Szegényes lesz a júliusi felhozatal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
augusztus 28: GW2, ezt beleszámoltátok? vagy azt sem érdemes kipróbálni?
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Engem egyik sem érdekel.. Én Csak a STALKER 2-t akarom..!!! 😞
p2 jo lenne de monoton azoknak akik nem elvezik a rombolast, tovabba nagy csalodas szerintem hogy alex helyett hellert iranyitjuk es persze engem az uj kepessegek sem nyugoztek le. :\
http://loal.atw.hu
A Spec Ops The Line bõven kárpótol ezért a hónapért, csak jelenne meg már nálunk is a boltokban.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Meg az Inversion is kikerült már. Van Retail DVD belõle, így érthetetlen ez a július végi megjelenési dátum. <#conf>#conf>
....Nem kapott még hivatalos dátumot a London 2012 – The Official Video Game of the Olympic Games .... júliusban lát napvilágot.
WTF??
Már rág kint az olimpiás játék, pc-re, a virágbolti verziót (06. 29.-én jött ki, a tört változat, meg az eredeti is akkor) már ne is említsem már. <#hehe>#hehe>
Vagy a boltokban, még meg se jelent?? <#conf>#conf>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
WTF??
Már rág kint az olimpiás játék, pc-re, a virágbolti verziót (06. 29.-én jött ki, a tört változat, meg az eredeti is akkor) már ne is említsem már. <#hehe>#hehe>
Vagy a boltokban, még meg se jelent?? <#conf>#conf>
Vagy 4 éven át nyomattam én is a kritikát ilyen témában - fõképp film cikkeknél zavaró a címeket illetõ idézõjelek és/vagy vastagítás elhagyása...
Fejlõdés. 😊
Fejlõdés. 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Prototype 2 baromi jó játék lenne, de túlságosan könnyûre csinálták. Talán a vörös zónában van némi kihívás, de még hard fokozaton sem túl megerõltetõ.