. A Twilight-rajongó kislányok miatt kellett ilyen (homi) nyominger kinézetû srácot választani Peter Parker szerepére.
Nem lennék meglepve, ha magában a filmben is több lenne a Andrew Garfield Emma Stone közötti nyálas turbék jelenet mint az akció a Gyíkkal.
1. Mikor lett a 80 millió dolláros filmbõl 230?
2. A képregényekben (amennyire én olvastam õket a régmúltban) nem ennyire nyominger (legalábbis kinézetre) PP. Vagy ez így lenne reálisztikus?
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Bár igaz ha folytatták volna a trilót, akkor épp Cat és Carnage került volna be, de remélem most végre sikerül nekik.
Õt pl. simán el tudnám képzelni Venom szerepében.
Aztán még a Spawn is megérdemelne szerintem egy korrekt filmadaptációt, arra a franchise-ra aztán tényleg ráférne egy elég komoly reboot.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Én nem azért nézem ezeket a filmeket, hogy majd ezek alapján alakítsam a véleményemet. A The Amazing Spider-Manben is biztosan találnék olyan dolgot, amibe bele tudnék kötni.
Venom nekem is a legfájóbb pont volt a sorozatban.
Eddie Brock kb. kétszer akkor csávó mint Parker, erre egy ilyen Topher Gracenek adják a szerepet.
@60
Ööö...Ben bácsi nekem is úgy rémlik, hogy mindig is Parker nagybátyja volt...
@57
Honnan az infód hogy lesz Venom az elkövetkezõ részekben?
Második rész: Metró megállítás lábbal, pókember módra 😄
Harmadik rész: Szimbióta nem is egy halk puffanással kerül a Földre. Venom gagyin van megcsinálva 😞
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kb. benne volt minden érdekes infó a filmrõl. Összehasonították a tv-s próbálkozásokkal, a képregénnyel, a rajzfilmekkel stb.
Ugye akkoriban az volt a reboot a mindenféle TV-s spinoffok után, aztán kapta a hájpot rendesen. De jó is lett a film.
A második meg csak rátett még egy lapáttal.
Igazából nem is értem, miért kellett az új reboot. Ha meg már reboot, akkor meg egy Chris Nolan-féle megközelítés lehet hogy jobban állt volna ennek a sorozatnak is.