7
  • N Alexander
    Sziasztok!

Remélem,még olvassátok a fórum ezen részét.Olyan problémám van a játék Wii változatával,hogy nem tudok kilépni a batcave-ből.Tudnátok segíteni?Hogyan lehet?
  • visszalépés
    jó ez szép ez csak ne lenne állandóan éjszaka.Nekem is a Karib tenger a favorit.Amúgy én a fiammal játszom vele.Neki tökéletes.Amúgy is szerintem inkább a gyerekeknek készülnek.Grafikailag meg szerintem nem kell túlspirázni.A legó az legó.
  • szurka
    szerintem a lego harry potter 1-2 meg a lego karib tenger kalózai sokkal jobbak lettek. Max grafikán, kontrollerrel garantált játékélmény
  • Botond #4
    A lego sorozatból csak a harry potter 1-4 évad van meg, az is iphonera. Na erre az érintőképernyős platformra való ez, ott vmi szuper, teljesen más játékélmény, mint PC-n.
  • vmiki88
    Nagyon jó kis játék, de tényleg kontroller érdemes irányítani, pc-n mindig is gond volt a billentyűvel, ha ketten játszottak vele.
  • Zombee
    Egy LEGO játéknak m ióta kell valósághű grafika? Ebből a szempontból épp az Star Wars-ok voltak remekek, abszolút építőkocka feeling volt. Semmi szükség valósághű vízre.
  • MinimumGame