Ötvös Tibor

Szegényes lesz a júliusi felhozatal

A meglepően gazdag június után egy valódi uborkaszezon köszönt ránk ebben a hónapban, mivel mindössze hat alkotás jelenik meg PC-re.

Harmadikán lát napvilágot a Funcom régóta esedékes MMO-ja, a The Secret World. A játékban három frakció egyik tagjaként harcolhatunk az ellenségeink ellen. A program felszerelés központú lesz, mely annyit jelent, hogy nem lesz szintlépés vagy kaszt. Ehelyett a karakterünk új képességeket és képzettségeket szerez majd a kalandok során, melyek három valós (New York, Szöul, London) és több kitalált helyszínen játszódnak.



Ezután következik egy hatalmas kihagyás és a következő PC-s program csak 24-én jelenik meg. A Prototype 2 konzolokon már megjelent, de sokak szerint rosszabb eredményt hozott, mint az első rész. Majd mi is elmondjuk a véleményünk az alkotásról. 27-én jön a szintén régóta esedékes Inversion, melyet sokáig külső nézetes Half-Life 2-ként reklámoztak. Sajnos a konzolos változat már itt is megjelent és nem voltak elájulva tőle a játékosok.

30-án jön az Orcs Must Die! 2, mely a sikeres tower-defense játékmenettel bíró első részt egészíti ki új lehetőségekkel, játékmeneti elemekkel és egyéb extra dolgokkal. Nem kapott még hivatalos dátumot a London 2012 – The Official Video Game of the Olympic Games és Peter Molyneux legújabb alkotása, a Curiosity, de mindkettő júliusban lát napvilágot.

Augusztusban már jobb lesz a helyzet, igaz nem sokkal. Jelen állás szerint ugyanis maximum 8 PC-s játék jelenik meg, melyek felét lesz érdemes kipróbálni (például Sleeping Dogs vagy a Dark Souls).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Shaenis #10
    augusztus 28: GW2, ezt beleszámoltátok? vagy azt sem érdemes kipróbálni?
  • Bulics #9
    Engem egyik sem érdekel.. Én Csak a STALKER 2-t akarom..!!! :(
  • Flamer #8
    p2 jo lenne de monoton azoknak akik nem elvezik a rombolast, tovabba nagy csalodas szerintem hogy alex helyett hellert iranyitjuk es persze engem az uj kepessegek sem nyugoztek le. :\

  • Ender Wiggin #7
    A Spec Ops The Line bőven kárpótol ezért a hónapért, csak jelenne meg már nálunk is a boltokban.
  • kjhun #6
    Meg az Inversion is kikerült már. Van Retail DVD belőle, így érthetetlen ez a július végi megjelenési dátum.
  • kjhun #5
    ....Nem kapott még hivatalos dátumot a London 2012 – The Official Video Game of the Olympic Games .... júliusban lát napvilágot.

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

    WTF??

    Már rág kint az olimpiás játék, pc-re, a virágbolti verziót (06. 29.-én jött ki, a tört változat, meg az eredeti is akkor) már ne is említsem már.


    Vagy a boltokban, még meg se jelent??
  • IMYke2.0.0.0 #4
    Vagy 4 éven át nyomattam én is a kritikát ilyen témában - főképp film cikkeknél zavaró a címeket illető idézőjelek és/vagy vastagítás elhagyása...
    Fejlődés. :)
  • Fresh Duke #3
    Végre félkövérrel írtad a címeket, így tovább.
  • Jagdgeschwader #2
    A Prototype 2 baromi jó játék lenne, de túlságosan könnyűre csinálták. Talán a vörös zónában van némi kihívás, de még hard fokozaton sem túl megerőltető.
  • Palinko #1
    egyik sem nagyon érdekel, viszont ha jönne a test drive ferrari az már igen :)